Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע הונדה סיוויק (כרגע בצבע ירוק כהה) הצבע דהויי, צריך גם לעשות פחחות פה ושם אבל לא מכות רציניות.

כמה אמור לעלות העניין ? לא רוצה להשקיע יותר מידי . (לא 6K)

מעוניין או בצבע המקורי של הרכב או בצבע שחור.

אזור אשדוד-אשקלון והסביבה.

פורסם

בזמנו, לפני כ-4 שנים עשיתי צביעה לקורולה 96, סך הכול עם פחחות יצא לי 3 וחצי אלף.

ואגב הצביעה היתה מאוד איכותית.

אני לא יודע אם מאז המחירים השתנו, אבל עם סקר שוק וקצת חיפושים ניתן להגיע למחיר זול יחסית במידה ומוכנים לקחת סיכון.

פורסם
בזמנו, לפני כ-4 שנים עשיתי צביעה לקורולה 96, סך הכול עם פחחות יצא לי 3 וחצי אלף.

ואגב הצביעה היתה מאוד איכותית.

אני לא יודע אם מאז המחירים השתנו, אבל עם סקר שוק וקצת חיפושים ניתן להגיע למחיר זול יחסית במידה ומוכנים לקחת סיכון.

אכן 3 וחצי נשמע מחיר היגיוני.

סך הכל צבע חח :lol:

אם מישהו מכיר מקומות זולים אשמח לדעת . :wink:

פורסם

אם זה סך הכל צבע כדבריך , תעשה זאת בעצמך .

אצל צבעי טוב לא יהיו לך נזילות , טפטופים, נקודות צבע וכו' .

להיות צבעי זו מומחיות ועליה משלמים .

ישנן מכוניות חדשות של יצרנים שלא אזכיר את שמם שהצבע שלהם נראה כאלו נצבעו ע"י צבעי מדרכה .

הכל שאלה אם אתה פדנט וחשובה לך עבודה יפה ומקצועית .

פורסם

נתנו לך מחיר ממוצע בשוק,לנו צביעה כללית של הרכב עלה כ 5K.

לאחר כשנתיים התחילו טיפה קילופים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...