Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש משהו שישפר לי את הסאונד ברכב,

שיפור מבחנתי זה לא יותר עוצמה אלה אם אפשר לתאר סאונד במילים אז יותר... עומק/נפח/צלילות.

האם מעבד סאונד ואם כן איזה יתן לי את התוצאה?

האם יש מקום שאתם מכירים שאפשר לחבר אחד כזה ולשמוע את ההבדל?

רכיבי המערכת בחתימה.

פורסם

פרוססור טוב עולה היום באזור 3K

אני בספק אם תמצא מקום שיתן לך להתנסות בלבד ללא רכישה

ההבדל הגדול שיתן לך פרוססור הוא תוספת של טיים קורקשן שאין לך ב-JVC

מעבר לזה אין לך צורך ממשי בפרוססור.

אם בכול זאת תרצה להתנסות פרוססורים כמו JBL MS8 או אודיסון BIT1 הם המומלצים.

פורסם

אם הפרוטה בכיסך- ממליץ בחום על ה JBL MS8.

חיפוש קצר יניב לך הרבה מידע עליו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כמה פרוטות בכיסי :wink: השאלה היא האם התמורה שווה את זה, בקיצור עלות מול תועלת ה-JBL MS8 ישפר לי את הסאונד משמעותית? בניגוד להיום אני יגיד וואווו..............

פורסם

נכון להיום, Ms8 הוא פרוססור יחיד שיתן לך כיוון שינצל באזור 90% מיכולת של המערכת תוך 5 דקות. אך הוא לא מאפשר לשנות רוב הפרמטרים שיתנו יתר 10%.

שאר פרסוסרים יותר גמישים אך יקח להם המון זמן (חודשים) על מנת להגיע ל90% אלו ויותר זמן לשלמות. ידני זה הכי אבל...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אין לך צורך בפרוססור וזה גם לא יתן לך את שיפור שאתה רוצה לדעתי.

ומה כל כך גרוע עכשיו בסאונד שחשבת על פרוססור?

יש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות לפני שאתה זורק 3000 ש"ח.

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן למפגש ביום שישי, נראה מה אפשר לעשות שם.

פורסם

תודה רבה יוני יכול להיות שאתה צודק ואולי אני לא חייב את הפרוססור,

פשוט חסר לי משהו בסאונד כמו שציינתי בהתחלה ואני מחפש פתרון, מה עוד אפשר לעשות?

אני בטוח שאם כיוונים נכונים אני ישפר משמעותית את הסאונד בסך הכול יש רכיבים לא רעים לא? רק מה... כבר כמה שבועות אני מנסה לכוון לבד ולא מצליח.

קראתי כל פיסת מידע כאן בפוסטים שמדברים על כיוונים ויש לא מעט, למדתי והבנתי אבל אין לי את הידע המקצועי, אני "משחק" בגיין ובהרצים אבל נורא קשה לבד לרוץ לאחור לשנות ואז שוב להתיישב מקדימה ולשמוע, אני מאבד כיוון.

הייתי מאוד שמח לעזרתך אבל לצערי אני גר במרכז ואשמח מאוד אם יש מישהו מקצועי שמוכן לעזור לי בכיוון המערכת.

בוריס, לא יודע למה אבל אני לא מצליח ליצור קשר בפרטי, אולי בגלל שאני חדש כאן בפורום אז אם תוכל לשלוח לי בפרטי דרכי התקשרות איתך זה יעזור.

תודה לכולם.

פורסם

כמו שאתה מבין מהפוסטים שלי עדין לא הגעתי לאופטימיזציה של המערכת וכנ"ל לגבי הסט של פוקאל,

אז ככה שעדיין אין לי ביקורת חד משמעית לגביו.

בגדול הוא נשמע לא רע בכלל אבל שוב לא יודע אם זה המקסימום שאני מסוגל להוציא ממנו.

• תוכן חדש...