Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מת"א לחרמון עם הילד - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לפי דעתי במקום הנהירה לאתר המלא והיקר הזה,

להגיע לאיזורים אחרים בגולן שיכולים להיות מאוד מהנים עם מספיק

שלג כדי שילדים יהנו, אם תסעו על כביש 98 יכול להיות שיהיה שלג

כבר באיזור אלוני הבשן, אם לא אז ממשיכים לכיוון עין זיוון ומרום גולן,

ואם תהיה סופה כמו שאומרים בתחזית יהיה שם מספיק שלג.

שוב, אם המטרה היא לא לגלוש וכו' אז אני לא רואה את הצורך להגיע לחרמון

ולשלם מחירים מופקעים רק בשביל כניסה.

so far so good so what

פורסם

בהנחה ואתה מעוניין להגיע לשם ולא להתקע בפקק אינסופי אתה חייב להיות באזור הכניסה אפילו לפני 7 בבוקר.

קח איתך תיק עם סנדוויצ'ים, הרבה מים וקרם הגנה (חובה למרוח על כל האיזורים החשופים שכבה יפה כי השילוב של שלג וקרינה מהשמש קטלנית).

כל מה שתקנה שם יעלה לך הרבה אז עדיף להתארגן לפני זה מהבית.

אם אתה מעוניין במסלול נחמד (שכמובן מאריך את הדרך במעט אך אינו סוטה מהכיוון הכללי):

כביש 5 > כביש 6 > ירידה בכביש 65 לכיוון עפולה > פניה ימינה בכביש 675 לכיוון בית שאן > השתלבות על כביש 90 לכיוון צפון > צומת צמח ימינה לכיוון כביש 98 וחמת גדר > בצומת מגשימים לפנות ימינה ולהמשיך על כביש 98 > להמשיך בנסיעה עד מג'דל שמס ואתר החרמון.

ההנאה מובטחת.

פורסם

הייתי עולה על כביש 6 עד יוקנעם,מיוקנעם עד לצומת יגור ושם ימינה,מיגור ישירות ל אחיהוד ושם שמאלה,מאחיהוד לצומת ירכא-כפר יסיף ושם ימינה,מצומת ירכא כפר יסיף עד לצומת כברי,בכברי ימינה לכיוון מעלות(במעלות מומלץ לעצור באגם יש שם אחלקרח),ממעלות לכיוון הר מירון כ 15 דק' נסיעה(בית ספר שדה הר מירון). אני חושב שזה עדיף לך מאשר להגיע לחרמון ולהיתקע בפקק.

תהנו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הדרך הכי טובה היא לישון שם יום קודם.

אם ממש אין ברירה וחייבים לנסוע באותו היום אז לצאת בסביבות 4 בבוקר ולקוות לפקקים קצרים בכניסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצאת יום קודם זאת הצעה מצויינת.

חוץ מזה, שים לב שלפחות עד יום שישי צפויה סערה באזור ואין סיכוי שיתנו לך להיכנס לאתר. חבל שתיסע סתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מת"א לחרמון עם הילד

אני מאוד מקווה שיש לך משענות ראש עם DVD.

במידה וכן, מה זה משנה הנתיב, אפשר לחשוב שהוא יסתכל החוצה.

במידה ולא, מה זה משנה, אפשר לחשוב שהוא יתעניין להסתכל החוצה בזמן שאפשר לצרוח ולהטריף את אבא. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצרוח?

אם הוא מצליח לצרוח יותר חזק מהמערכת אז אין לך מגבר מספיק חזק :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נצל"ש - כשאומרים שיש שלג בירושלים, יורד גם בהר אדר ?

למיטב ידיעתי הוא יותר גבוה מירושלים וממש לא בא לי להתקע בפקקים של כל עם ישראל אם ירד שם שלג מחר (ולחליפין ממש בא לי כנאפה חמה אחר כך)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עכשיו אחרי שראינו כמה שלג ירד,

בוודאות אין שום סיבה להגיע לחרמון (גם כשיפתח),

בשבת כבר אמור להיות יותר רגוע לפי התחזית,

מה שאומר שכל אזור עין זיוון ומרום גולן יהיה מלא בשלג,

והכבישים יהיו כבר פתוחים.

so far so good so what

פורסם

חייב להתעלק!

השרשור הזה נתן לי מוזה לנסוע לראות קצת שלג!

בהנחה ואני יוצא מחר/שבת בוקר,

איפה יש שלג עמוק? רק ברמת הגולן? לאן אתם ממליצים לנסוע חוץ מהחרמון?

עין זיוון ומרום גולן, נבדוק את זה...

במפה פה מרום גולן כמה ק"מ צפונית מערבית לעין זיוון, מרחק קצר.

map1.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...