Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בקרוב אצטרך להחליף סט בלימה. הייתי מעוניין להתקין סט אפטר מארקט שיעלה לא יותר ממחיר האביזרים המקוריים ואשר יתן, כמובן, שיפור ביכולת.

חשוב לציין, האוטו נמצא במערב אירופה, כך שאין לי דאגות של מכס, משרד תחבורה וצדיקים אחרים.

 

יש למישהו המלצות על מוצר ?

המלצות על חנות / אתר שבהם מומלץ לקנות ?

 

תודה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא יודע להמליץ לך על רכיבים ספציפיים כי אצלי כל מערכת הבלימה משודרגת, אבל אתה יכול להתחיל לחפש באתרים הבאים, הם מומלצים ומוכרים בקרב חובבי המותג.

 

http://modbargains.com

 

 

http://www.trademotion.com/partlocator/index.cfm?action=AccessoryCatalog&catalogid=4462&siteid=214672&categoryID=138713&subcat1=138715

 

מעבר לזה, e46fanatics.com יתן לך מענה לכל שאלותייך ואולי אף יוכלו להפנות אותך לחנות באיזור מגורייך, שווה לבדוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

×
×
  • תוכן חדש...