Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אלך ישר לשאלה

לרכב פולסוואגן פולו 16V 97 דגם AFH חייב בית מצערת מסויים או שאפשרי להרכיב גם בית מצערת של פולו רגילה לא 16V

פורסם
אני אלך ישר לשאלה

לרכב פולסוואגן פולו 16V 97 דגם AFH חייב בית מצערת מסויים או שאפשרי להרכיב גם בית מצערת של פולו רגילה לא 16V

אתה חייב לרכוש בית מצערת המתאים לקוד מנוע AFH ויתרה מזאת עלייך לבדוק שהמק"ט מתאים.

שים לב ! מומלץ לרכוש בית מצערת לפי מספר שילדה מכיוון שעבור קוד מנוע AFH היו מספר שינויים בבית המצערת במהלך השנים.

אני מציע לך לבדוק מול חבר הפורום מוסך רון האם בית מצערת עבור קוד מנוע AFK אשר שווק החל משנת 1999 מתאים לרכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלתי 3 חשמלאים וגם את מידן הבחור שמביא מצערות כאלו וכולם אמרו לי שאין בעיה להרכיב את המצערת של ה 8 שסתומים במקום ה16 השאלה האם לא יהיה בעיה בגלל הפתח היותר קטן של המצערת ביחס לפתח המקורי?

• ספונסר פורום
פורסם

המצערת של הפולו הרגילה לא מתאימה לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...