Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי כמעט מושלמת

והכול מחובר אבל כאשר אני שם מוזיקה אני רואה שהקומפוננט מקבל גם את התדרים הנמוכים

ולכן הסקתי שאני צריך לחתוך את הנמוכים, ואין לי במגבר קרוס

לכן המליצו לי לקנות קרוס אובר חיצוני .

זה הפתרון הכי טוב?

שמעתי שיש אפשרות לקנות את החלק הזה שיש בסטים של קומפוננט הקופסא הזאת

רק את זה אפשר לקנות האם זה יכול לפתור לי את הבעיה?

ואם לא אפשר קישורים לקרוסים חיצוניים של 2 ערוצים במחירים של עד 500 שח

בתודה מראש

ADVANT

פורסם

תבנה לבד קרוס פאסיבי הכי פשוט.

צריך רק קבל אחד לכל רמקול וזהו. אם אתה רוצה משהו יותר מדוייק אז כבר צריך גם סלילים.

תגיד לנו באיזה תדר אתה רוצה לחתוך ונגיד לך איזה קבל צריך. אפשר גם קרוס אקטיבי אבל זה הרבה יותר יקר אבל גם יותר טוב לדעתי אם יש לך הגברה נפרדת לקומפונטים.

פורסם

אכן יש לי הגברה לקומפוננט

מגבר של 2 ערוצים

ולסאב מגבר אחר

יש לי אפשרות לקנות קרוס של לאנזאר ב140 שח

שווה?

פורסם

אם זה קרוס 2 ערוצים חדש אז שווה . מנסיון שלי אם קרוסים פנימיים של לאנזר הם טובים מאד.עדיף על קרוס פאסיבי כי הוא יותר מדוייק וגם מגביר את התדרים הרצויים.

פורסם

ולידע כללי

אפשר לקנות את החלק (הקופס\הקרוס) שבא עם הסטים של קומפוננטים

אני יודע שאפר להשיג מחול

אבל סתם לידע כללי יש כאלו שאפשר לקנות שחותכים גם את הנמוכים?

פורסם

אם אתה מתכוון לשים על הרמקול קרוס של סט אחר אז זה יכול להית טוב ולפעמים גם לא טוב. תלו איפה הוא חתוך. אם למשל הוא חתוך נמוך מידי בשביל הרמקול שלך אז לא עשית הרבה. הוא עדיין יזייף. לדעתי לך על האפשרות של הלאנזר. 140 בשביל קרוס לא רע זה בסדר גמור.

פורסם
קרוס פאסיבי של קומפוננט לא חותך את התדרים הנמוכים.

באמת? אז מה הוא חותך? רק את הגבוהים?

פורסם
אם יש לך וופר וטוויטר אז הוא חותך בינהם. למשל אם נקודת החיתוך היא 4000HZ אז הוא חותך מהטוויטר תדרים נמוכים מ4000HZ ומהוופר תדרים גבוהים ב4000HZ אבל הוופר לא חתוך מלמטה.

זה בדיוק מה שרציתי לדעת

עריכה:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=152&catcode=13

זה בקרוס שדיברתי עליו

מה הוא לא שווה?

רק לחתוך לי את הנמוכים?

• תוכן חדש...