Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

השלט פותח לי רק את הדלת של הנהג ואת דלת הנוסעים הנגדית. ואותו הדבר כשאני מנסה לפתוח עם המפתח מהצד של הנהג.

אבל כשאני מנסה עם המפתח מהצד של הנוסע כל 4 הדלתות נפתחות.

האם זה אומר שהמנוע של הדלתות בסדר ושיש בעיה רק במגעים? איך אפשר לבדוק?

תודה מראש

פורסם

לא, זה אומר שהלוקר בצד הנהג (אליו ככל הנראה מחובר משום מה גם המוח של שלטי הנוחות) משום מה לא נותן פיקוד.

קודם כל, אם ניחשתי נכון, התקנה כזו היא לא תקינה מראש, ויתכן שהיא זו שגורמת לבעיה.

אין לך ברירה אלא לפרק את הדיפון הפנימי בדלת הנהג ולראות מה קורה שם (אם זה בוצע פיזית בתוך הדלת זה בכלל פשע).

תמצא שם לוקר עם חמישה חוטים, שככל הנראה התעלקו על שניים מהם.

בדוק בעזרת פלוק על קונקטור היציאה מהמנוע האם יש פולס מתח בפתיחה ובנעילה ממנעול צד הנהג.

(אם תגלה לנו באיזה רכב מדובר אני אנסה לעזור לך עם זיהוי החוטים).

אם יוצא פולס מתח- הבעיה היא בהמשך הצמה (ניחוש: היכן שהתעלקו עם המח של השלטים).

אם לא יוצא פולס מתח- הלוקר תקול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובה.

פירוקים זה לא הקטע שלי, אבל לפחות אני יכול לראות מה הם בודקים במוסך.

הייתי כבר במוסך בהתחלה הבעלים אמר שחייב לפרק את הדלת בשביל להבין את הבעיה, אבל לאחר התלחששות עם העובד שלו הוא הצהיר שאני צריך להחליף שני לוקרים בעלות של 250 ש"ח כל אחד, אני מבין שההחלטה לברוח משם הייתה נכונה :-)

האם אפשר לקבל המלצה לאיש חשמל טוב בחיפה? יש המלצה אחת בפורום למקום שכבר לא קיים.

תודה מראש

• תוכן חדש...