Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Z3 vs z4

danny_koro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ,

רוצה לשתף אתכם במחשבות לגבי קניית רכב .

אני רוצה מאוד לקנות בימר רודסטר - זה משאיר אותי עם 2 אופציות רלוונטיות -

הראשונה זד3 שנת 1998 , מנוע 2800 ידנית - במצב מדהים .

מצד שני - דז4 , בשנתונים הראשונים 2004 כזה , מנוע 2500 אוטומט .

המחיר של שני הרכבים מאוד דומה וההתלבטות קשה .

השיקולים שעומדים הם - הרכב צריך לשמש אותי בעיקר ביום-יום , אני נוסע סביב ה3000-4000 קמ בחודש כך שהרכב צריך להיות יחסית חסכוני . ( יש לי רכב ספורט פרופר לסופ״ש ) כך שמצד אחד חשוב לי יכולות הרכב מצד שני יותר חשוב לי שהרכב יהיה אמין וזול לתחזוקה ( ככל שניתן בסגמנט הזה - ברור לי שלתחזק רכב כזה יותר יקר מלתחזק מזדה ) .

מישהו בעלים של זד4 ויכול לשפוך קצת אור על מחלות / אמינות / עלויות תחזוקה וכדומה אשמח שישתף .

תודה מראש ,

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

פורסם

אני דיי משוחד אבל אני הייתי בוחר ב-Z4 שהיא שיפור משמעותי לעומת ה-Z3 מכל הבחינות.

רק תעשה לעצמך טובה ותחפש אחת ידנית כדי למנוע הוצאות רציניות במוסך (לפי מה ששמעתי הגירים בשנים הראשונות דיי מחורבנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה נוסע יחסית הרבה אף אחד מהם לא יהיה חסכוני,

עם אין לך הוצעות רכב מהעבודה חבל על הכסף שלך זה לא משלתם בכלל שלא לדבר על זה שעוד שנה הרכב יהיה עם עוד 40000 ק"מ

לפחות ויהיה לך ממש קשה למכור אותו עם תחזיק אותו כמה שנים.

פורסם
אני דיי משוחד אבל אני הייתי בוחר ב-Z4 שהיא שיפור משמעותי לעומת ה-Z3 מכל הבחינות.

רק תעשה לעצמך טובה ותחפש אחת ידנית כדי למנוע הוצאות רציניות במוסך (לפי מה ששמעתי הגירים בשנים הראשונות דיי מחורבנים).

Z4,גיר ידני מהשנים המוקדמות 2003-2004 אמממ בוא נראה...

איך נראה הסימול של "שואף לאפס" שלימדו אותנו בשיעורי המתמטיקה שהיינו ילדים?:-)

הבן אדם יכול לחפש שנים ולא למצוא אחת ידנית.

אני כלל לא בטוח שנמכרו ידניות,מה שכן אני יודע שטיפטפו כמה בודדות בייבוא אישי בשנים המאוחרות(2008 ומעלה)

turboy

פורסם

1. למיטב ידיעתי, ישנה Z4 ידנית אחת שקמור הביאו לארץ לפני מתיחת הפנים, והיא שלי (בתצורה של מנוע 3.0i, גיר ידני).

כמו כן, שאר הידניות הבודדות שהובאו לארץ הן משנים מאוחרות יותר (2007 ומעלה) בגרסת ה-M.

כל השאר הן אוטומאטיות או רובוטיות.

2. רכב ה-Z3 2.8 הספציפי שאתה מדבר עליו בהחלט שמור בצורה מדהימה עם בעלים שמכיר ומעריך היטב את הרכב שלו.

בתור אחד שמכיר הן את הרכב והן את הבעלים, בהחלט מדובר באופציה מצוינת וראויה לשיקול חיובי.

3. הרכבים שציינת שונים לחלוטין ובתכלית, שקול טוב טוב את המטרות שלך מהרכב והמשמעויות לכך.

כמו כן, בתור אחד שהחזיק Z3 בעבר וכרגע מחזיק Z4 - עלויות האחזקה ב-Z4 גבוהות משמעותית (טיפולים לא מתוכננים, אחזקה שוטפת, דלק, ביטוחים וטסטים).

פורסם

Z4 הרבה יותר נעימה ליומיום אבל גם יקרה יותר לאחזקה. Z3 באותו המחיר היא קנייה בעייתית ולא משנה כמה האקזמפלר טוב - כי זה מחיר מופרך לגמרי.

חסכון בדלק לא תקבל מאף אחת מהן - אלו מכוניות ספורט עם מנועים גדולים. אגב, אם הרכב ספורט פרופר לסופ"ש הוא הבימרית מ-1977, אז רוב הסיכויים שלא משנה איזו Z תבחר, היא תהיה יותר "ספורט" ממנו... (אלא רק אם הוא משופר למשעי).

במועדון הרודסטרים יש כמה בעלי Z4 ו-Z3, אולי יוכלו לתת יותר מידע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...