Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי יונדאי אלנטרה 2004 אוטומט שאשתי נוהגת בו. לאחרונה אמרה שהרכב לא נוסע טוב ואכן כשנסעתי גיליתי בעיית גיר .

בדיקה ממוחשבת במוסך העלתה בעיה בגיר הרכב מכניס את עצמו למצב חירום.

הרכב אצלי 5 שנים בדיוק. כיום עומד על 162000 ופרט לטיפולים שוטפים לא היו בעיות מיוחדות .

הועלתה האפשרות להחליפו עוד בטרם קרות המקרה.

התלבטות בשלב זה היא:

1) לשפץ את הגיר הקיים בעלות של כ 3500 ש"ח לפני מע"מ וכך לפחות אני יודע שמדובר בגיר המקורי משופץ עם אחריות לחצי שנה

2) לחפש גיר מפירוק עם נתונים טובים (השאלה כמה אמין המידע לגביו והאם כדאי לסמוך על כך במיוחד שההבדל במחיר לא כל כך משמעותי ( אני מניח סדר גודל של 1000 ש"ח).

3) האם ניתן לעשות טיפול אחר מתוך הנחה שאני במילא מתכוון למכור. (המצפון לא מאפשר לי למכור רכב במסווה של תקין כאשר אני יודע שהוא לא ממש כזה.

אשמח לקבל הצעות

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מאזור המרכז, אז לפני שאתה רץ להחליף גיר באלפי שקלים קפוץ לאבחון אצל סופר גיר ברחוב ישראל ב"ק 41 ת"א.

יכול להיות שהבעיה היא בחיישן מסויים או סולונואיד והעלות תיקון תהיה נמוכה בהרבה ממה שציינת.

• ספונסר פורום
פורסם

מכיוון שהבעיה לא חמורה וניתן עדיין לנסוע עם האוטו הייתי עושה מאמץ וקופץ לת"א למוסך שאני בטוח שלא ישחטו אותי סתם לשווא.

פורסם

גם פתח תקוה זה במרכז...

בכל מקרה, אם תרצה אנחנו נותנים שנת אחריות מלאה במחיר שציינת.

ספי

• תוכן חדש...