Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'וניור 66 יקר,

דווקא עם ה-W910 לא התנסתי אבל התנסתי גם עם ה-W520 שהיה על הפנים, וגם עם הפיוניר 4350 שהיה ממש טוב ביחס למחירו.

בעניין ה- W910 חבר טוב נתן לי חוות דעת ממש טובה עליו ואני יודע שהחבר הזה לא נוטה לשבח מכשירים סתם!

גם לי היה ניסיון אמיתי אבל לא משנה לי איך החלטת שלא התנסתי עם המכשיר.

אני לא יכנס פה למריבה שטותית

תקרא טוב מה כתבת אני לא המצאתי כלום.

אין פה עניין של מריבה מותר לי לחשוב אחרת ממך. הדברים שאני כותב נתמכים על ניסיון אישי שלי בפועל.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכל המכשירים שהוזכרו כאן, המכשיר היחיד שבולט מעל כולם באיכותו הוא האלפיין 800R שהוא בתצורה של הקלריון הקודם של דודי.

מעבר אליו- אני בספק אם ההבדלים יהיו שווים את התוספות הכבירות בין המכשירים (כמובן שזה אנידיבידואלי, ומה שמשתלם לאחד לאו דווקא משתלם לאחר).

בל נשכח שדודי עובד עם פרוססור בעל כיוון אוטומטי, לא ODR או F#1.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אין לו MDSP בליאט! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי שישבתי וחשבתי עם עצמי ברגע זה ממש מותקן אצלי הw520 ואני מבסוט ממנו עד השמיים. ישראל תודה על הכול.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תתחדש ותהנה, שמח בשבילך שיצא לך בחירה מוצלחת :-D

אתה רואה שהכל עניין של טעם, אני ממש לא אהבתי את ה W520 ואתה כן :-)

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

יעלנ תמונות בקרוב. המכשיר ממש יפה ונוח לתפעול.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

איך איכות המקור ביחס לקלריון שהיה לך? (רושם ראשוני כמובן).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

באמת שחבל על הזמן, רואים שינוי יחסית גדול.

אני עוד יעלה תמונות. רואים שמה גם יותר איכותי בהרבה לעמות הקלריון.

ממש אהבתי גם את הקלות להשתמש בו.:lol:

פורסם

שומעים אתה מתכוון - שומעים.

כבר ראינו כאן גאון שרואה גלי קול - דודי, אל תצטרף למועדון הזה :-P

אם אתה יכול לעמוד על מה בדיוק השתנה זה יהיה נחמד כי "יותר איכותי" לא אומר לי כלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רואים אדי רואים זאת אומרת שרואים את הסרטונים לעומת הקלריון אז אני יודע מה אני אומר.

ואני גם ככה גאון לא קשור לכלום....:king:

פורסם

כלומר הסרטונים באיכות יותר גבוהה, הבנתי אותך.

ואיך האודיו?

Pioneer TS-X150

פורסם

האודיו אכן השתנה והשתנה אך ורק לטובה....

מפגש הבא אתם מוזמנים לטעות קצת מהאיכות הלא נורמלית שיש שמה....:evil:

פורסם

מכשיר : PIONEER AVH-4350

קצת מפרט :

http://www.autodesign.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-PIONEER-AVH-4350/p-266.htm

אני אישית היה לי דאבל דין קודם של PRIMIER ולאחר שלא קיבלתי את מבוקשי החלפתי אותו לדגם של הפיונר והמכשיר מספק אותי בצורה מצויינת.

אני גם כמוך אוהב לראות סרטים או קליפים והמכשיר מספק איכות ממש טובה לטעמי, בקיצור אני מבסוט מהמכשיר ממליץ בחום 8)

אם תרצה לראות את המכשיר אתה מוזמן להגיע לאחד המפגשים ולהתרשם.

• תוכן חדש...