Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מכשיר היי אנד 1DIN עם מסך 2DIN

נישלף בדומה לקלריון שהיה לו רק ברמה יותר גבוהה.

אם לא הבנתי נכון,הוא מחפש מכשיר עם מסך 2DIN קבוע.?

תבדוק גם את ה-Pioneer AVH-P8400BH החדש של פיוניר

עושה רושם של מכשיר ברמה גבוהה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני מביא דבאל דין.

אתה אומר לי לא ללכת על הW910 ועדיף ללכת על הW520 מבחינת איכות..?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

ה-W520 של אלפיין נשמע על הפנים (בלשון המעטה) אם כבר אז להפך ה- W910 נשמע ממש טוב, אבל עולה בהתאם.

אם אתה באמת מחפש דאבל דין מולטימדיה עם איכות סאונד טובה אז שתי אופציות לפנייך

אופציה א'- פיוניר 4350

אופציה ב'- אלפיין W910

אלה שני הדאבל דינים היחידים שיכולתי לומר שכן יוצא מהם סאונד איכותי.

לי היה את הפיוניר ואני יכול לתת חוות דעת עליו שהוא אחלה מכשיר ונותן תמורה לכסף, האלפיין לדעתי יקר מיידי יחסית לתמורה.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

אני לא יודע האם ה-520 מנגן וידאו דרך ה-USB תבדוק את זה

ה-910 מכשיר לא קל להתקנה מלא מתאמים וחיבורי "פלאג אין" פשוטים לא ממליץ עליו

לדעתי במולטימדיה הקנווד הם מהטובים ביותר

הייית ממליץ לך על DDX8026BT

או על Kenwood DNX9280BT

פורסם

ג'וניור 66 יקר,

דווקא עם ה-W910 לא התנסתי אבל התנסתי גם עם ה-W520 שהיה על הפנים, וגם עם הפיוניר 4350 שהיה ממש טוב ביחס למחירו.

בעניין ה- W910 חבר טוב נתן לי חוות דעת ממש טובה עליו ואני יודע שהחבר הזה לא נוטה לשבח מכשירים סתם!

ועוד נתון משעשע:

הפיוניר 4350 בעל 3 יציאות למגבר 4V בהתנגדות אם אני זוכר נכון 1K ohm

האלפיין W520 בעל 3 יציאות למגבר 2V ואני בטוח שאם נבדוק ההתנגדות תהיה משהו בסביבות ה 10K ohm אולי מעל.

האלפיין W910 בעל 3 יציאות למגבר 4V ואני מאמין שההתנגדות שלו תהיה דומה לשל הפיוניר או אפילו יותר טובה.

פורסם

בתור בעלים של שני המכשירים הן ה520R והן ה910R אני יכול לומר שנכתבו כאן מלא שטויות מצד כמה אנשים. טוב יהיה אם יגיבו אנשים שיש להם ניסיון אמיתי עם המכשירים הללו.

פורסם

בתור אחד שהיה לו ניסיון אמיתי אתה אפילו לא אומר מה עדיף.....

מה עדיף?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

גם לי היה ניסיון אמיתי אבל לא משנה לי איך החלטת שלא התנסתי עם המכשיר.

אני לא יכנס פה למריבה שטותית כיוון שסאונד זה עניין של טעם אני אוהב מכשירים בעלי סאונד "חם" עם "נפח", יש כאלה שאוהבים סאונד "קר וחלול". אני ממליץ על Pioneer AVH-P4350DVD פותח השרשור ממליץ לך ללכת לשמוע את המכשירים תראה מה תאהב יותר ותחליט, יכול להיות גם שלא תאהב אף אחד מהם כלל.

לא התנסתי עם דאבל דינים של קנווד (מה שאודיו קינג הציע) הייתי לוקח גם בחשבון יכול להיות שהוא צודק תנסה לשמוע.

פורסם

האמת,

הHU שיש לך פשוט השאיר אותי חסר מילים! הHX-D3 הוא פשוט אחד הטובים שיצא לי לשמוע.

הייתי מביא DVD 1DIN פשוט וזול בשביל הבידוריה והGPS - אפילו אחד סיני שפשוט עובד ותו לא.

ומשאיר את האודיו לHX-D3 -> פשוט אחד המכשירים הכי טובים שיצא לי לראות ואני ממש לא מתחבר למותג, אבל זה יוצא דופן.

לצערי גם אולי קצת מיותר כי עם יחידת ראש כמו הD3 פשוט אין צורך בפרוססור נוסף על הדרך.

בפועל - בגלל שלדודי יש MS8, אני לא רואה מה הטעם לקחת משהו יותר מה4350 אם באמת הוא מספק איכות סאונד טובה.

אני חושב שבזמנו חיפשתי יחידות ראש עם יציאה אופטית (שלא דורשת פרוססור ייעודי כמו הפיונירים) ובזמנו לא היה (בגלל זה עשיתי CARPC) -> אני חושב שהיום יש כמה יחידות ראש במחיר שפוי של JVC שנותנות את המענה.

האם יש גם יחידות ראש מולטימדיה של אלפיין היום שעובדות עם יציאה אופטית נורמאלית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה910 עולה 1100 דולר כולל משלוח.

ועוד מכס לא? שאני כבר לא יודע כמה זה יוצא בסופו של דבר...

• תוכן חדש...