Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי מגבר VRX 6.420 ולא ניתן לנתק את הקרוס ולא משנה מה יעשו

לגבי שאר המגברים לי ידעו ורק מגבר אחד בעל 6 ערוצים הוא ללא קרוס direct

ואפשר לכוון מדוייק איתו

פורסם

לפי מה שהבנתי לא ניתן לבטל גם ב 4 ערוצים וגם ב 6 (חוץ מה direct ששם פשוט אין)

בכל מקרה גם אם אפשר לכוון מדויק עדיין בגלל הפרוססור אני די חייב להשתמש בו,אחרת אני יעבד את כל העבודה איתו,TC,EQ,אני מאוד מרוצה מהעבודה שלו לכן אני לא מתכוון להחליף.

george- לי יש VRX 2.150 DIRECT בלי קרוסים,יש גם את שאר הדגמים שבאים בעלי 2 ערוצים שהם גם בלי קרוסים.

2.250,2.400 .

Scan Speak

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה אפשרי ב MS8,בכל מקרה אני כנראה אחפש אחד 6 ערוצים ואמכור את ה 2 שלי או שאני יחפש עוד 2 כמו שלי ולסיים את הסיפור.

מישהו יודע למי רוני מכר את ה 6 DIRECT שלו? (אולי הוא ירצה למכור)

Scan Speak

פורסם
הקטע הוא שבקרוס של המגבר אתה לא מכוון מדויק וזה מקשה,חוץ מזה יש כבר פרוססור אז מה לא נחתוך דרכו את כל הסט? :)

אני רק רואה שלא מומלץ לשים על חיתוך של מגבר עוד חיתוך של מעבד...

כמו שחשבתי האופציה כנראה רק DIRECT,באסה שזה קשה מאוד למצוא כאן בארץ מוצרים כאלה.:|

לא יכול לחתוך מדוייק? עד כמה זה משנה 80,81,81,83 ...HZ אם בסופו של דבר הסאונד פחות אמיתי?

אם את לחוץ להישתמש במה שיש, בחירה שלך, אני רק ממליץ. לא רוצה להגיד דבר רע על הפרוססור שלך (כי עכשיו יתחילו להוכיח לי עד כמה הוא טוב) אבל, אני אומר לך: מהשימוש בקורסים של אודיסון אתה לא תצטער.

אפילו ב- LRX שלי הקרוסים מאפשרים לסאונד להישמע משמעותית יותר פתוח ואמיתי לעומת קרוסים דיגיטליים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תבדוק אם יש לך אפשרות לBYPASS - אם אין אז אתה צריך לפחות במגבר לתת תחום תדר רחב בהרבה מזה שאתה תיתן בMS8

בפועל - תיתן את תחום התדר המירבי שאתה יכול לתת בVRX - סביר להניח שהMS8 יחתוך תחום הרבה יותר מצומצם והנקודות בהן יהיו השפעות כלשהן על הסאונד בגלל חיתוך כפול ככל הנראה יהיו אפסיות, לדעתי בלתי שמיעות.

אני מבין שאתה הולך לעבוד עם MS8 לכן האפשרות לעבוד עם הקרוסים של הVRX היא דווקא פחות רצוייה כי הMS8 עושה כוון אוטומטי ומתערב כפי שהוא מוצא לנכון - במקרה כזה הייתי משאיר את העבודה לפרוססור ולא לVRX.

לנסות לעקוף את הקרוס של הVRX - תיקח כאן את המילה שלי - אל תנסה. (הVRX בנוי בכרטיסים ומודולים - אתה צריך מישהו שממש אבל ממש יודע מה הוא עושה ואני לא הייתי לוקח את הסיכון).

כמו שאני רואה את זה - אתה לא צריך לפחד לקחת VRX בגלל שיש בו קרוס מובנה שאתה לא יכול לעקוף - השאלה היא רק מה אתה הולך להגביר איתו ובאיזה תחומי תדר ואיזה תחומי תדר הקרוס של הVRX מאפשר להעביר דרכו.

אם מדובר בתחום תדר מאוד מצומצם לעומת האלמנט שאתה מגביר - או שתביא דיירקט או שתרד מהVRX.

אם לא איכפת לך להביא שני דיירקטים שני ערוצים במקום אחד של 4 -> בעיניי זה תמיד המצב העדיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יבגני איפה ראית את זה? המחירים ששמתי בהודעה הראשונה זה מחירים של המוצרים חדשים מחנות,איך בנאדם מוכר יותר יקר ממה שזה נמכר בחנות? :roll: תן לי אני ידבר איתו :evil:

אדי את הציוד שזה אמור יהיה להגביר אתה אמור לזכור כמו שלך כבר,בכל מקרה אני פשוט התאהבתי במגבר הזה,מוציא סאונד בדיוק כמו שאני אוהב,אין לי כוחות לחפש דברים אחרים ומעדיף להישאר עם שלי כמובן,אלה אם כן ימצא איזה DIRECT6

Scan Speak

• תוכן חדש...