Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קראת את השרשור שהיה כאן מטעם הדובר של מועדון החמש?

המכס והדואר עושים כל העולה על רוחם ולמרות שהמפקח רושם מאושר, הם שולחים את הטופס שצריך לשלוח למשרד התחבורה במקום לשלוח את הטופס של השחרור מהיר.

גם לי היה מקרה כזה, ובזמן ששלחתי את המסמכים למשרד התחבורה, אמרתי, בוא ננסה לשחרר את זה ביד אליהו עם הטופס של השחרור מהיר, כי היה רשום על הטפסים מאושר משרד התחבורה.

הלכתי לשם הסברתי שזה הטופס ששלחו לי עם המסמכים, רשום מאושר, מלאתי את הטופס שחרור מהיר ושחררתי את החבילה.

אחרי שבוע התקשרו ממשרד התחבורה שהחבילה שלי אושרה ומחכה לי בדלפק.

אני מסתכל עכשיו ואני רואה שאתה צודק על הטפסים רשום שחרור מהיר!!

ובכל זאת לי שלחו את הטופס של השחרור הארוך, חברה הולך להיות בלאגן בדואר ביום ראשון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים, לא משנה כמה תקראו בפורום שירשורים, עד שלא תחוו את זה על בשרכם לא תבינו כמה זה מעצבן, אני חושב שצריך להתאגד תחת עמותה או משהו, לא רק בעלי אספנות גם מודרניות ומיושנות, כולם כגוף אחד מול המערכת המפלצתית הזו.

פורסם

חן כתבת 100 פעם ו 100 פעם אני לא מקבל את הסבריך.

אף אחד לא צריך לעשות לאספנים טובות , אף אחד גם לא צריך לטרטר את האספנים כאילו היו ארכי פושעים.

בין זה לזה יש פער עצום ועם כל הכבוד לכל ההודעות המשמחות על התקדמות שמנפיקים כאן פעם בכמה זמן על שיפור , הטרטורים רק נמשכים.

אז יש לעשות פעם מעשה שיפסיק את הטרטור הזה, ואין טוב מזה שיעשה את זה הגוף שמייצג את מירב האספנים .

ועכשיו זה הזמן כשכולם מריחים ריח בחירות.

אינך חושב כך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מתחייב פה מעל דפי הפורום המכובד הזה שאם לא אקבל תשובות בררות מדוע נלקחו ממני הכספים שלא כדין, הצעד הבא שלי הוא לקיחת עו"ד והגשת תביעה כנגד דואר ישראל וחברת עמילות המכס געש שעושה יד אחת עם דואר ישראל כדי לגזול מאתנו כספים.

כל מי שמעוניין להצטרף ולספר את הסיפור שלו מוזמן.

מבטיח לעדכן ביום ראשון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
הסברתי לך 100 פעם, ואסביר שוב.

אספני הרכב הקלאסי נתפסים ע"י הרשויות כקבוצת אנשים "שרוטים" שלהם תחביב נחמד.

אספני הרכב לא מהווים קבוצת לחץ פוליטית, והפיכת שולחנות רק תזיק לתדמיתנו.

גם כך מהתנהלות מאעכרים וקומבינטורים רק נפגענו (ע"ע תרמיות המכס ביבוא אישי של רכבים קלאסיים) ועוד ועוד בקשות יגרמו בסוף לכך שנזרק לכל הרוחות.

אף אחד לא חייב לנו כלום.[/quote]

ידידי האם אתה לא משלם מיסים כמו כולם על פרנסתך? האם אינך משלם מעמ על כל פריט שאתה קונה במדינה? בול אתה לא קונה כשאתה שולח מכתב? האם אתה לא משלם אגרת רישוי על מכוניתך?

אם אתה פטור מאלו אזי אני איתך באמת שהמדינה לא חייבת לך כלום.

אבל אם אתה כן משלם אזי המדינה חייבת לתת לך בתמורה התנהלות סבירה ונורמאלית ברמות הפעילות האנושית של אזרחיה.

מה שנאלץ האזרח הפשוט לעבור בישביל להכניס לארץ פס קישוט או מפרק הגה או מה שלא יהיה למטרות שימוש אישיות לא עומד בשום אמת מידה של הגיון.

זה שאתה מסתכל על זה בצורה כזו ואני בטוח שאינך היחיד מנציח את המצב.

הטיעון המקובל של אותו פקיד בכיר שדיברת איתו והבאת מדברי החכמה שלו בפנינו הם בסה"כ הנחה. ניתן גם להניח הנחות אחרות חיוביות בגישתן.

אספר לך בסוד שהאנגלים הם תחמנים וקומבינטורים כמו כל עם אחר. ובאנגליה כמו שאתה יודע אין כל מיני טפסים מטופשים שצריך להגיש למשרד התחבורה וסיווגים מטפושים של רשימות כאלה ואחרות וחלוקה לחלק בטיחותי או לא בטיחותי

ואתה יודע מה קורה כאן כתוצאה מכך? כלום. לא כלום. שום אסון גדול לא קורה כתוצאה מכך. אז שיצא הפקיד וילמד לתת קצת אמון באנשים שמשלמים את משכורתו (ארחי מדינת ישראל). ויפסיק לדבר דברי הבל.

זה מזכיר לי את הטיעון שאם יהיה מותר למכוניות אספנות לנסוע בין 7-9 תתמלא הארץ במכוניות אספנות לשימוש יומיומי ולנסיעה לעבודה. אז למה באנגליה לא נוסעים כולם במכוניות אספנות לעבודה? כאן מותר לנסוע אם האוטו הישן בין 7-9 והוא פטור לגמרי מאגרת רישוי ( והביטוח שלו בעל עלות זניחה). האנגלים תאמין לי מחפשים איפה לחסוך לפחות כמו הישראלים אם לא יותר. אז למה לא מלאה כל בריטניה במכוניות אספנות? לא חסרות פה בחיי יש כל כך הרבה מיני ישנות, מוריס מיינור, MG לנד רובר, טריומף וולסלי, סאנבים, אוסטין כזה או אחר למה לא?

רק בישראל זה יקרה נכון?

קנו אותך באלק הקלות לרכבי אספנות. כאילו שקיבלת איזשהי מתנה מהמדינה. זו לא מתנה ידידי זה א' ב' של מדינה נורמטיבית. מי שנתן את ההקלות האלו מבין את הערך המוסף של המכונית הקלאסית עשה חשבון וראה בכך תועלת. לא עשו לך שום טובה תרגע.

אתה פוחד שיזרקו אותך לכל הרוחות בגלל בקשות? כל ההסתכלות שלך על הענין היא גלותית. הפריץ יקח את מה שנתן לי אוי אוי אוי.

לכל בנאדם במערב זה נראה כאילו מזמן זרקו את מי שמנסה לתחזק בארץ רכב קלאסי לכל הרוחות.

בינתיים אף אחד עוד לא ציין לאן להעביר כסף? מישהו מוכן לפתוח חשבון בנק לצורך העניין? רוצים לפתוח את החשבון באנגליה? הבנק כאן לא גובה עמלות! אין עמלת פתיחת חשבון אין עמלת שורה, פנקס צ'קים לא עולה כסף הייתם מאמינים? אין עמלות! אני מוכן לקחת על עצמי את ההעברות הבנקאיות לעו"ד. שיתבע גם את הבנק על הדרך על העמלה שיקחו לו בישביל העברה מאנגליה והמרת מטבע.

לשאר החברים שרוצים להחזיר את המנדט אני מתקשה בשידול דייוויד קמרון לטובת העינין. הוא בקושי מצליח לשמור על איי פולקלנד כרגע.

פורסם

ההבדל ביני לבינך זו העובדה הפעוטה שאני חי בארץ ואתה לא.

מה שעובד בגולה לא יעבוד בארץ; אתה יכול להוציא יהודי מהגולה, אתה לא יכול להוציא גולה מיהודי.

הטבות רכב אספנות הושגו בעמל רב ע"י קומץ "משוגעים" והם בהחלט ניתנו לנו כטובה ולא כחובה.

לא יודע מה המצב באנגליה, כאן ברור שיהשראלי הממוצע מחפש כל העת לתחמן, וכל פירצה קטנה חיש מהר מתמלאת בקומבינטורים ונוכלים.

בנקים בלי עמלות ?

מה, בנק זה מוסד פילנטרופי? ממה בדיוק הוא מיתקיים ?

ועוד איזה דוגמא נתת לי, אנגליה.

איפה כל התעשיה המפוארת שלה ?

פרחה ועפה לה ביחד עם כל איגודי העובדים שלה שדאגו אך ורק לרווחתם ולא טרחו לראות מילימטר מעבר לקצה אפם.

מה שכן ירשנו מהאנגלים זה את ההסתדרות המזורגגת ואת מערך הרווחה העקום שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בינתיים אף אחד עוד לא ציין לאן להעביר כסף? מישהו מוכן לפתוח חשבון בנק לצורך העניין? רוצים לפתוח את החשבון באנגליה? הבנק כאן לא גובה עמלות! אין עמלת פתיחת חשבון אין עמלת שורה, פנקס צ'קים לא עולה כסף הייתם מאמינים? אין עמלות! אני מוכן לקחת על עצמי את ההעברות הבנקאיות לעו"ד. שיתבע גם את הבנק על הדרך על העמלה שיקחו לו בישביל העברה מאנגליה והמרת מטבע.

לשאר החברים שרוצים להחזיר את המנדט אני מתקשה בשידול דייוויד קמרון לטובת העינין. הוא בקושי מצליח לשמור על איי פולקלנד כרגע.

הנסיון שלי ושל בני המשפחה שלי עם בנקים באנגליה אחר לגמרי.(אל תדאג, אנחנו נכנסים לכל הקריטריונים ה"טובים")

גם הביורוקרטיה שם "שונה".

ניסית להתחבר לקומבינה של כבלים, טלפון וטלויזיה?

יכול לקחת שבועות.

והבנקים שם יותר קשוחים בכל הנוגע ליתרת חובה.

וחוצמיזה נוסעים שם בצד שמאל..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הנסיון שלי ושל בני המשפחה שלי עם בנקים באנגליה אחר לגמרי.(אל תדאג, אנחנו נכנסים לכל הקריטריונים ה"טובים")

גם הביורוקרטיה שם "שונה".

ניסית להתחבר לקומבינה של כבלים, טלפון וטלויזיה?

יכול לקחת שבועות.

והבנקים שם יותר קשוחים בכל הנוגע ליתרת חובה.

וחוצמיזה נוסעים שם בצד שמאל..

ומצד שני, שערוריות המין של חברי הפרלמנט שלהם מעניינות הרבה יותר מחייה של חנין זועבי.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תגידו ,יבואן חלקים שיזמין בשבילי חלק כמו הגה מאיביי לדוגמה , יעכבו אותו?הרי זה יבואן רשמי ...לא?

אולי נצתרך למצוא יבואנים שייבאו עבורנו חלפים לרכבי אספנות שלנו..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

[/quote

אם אתה נתקל בדיוויד קמרון, מסור לו בשמי ד"ש חם ממנחם בגין ז"ל ויצחק שמיר יבדל"א.

בזכותם נפטרנו מהעלוקות הקולונליאליסטיות הללו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האמת היא שלא כל כך ניפטרנו מהם חן. ודווקא את הביוקרטיה המוטורית ירשנו מהם. כמו למשל מיבחן הרישוי השנתי.

המיבחן הנהוג בארץ הוא ממש כמו זה הנהוג עד היום באנגליה. מענין מה קורה בענין בארצות אחרות- מילבד כמובן המדינה הנחשלת ארה"ב.

אריה

פורסם

מה שעובד בגולה לא יעבוד בארץ; אתה יכול להוציא יהודי מהגולה, אתה לא יכול להוציא גולה מיהודי.

הטבות רכב אספנות הושגו בעמל רב ע"י קומץ "משוגעים" והם בהחלט ניתנו לנו כטובה ולא כחובה.

לא יודע מה המצב באנגליה, כאן ברור שיהשראלי הממוצע מחפש כל העת לתחמן, וכל פירצה קטנה חיש מהר מתמלאת בקומבינטורים ונוכלים.

בנקים בלי עמלות ?

מה, בנק זה מוסד פילנטרופי? ממה בדיוק הוא מיתקיים ?

ועוד איזה דוגמא נתת לי, אנגליה.

איפה כל התעשיה המפוארת שלה ?

פרחה ועפה לה ביחד עם כל איגודי העובדים שלה שדאגו אך ורק לרווחתם ולא טרחו לראות מילימטר מעבר לקצה אפם.

נכון מאוד. גם צפוי. האם יש לך בכלל אפשרות בחירה בנושא?

בנק הוא לא מוסד פילנטרופי. הוא עושה רווח מעסיקיו השונים. ולא מאזרחי המדינה. איזה תפיסה מטורפת.

איפה כל התעשייה המפוארת של בריטניה הגדולה. צודק.

כל זה נושא לכוס קפה ושיחה משעשעת אבל דבר אחד מסתמן מדבריך כאן והוא שהמצב בארץ בנושא האספנות הוא בסה"כ טוב.

מה שתומר עבר (נושא השרשור מחייב) הוא רק תקלה מחרידה יוצאת דופן ולא מראה על הכלל. ובעצם מה הוא כבר? ביג דיל.

פורסם
עם כל הכעס והרוגז, נסה להבין את ההגיון שמאחורי הדבר.

נניח שמחר בבוקר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון ה 5 יגע להסכם הבנות עם משרד התחבורה, ובהסכם יוחלט לפטור כליל ממכס ומביקורת חלפים לרכבי אספנות, ומכל הסוגים.

אתה יודע מה יקרה אחרי 24 שעות ?

עשרות יבואני חלפים יצוצו כפיטריות אחרי הגשם, שלא לדבר על נוכלים שייבאו חלפים למכוניות חדשות, תןך התחמקות מתשלום מכס ובדיקות נדרשות.

כל הנכתב נאמר לי ע"י אישיות די בכירה במשרד התחבורה, ששטחתי בפניו את הויה דלרוזה שנאלצים אספנים לעבור.

יתכן ואתה צודק, אבל מכאן ועד לייגע אותנו בנפתולי הבירוקטריה הנוכחית שיש בה כבר תקנות ונהלים מסודרים שלא מבוצעים ע"י המכותבים לנוהל ועתה נפלה עלינו גם בעיית הפקחים של משרד התחבורה שנוטלים לעיתים ההחלטות באופן עצמאי ולא תמיד עפ"י ההנחיות שהונחו.

מצא משה

פורסם

.

לא הגיע הזמן שתשחרר?

מוזיאון מקבל הנחות תיאטרון מקבל הנחות , פסל לא משלם מיסים גם אם שוויו מאות אלפי ש"ח למה?

כי מגיע לעם גם תרבות , ואספנות פרופר היא חלק מתרבות.

את זה אמר השר בעצמו, למה לא למנף את אמירותיו כנגד פקידיו שמתעללים באספנים הישרים.

יש תחמנים , תפוס אותם ותעלה אותם לגרדום בכלא עכו. ( כך ננצל לפחות משהו מהמנדט הבריטי )

ולגבי ההסתדרות

תפסיק לחשוב כקפיטליסט . עדיף עבדות כפועלי קבלן?

הרצוי הוא משהו בין שני אלה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...