Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג של ונדליזם משונה במיוחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני מחפשת פטנט יצירתי להברחת מישהו/הם שמצא/ו לעצמם עיסוק משונה במיוחד הקשור ברכב לשלנו.

המעשה שהיה כך היה: יום ראשון אחד בעלי חוזר מהעבודה בסביבות 7:30 בערב. באותו הזמן היינו עם שני רכבים באופן זמני - אחד שעמד למכירה והחדש-ישן שקנינו כשבועיים לפניכן (אימפרזה 2004). אני לקחתי באותו היום את הרכב השני, זה שעמד למכירה, כדי להסיע את הילד לחוגים, כך שהסוברו נשארה בחנייה מתחת לבניין. עבור הסוברו נקנה כיסוי שאני מקפידה לשים כל זמן שהאוטו בחנייה. בעלי זורק מבט לכיוון האוטו ושם לב שהכיסוי חצי בחוץ - כאילו מישהו ניסה להוריד אותו ולא הצליח, כי הוא היה תפוס עם הרצועה באגזוז וגם חתיכה הייתה תפוסה מתחת לדלת הנהג. הנחנו שמישהו ניסה לגנוב את הכיסוי, לא הצליח (הכיסוי היה במקומו ב-4:30, זאת אומרת שמי שעשה את זה עשה את זה בשעות שרוב האנשים כבר חזרו הביתה), ועזב את זה כמו שזה.

אלא שמאז בכל יום ראשון אני מוצאת את הכיסוי מקופל או זרוק מתחת לאוטו! הדבר היחיד שהשתנה הוא שמי שעושה את זה עבר לשעות הבוקר והכיסוי מורד בזמן ששנינו בעבודה.

בזכות הטיפול האדיב הזה של מישהו, הכיסוי נרטב ומתלכלך כל פעם מחדש, וזה בנוסף לעובדה הפשוטה שמישהו נוגע ברכוש שאינו שלו ועלול גם לגרום נזק נוסף - שריטות וכו'.

דרוש רעיון יצירתי להרתעה של אותו מישהו/הם שירחיק אותו לעד מהאוטו שלנו! כל רעיון אשר לא מערב העשרת אורניום בתנאים ביתיים יתקבל בברכה!

ערב טוב,

ליהי

פורסם
דרוש רעיון יצירתי להרתעה של אותו מישהו/הם כדי שירחיק אותו לעד מהאוטו שלנו! כל רעיון אשר לא מערבב העשרת אורניום בתנאים ביתיים יתקבל בברכה!

נו באמת. פסלת עכשיו 50% מהרעיונות המועילים.

תכף תגידי לי שאת גם לא מעוניינת ברעיונות שכוללים פצצות תבערה או מיקוש, ואז בכלל חבל לנו על הזמן. :lol:

אני הייתי מנסה לארגן יותר נק׳ קשירה שיקשו את הוצאת הכיסוי מהמקום.

או שבכלל הייתי מוותר על הכיסוי, ומקווה שלילדים שמורידים אותו לא יהיה חשק להוריד גם את הסמלים.

V5

פורסם

השאלה היא - כמה כסף ומאמץ שווה להשקיע בזה?

אם יש סיכוי באחד הימים לתפוס את הפרחח על חם - והרי כנראה שזה ילד כלשהו מהשכונה - מהאוזן ולקחת אותו לבית הוריו כנראה שהסיפור יגמר שם (ואם לא, בריקושט ניתן לקנות מסכת סקי ואלת גומי :twisted: )

הרתעה בדמות תיעוד - להתקין מצלמה, אמיתית אם זה אפשרי ודמה אם התקציב דל :roll: ורצוי גם לציין שהרכב מצולם...

הרתעה בדמות מכתב - לאו דווקא יעשה את העבודה אבל לפעמים מספיק לשים פתק בסגנון "למי שנהנה להוריד לי את הכיסוי כל יום - נראה כמה תהנה לאכול דרך קשית לכל שארית חייך!" :twisted:

לחזק את הכיסוי בצורה כזו שאי אפשר יהיה להוריד אותו בלי לפתוח את הרכב (לתפוס אותו עם כל הדלתות מלמטה למשל).

ואם כל זה לא עוזר... לוותר על הכיסוי, כמו שאני וויתרתי על פקקים יצירתיים לשסתומי הצמיגים (ונטיל) אחרי ש3 סטים נגנבו לי, וחזרתי לפקקים השחורים הרגילים.... :oops:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

להשאיר פתק על הכיסוי בזו הלשון.

"פירחח יקר.

אני מקווה שאתה יודע לקרוא.

שכרתי את שרותיו של בריון קניבל משוגע עם משור שרשרת להגנה על הרכב.

כמו כן אני לא אוהבת שנוגעים לי בכיסוי."

(להחביא באוטו טייפ שעושה קולות של מסור שרשרת ורעש של צחוק משוגע. כמעט כל קטע מ"המנסרים מטקסס" יעשה את העבודה פה).

אישית אני יותר דוגל בלחבר רובה צלפים לשרוך של הכיסוי, אבל ביקשת עצות לא אלימות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני יודע מי עושה לכם את זה: הרוח! פשוט וקל. זה דבר נפוץ בכיסויים גדולים מדי לממדי הרכב או כאלו שאינם בעלי אזורי קשירה טובים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרוח גם מכניסה להם את הכיסוי מתחת לאוטו?

אפשר לקחת יום חופש, לחכות שהילדים האלה יבואו ויעשו את זה שוב, ואז לצאת מהר ולהתיז עליהם מים עם הצינור של הגינה.:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי כשהיה כיסוי ללא נקודות קשירה גם היה חצי נפתח ברוח,אני מציע לעשות 2 חורים באמצע הכיסוי באזור התחתון ולהעביר מתחת לרכב חוט ולקשור משני הצדדים ככה אם כול הכיסוי יעוף מהרכב תדעי שזה באמת פרחחים.

כמו שאמרו פה יש מצלמות בכ300-350 שקל,הם צריכות לעשות את העבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעשות מערב לילד שעושה את זה ואז נגמר הסיפור ,

או ללכת לחיות צעצעים לקנות 2 נחשי גומי אלה שנראים מאוד אמיתי ולשים בשני מקומות על הרכב ,הוא יוריד את הכיסוי הנחש נופל על הריצפה ,הילד יקבל התקף לב ,וזהו.

פורסם
אצלי כשהיה כיסוי ללא נקודות קשירה גם היה חצי נפתח ברוח,אני מציע לעשות 2 חורים באמצע הכיסוי באזור התחתון ולהעביר מתחת לרכב חוט ולקשור משני הצדדים ככה אם כול הכיסוי יעוף מהרכב תדעי שזה באמת פרחחים.

+1.

אחרי שכל מיני נסיונות להתקין את הכיסוי כראוי על האוטו שלי מבלי שיעוף ברוח לא צלחו, פשוט עשיתי חור (בכיסוי) ליד כל גלגל ופגוש וקשרתי את הכיסוי לג'אנט ולפגושים, ומאז - אין תזוזה :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים - תמיד נחמד לפגוש אנשים עם חוש הומור מפותח ואם הם רבים - אז פי כמה נחמד.

לא זאת לא רוח - אם רוחות של 100 קמ"ש בסוף השבוע האחרון לא הצליחו להכניע את הכיסוי - בדוק (בטח לא להוריד ותו על הרצפה), אז כנראה שאם זו רוח, אז רק רוח הקודש...

והניחוש שלי הוא שאלה לא ילדים - נשמע לי מורכב מדי לילד להתאפק שבוע בין הביקורים אצל האוטו ולהמשיך לעשות את זה כל פעם ביום קבוע. עקבתי אחרי זה: כל יום אחר בשבוע - הכיסוי שלם ובמקום, יום ראשון - הכיסוי על הרצפה. איזה שכן מציקן נראה לי בדיוק מתאים לפרופיל...

על הכיסוי לא בא לי לוותר: האוטו בצבע כחול כהה, עומד בחוץ, חלק מהיום בשמש ישירה, לכן לא פשרה אטרקטיבית.

ננסה לחזק את הכיסוי ולא - נעבור למחלקת הבילוש והמעקבים.

תודה לכולם ולילה טוב!

ליהי

פורסם

אזעקת ביפר, כל נגיע קטנה באוטו לדוגמא טיפות של גשם מפעיל את האזעקה וישר מרתיע את הגנב.

בלי שום קשר לכיסוי זה דבר מאוד מועיל למקרים כאלה או גניבות, שליטה מהשלט עד 1000 קילומטר ויש אפשרות לשחק עם הרגישות של האזעקה ככה שבחורף לא יצפצף סתם כשיורד גשם.

המחיר לאזעקה כולל התקנה בארץ עד 1000 שקל, להזמין מחול יצא יותר זול.

מקס.

פורסם

מארב פשוט ותגלי מי הפושע, ההימור שלי הוא על אדם מבוגר, תמהוני שהפרעת ה OCD היא להוריד לכם את הכיסוי ביום ראשון באותה שעה בדיוק!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אל תשכחי לעדכן ביום ראשון מה קורה,אני ממש סקרן לדעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...