Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני אני כנראה טס לאוקראינה בקיץ הקרוב,אולי אפשר יהיה לסדר משהו ולהביא אותו משם...או שהוא גדול מדי ויעשו לי בעיות בכניסה? :roll:

Scan Speak

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המידות הם 585x64x240 לא קטן בכלל . יש עוד אתר באוקראינה עם משלוחים בכל האוקראינה http://130.com.ua/

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
ב VRX4.300 ניתן לעקוף את הקרוסאובר , יש כפתור bypass

אתה יכול להראות לי את זה בתמונה? יש לי מישהו שמוכר 4.300,הוא אמר שזה בא עם קרוסים אבל לא אמר אם יש את הכפתור הזה,אם יש זה פותר לי את כל הבעיות.

אשמח לתמונה שמראה את הכפתור או היכן היא נמצאת לפחות שאני אוכל לשאול את הבחור על זה(הוא לא כזה מבין בזה)

Scan Speak

פורסם

אני הכי צריך 4 ערוצים,מכיוון שלא מצאתי אחד DIRECT(כי אין) אז אמרתי נלך על 6,אני מחכה לתשובה מהבחור כאן,אם ניתן לבטל את הקרוסים אני יקנה את ה VRX.

מקינטוש--שמעתי,אצל 3 אנשים,לא כזה אהבתי.

Scan Speak

פורסם

מה זה קשור לאלוף?

שמעתי בכמה מכוניות עם סטאפים אפילו יותר טובים ממה שיש לי,VRX אני שומע כל יום,על הסטאפ שלי לא שמעתי אותו.

Scan Speak

• תוכן חדש...