Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו לאנוס שנת 98 בצבע לבן .. לא עשו באוטו אף פעם פוליש והחבא נהיה לבן שחור כזה איבד את כ הברק שלו ונהיה דהוי כזה,

רניתי את החומר והכל אני רק ראוצה לדעת שמה שאני עושה זה התהליך הנכון ,

שוטף את האוטו נקי נקי נקי נותן לו להיתיבש , עובר על כל האוטו עם המשכה של הפוליש גס , בתנועות סיבוביות , לאחר מכן שוטף את האוטו שוב , נותן להיתיבש ואז עובד אותו תהליך עם הווקס?

בנוסף יש לי ספויילר אחורי , שנירא לי עשוי מאיזה סוג של פלסטיקק או משהו לא יודע .. עושים גם עליו?

שאלה נוספת , המראות צד של האוטו בחלק האחורי שלהםן ירד קצת הצבע(שחורה) והניו נקודות לבנות כאלה , איך אפשר ליצבוע את זה שירא טוב ?

• תוכן חדש...