Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני שאני קונה את הקומפ' הייתי רוצה לדעת איך אני אמור לחבר אותם למגבר....

לא מצאתי במדריכים מידע על זה...

השאלה היא...האם אני צריך מהרדיו דיסק להעביר כבל RCA למגבר ומשם עוד כבל לקומפוננטס? (זאת אומרת כבל מהקדימה של האוטו לאחורה ואז שוב לקדימה?)

או שיש דרך אחרת?

תודהה

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם
היי

לפני שאני קונה את הקומפ' הייתי רוצה לדעת איך אני אמור לחבר אותם למגבר....

לא מצאתי במדריכים מידע על זה...

השאלה היא...האם אני צריך מהרדיו דיסק להעביר כבל RCA למגבר ומשם עוד כבל לקומפוננטס? (זאת אומרת כבל מהקדימה של האוטו לאחורה ואז שוב לקדימה?)

או שיש דרך אחרת?

תודהה

לצערך -> כן.

מה שקורה זה שבעצם המגבר הופך להיות מי שמוציא את האות לרמקולים במקום הרדיו דיסק.

לכן אתה מעביר את האות למגבר (ע"י כבל ה-RCA).

המגבר מגביר אותו (מן הסתם, לכן הוא נקרא מגבר) ואז אתה מעביר את האות המוגבר מן המגבר לרמקולים.

אם המגבר בבגאז', אז צריך לעביר כבל עד לבאגז' וחזרה.

אם המגבר מתחת לכסא הנהג או הנוסע אז העבודה כוללת העברת פחות כבלים (וכבונוס גם יותר קשה לגנוב את המגבר, גם הוא לא תופס מקום בבגאז' אבל ההתקנה יותר מסובכת טיפה).

פורסם
אם המגבר מתחת לכסא הנהג או הנוסע אז העבודה כוללת העברת פחות כבלים (וכבונוס גם יותר קשה לגנוב את המגבר, גם הוא לא תופס מקום בבגאז' אבל ההתקנה יותר מסובכת טיפה).

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך עושים כזאת התקנה ומתחת לאיזה מושב אני באמת רוצה לדעת!רציתי לעשות אבל ויתרתי אל זה בגלל נושה האורור והתחממות של המגבר

אז אם אפשר תן לי הסבר מפורט.תודה.

פורסם

עדיף מתחת לכיסא של הנוסע ליד הנהג ואם באמת בא לך להשקיע אז עדיף לעשות אותו בתוך מגירה ולשים לו 2-4 מאווררים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בשביל להתקין אותו מתחת לכסא צריך לפרק את הכיסא.. ואז להבריג את המגבר לכסא. יש הרבה שיטות והם משתנות מרכב לרכב. בדרך כלל שמים פלטת עץ ומחברים אותה לכסא אם ברגים עבים ומרחק גדול בין "הסכינים" (לא יודע איך קוראים לזה..) כדי שיתפסו טוב את הספוג. אם יש ברזל באזור שאפשר להבריג לשם אז עוד יותר טוב.. אבל עד כאן הכל קל ושוט יחסית. ויותר קשה זה החיווט. יש כמה דרכים. אחת היא להעביר את החיווט מתחת לשטיח ואז צריך לעזות חורים בשטיח ובספוג מתחת לשטיח כדי שהכבל לא יבלוט. את ההארקה אתה מחבר לבורג שמחבר את הכסא לרצפה. ודרך שנייה היא להעביר בתעלות של הסף דלת ואז להוציא אותו באמצע. אבל אז צריך שוב לחתוך טיפה את הפלסטיק שמכסה את התעלה כי אחרת היא לא תסגר על הכבל. אני אישית מעדיף את הדרך הראשונה. החורים זה לא נורא כי לא רואים אותם בכלל. את הRCA מעבירים כמו את הפלוס. ואת הכבלים לרמקולים זה כבר לא בעיה.

פורסם

רוב המגברים ישרדו טוב מתחת לכסא גם בלי מאוורר.

ומתחת לכסא אפיל יותר קל לגנוב לפעמים מאשר מהבגאז'.

אין מקום באוטו שלא יוכלו לגנוב לך את המגבר משם. רק ם תלחים אותו לשלדה אז תוכל למנוע גניבה. :)

פורסם

הכי טוב זה לעשות מגירה אני ראיתי את זה על קורולה וזה יצא יפה חבל על הזמן באמת עבודה מקצועית...

ובדרך כלל מוציאים את "הרצפה" מעבירים את החוט ואז מדביקים חזרה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בהקשר למגבר מתחת לכיסא.. חבר שלי עשה זאת (לא עם מגבר סיני)

ללא איוורור.. בחורף המגבר שרד.

אתמול הוא החליף 6 על 9 בגלל שזוג יציאות יציאות נשרפו לו ולקחו איתם את הרמקולים

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...