Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היצרנית הקוריאנית פרסמה אמש (שלישי) שהיא עומדת לשחרר את מנוע ה-1.2 ל' טורבו T-GDi. מדובר ביחידת כוח בנפח מוצהר של 1,248 סמ"ק הנעזרת במגדש טורבו קומפקטי. הביצועים של המנוע אינם ידועים רשמית, אך ביונדאי טוענים כי "ההספק שווה בכוחו למנוע גדול", וכי פליטת דו תחמוצת הפחמן תעמוד על פחות מ-110 גק"מ. כלי-התקשורת בגרמניה מעריכים שהתפוקה לא תהיה מעבר ל-120 כ"ס, וצריכת הדלק תעמוד על ממוצע של כ-21 ק"מ לליטר.

נשמע מאוד מעניין, אולי נראה איזה I10 עם 120 כ"ס, לא רע בכלל!

מי שמעוניין לקרוא הכל:

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F2516612

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לפי מה שנאמר בעיתונות הצ'יכית, יהיו למנוע סביב 113 סוסים. נחייה ונראה...

אם נשפוט על ימי העבר של יונדאי (בהם זייפו הספקים) - אלה יהיו 113 סוסים Overrated :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

happy-i-see-what-you-did-there-clean.png

i see what you did here

אבל גם אם יהיה לאיי 10,אפילו 100 כוחות סוס זה הרבה בשביל רכב כזה קטן,ועוד תהיה אפשרות לשחק עם הגדישה

בזמן שישאר החיסכון גם בכסף וגם בדלק.

נחכה ונראה

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
לפי מה שנאמר בעיתונות הצ'יכית, יהיו למנוע סביב 113 סוסים. נחייה ונראה...

אם נשפוט על ימי העבר של יונדאי (בהם זייפו הספקים) - אלה יהיו 113 סוסים Overrated :lol:

בוא לא נשפוט אף יצרן לפי העבר אלא לפי ההווה והעתיד הנראה. וזה של יונדאי נראה מצויין. אין סיבה שהמנועים שלהם יהיו פחות טובים מאלו של VAG או של פיאט.

emotion of motion

פורסם

הייתי אומר שבתחום המשפחתיות, הקוראנים עושים ליפנים, מה שהיפנים עשו לאירופאים בשנות ה-90.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעולה. הגיע הזמן שעוד יצרנים ייצרו מנועים כאלה - ואם גם יביאו אותם לארה"ק אז אולי סוף סוף צ'מפיון יורידו קצת מחירים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רק בגלל זה כל הנושא מעולה בשבילך? כדי שצמפיון המהוללים יורידו מחירים? 99% מהתגובות שלך רק קשורות לוואג ולצמפיון, בלי קשר לנושא אפילו.

ולגבי הנושא - דיי צפוי הייתי אומר. הרי לא יצרן אחד ולא שתיים כבר משתמשים במנועי טורבו קטנים הן לשיפור צריכת דלק ומזהמים, והן לביצועים טובים יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...