Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעובד במכירות פרונטאליות מול אנשים שונים, חשוב לציין כי הרוב "המתעניין" מחפש לקנות כאן, עכשיו ובזול!

מעטים האנשים אשר מחפשים מוצר ברמה יותר גבוהה שמן הסתם יקר יותר באופן יחסי משאר המוצרים הפשוטים יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שטויות במיץ מה שהולך פה אם יש לך את הרכב הנכון עם הנתונים הנכונים לא רק שתמכור במחירון אלה כמה אלפים מעל.

מאזדה 3 מנוע 2000 שחורה 2007 יד ראשונה הוחלפו לה שתי דלתות בגלל תאונה נמכרה ב5 מעל המחירון אחרי 4 ימים ביד 2

לפני זה מאזדה 3 מנוע 2000 לבנה 2005 יד שנייה (134 אלף קילומטר) נמכרה ב2 מעל המחירון שבוע וחצי ביד 2

שתי המכוניות הנ"ל הם ה5 דלתות ודבר אחד יש לי להגיד שטויות במיץ , יש לך אוטו שכיר ? שמור?צבע מבוקש? תקבל מחירון ומעל,על יונדאי קופה לדוגמה לא תקבל מחירון כי זה לא רכב שקל למכור ויש לי אפשרות להתווכח איתך.

קשקוש!

אמי ניסתה למכור במשך ארבעה חודשים מאזדה 3 בצבע שחור 2008,עם ק״מ נמוך,כל ההצעות שהיא קיבלה היו מצחיקות עד הורגות מצחוק,עד שבסוף הגיע קונה רציני ולקח את האוטו-כמו שאמרתי,ארבעה חודשים.

פורסם

לא מצליח להבין את האנשים שמתעקשים על מחירון, ואז מתגאים בכך שאחרי מספר חודשים מכרו במחירון. בטח הם שכחו

שהמחירון מאז שרצו למכור נפל לפעמים בעשרות אלפי שקלים, ולפעמים יש טסט או טיפול קרוב, או תקלה בלתי צפויה שמקפיצה את העלויות, ובוא לא נשכח שאם יש לך רכב עם נתונים בעייתיים אז בטוח גם קנית אותו הרבה פחות מהמחירון.

אני אומר אתה רוצה למכור תן הנחה, תגיע לעמק השווה עם המוכר ותתקדם, אז הורדת מחיר, big deal גם מכרת, גם התקדמת למה שאתה רוצה וגם יש מצב שזה עלה לך הרבה פחות ממה שאתה חושב.

פורסם
קשקוש!

אמי ניסתה למכור במשך ארבעה חודשים מאזדה 3 בצבע שחור 2008,עם ק״מ נמוך,כל ההצעות שהיא קיבלה היו מצחיקות עד הורגות מצחוק,עד שבסוף הגיע קונה רציני ולקח את האוטו-כמו שאמרתי,ארבעה חודשים.

מנוע 2000 5 דלתות?!אם כן או שאמא שלך לא פירסמה או שהאוטו נראה על הפנים בתמונות

אם זה ה1600 , יותר קל למכור יונדאי קופה , השוק כל כך שוחה בהם שזה ניהיה בדיחה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
1.6,תתפלא.

אולי תקרא תהודעות שלי , ל1600 שוק בדיחה , הביקוש הוא למנוע 2000 ובעיקר ל5 דלתות .

אמרתי ואני יגיד שוב שתבין יותר קל למכור יונדאי קופה יד 5 מאשר מאזדה 3 1600 במחיר מחירון השוק מוץף בהם כמו זבל

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...