Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרחת 101

babayaga
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

השיער החל להיעלם מהקודקוד, למרות שגיל 30 עדיין לא הגיע :roll:

אני לא רוצה להשתמש בפרופסיה וגם לא רוצה למרוח ממרח רגלי צפרדעים/לקט שורשים/ שקר כלשהו.

בקיצור- הגיע הזמן לעבור למראה מסוקס וקירח 8)

כמה שאלות לקירחים שבינינו:

• איך עושים קרחת? אצל ספר או לבד בבית? ספר גם יכול לגלח ראש?
  • מה השיקולים לתספורת אפס או קרחת עם סכין גילוח? איך מצליחים לגלח את הצד האחורי??
  • הפעם הראשונה שעברתם למראה קירח- לצפות לתגובות סיביבתיות מוזרות (עבודה וכד')?
  • צריך למרוח קרמים וכד'? קרם הגנה? אפטרשייב?
  • כל כמה זמן צריך לגלח את הראש?
  • אם אני הולך על גילוח ראש, צריך גם מכונת תספורת? איזו לקנות? המלצות?

בקיצור, כל מידע שיש לכם- אנא שתפו, כי אני מרגיש שאני הולך אל הלא נודע..

תודה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מזמן שמעתי על "הדמיית שיער" כלשהי לבחורים כמוך, זה מדמה שיער קצוץ מאוד , אם אני לא טועה אייל גולן ביצע הדמייה.

הבוז לך.

פורסם

תקשיב לבעל נסיון: לעשות לבד תספורת אפס פעם פעמיים בשבוע, מכונה - מוזר פרימאט, תתחיל להתעניין בכובעים (מדליק לאללה בעיני) ושים zain על כולם וקרם הגנה על הראש :twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברוך הבא למועדון הקרחת. (אצלי כרגע זה עדיין מרצון :shock:).

זה ממש פשוט.

אם אתה רוצה לקצץ, תשקיע פעם אחת במכונה טובה ואתה מסודר.

אני קניתי מכונה מעולה של MOSER עם ראש בגובה 0.4 מ"מ (יש גם 0.1 מ"מ שאותו אני שוקל לרכוש בשביל להתגלח- ואולי גם בשביל להסתפר).

אני מסתפר פעם בשבוע - 10 ימים.

בעבר הייתה תקופה שבה גילחתי את הראש. הייתי עושה את זה במקלחת פעם ב4 ימים בערך.

שתי השיטות מאוד נוחות ופשוטות.

אחרי כמה פעמים, אתה כבר תבין איך העסק עובד ותסיק מסקנות לגבי הדרך.

לדעתי לא שווה ללכת לספר בשביל זה.

הוא יגבה בין 25 ל50 ש"ח לתספורת.

לדעתי חבל. השקעה חד פעמית של כ 400~ ש"ח, סוגרת לך את הפינה לכמה שנים טובות.

בהצלחה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אם אתה חושש מתגובות של אנשים אתה יכול לעשות מעבר ביניים בתספורות קצוצות מספר 1 ולאחר מכן 0 כחודש חודשיים ולאחר מכן להתחיל לגלח.

פורסם

מי קרא לי? :-D

קרחת זה הדבר. גם אם היו מציעים לי בחינם טיפול או תכשיר שיצמיח לי בחזרה את השיער על הראש, אין מצב שהייתי מסכים. אני מת על הקרחת שלי, מה גם שליטוף שלה זאת סגולה לבשורות טובות.

באופן אישי אני מתגלח בין פעמיים לשלוש בשבוע במקלחת. אני פשוט שם ג'ל על הכל - הפנים והראש - ומתחיל לעבור עם הסכין. אחרי שאני מסתבן, אני נותן עוד סיבוב עם הסכין, להשגת פיניש חלק ונעים.

אין לך מה לדאוג, זה לא כואב בכלל וגם לא נפצעים. למעשה, הפעם היחידה שבה נפצעתי כשגילחתי את הראש היתה כאשר השתמשתי בסכין חד פעמית מאיכות ירודה. בשגרה אני משתמש בג'ילט פיוז'ן ללא בעיות כלשהן.

בקיצור, לך על זה בלי לחשוב פעמיים. גם אם תתחרט, אל תשכח שהכל הפיך ותוך שבוע וחצי-שבועיים אתה חוזר למצב טרום הגילוח.

ברוך הבא למועדון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות!

עודדתם אותי קלות וכנראה אני באמת אלך על המעבר המדורג לקצוץ אפס ואחרי זה לקרחת סכין..

עוד עצות?

פורסם

אני מגלח בין פעם לפעמיים בשבוע את הראש עם פיוז'ן,כמו שאלעד רשם,שם על כל הראש והפנים ג'ל איכותי ומגלח בזמן הדוש.

סכין הולך לי בין 4-5 גילוחים.את הטכניקה לומדים די מהר,מה עוד שעם סכין הסיכוי להשאיר מקום לא מגולח הוא אפסי,עם מכונה יצא לי פעם פעמיים שנאלצתי לחזור לגילוח אחרי שאשתי צחקה על השוונצ' שנשאר מאחורה.

אני אוהב את המראה המגולח,מאוד גברי בעיני.

נ.ב

הכי פאטתי בעיני לראות אנשים שמכחישים את היותם מקריחים ומנסים כל מיני סוגי תספורות לטשטש את הדלילות(ואני לא מדבר על המלווים בריבית).

פורסם

שכחתי - קנה כמות יפה של אלווורה נקיה מחומרי בישום, ומרח על הפדחת ועל הפנים אחרי התספורת\גילוח. זה ישמור על העור רענן ורגוע וימנע יובש.

אני ממליץ בחום על המוזר פרימאט, היא עולה כשלוש מאות ש"ח ומספרת ללא בעיות ובאופן חלק ונוח. היא גם אמינה ביותר. חסרונות: פועלת רק על חשמל וכבדה יחסית.

תבלה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אישית נגד, אם אתה לא רוצה לקחת תכשירים אולי השיער שלך במצב שרק אם תתכופף יראו BOLD SPOT וכל הקרחה היא שונה. תסתכל קצת תמונות, אולי תצליח להשיג לוק כמו של זידאן. אם השיער דליל לכל האורך תנסה לעשות קצוץ - תספורת מרינס, זה נראה טוב. ועוד הצעה שלא מתאימה לכל אחד היא לצבוע את השיער, זה נותן באזור לוק מאוד מלא.

אבל, יכול להיות שהשלמת עם הקרחת ותגלח פשוט את הכל.

בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני עם קרחת כמה שנים. מתרגלים לכל דבר בחיים,גם אתה וגם הסובבים אותך.

בהתחלה כשהשיער היה עדיין צפוף,הייתי מוריד עם מכונה (פנסוניק,מעולה!) ואז עברתי לגלח.

אגב,

למישהו יש המלצה על ג'ל איכותי אחרי הגילוח ?

• תוכן חדש...