Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב והתלבטתי בין הסיאט איביזה החדשה שבמבצע (ידני מנוע 1400) או רכב יד שניה דוגמת סוזוקי סוויפט ששמעתי ביקורות טובות עליה.הסכום של שניהם כ 70 אלף. מה דעתכם ?

אם אני מפספס רכבים שלדעתכם עדיפים על שניהם אשמח לשמוע.

תודה !:?

פורסם

מדובר בשתי מכוניות סופרמיני דיי דומות.

הסוויפט שאתה מדבר עלייה היא 1.5 אוטומט אם אינני טועה.

אני הייתי הולך על האיביזה מכיוון שאתה מוציא אותה כחדשה מהחברה.

פורסם

קח בחשבון שב 72 יש לך את הפאביה שעדיפה מהאיביזה באיכות החומרים,מרווחות יותר,מערכת זינוק בעליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי הולך על האיביזה, היא מהנה יותר ומרווחת יותר וידנית, מה שמחינתי מהווה deal breaker. אם רק היו סוויפט ידניות בארץ.. :roll:

נסעתי ונהגתי ב2 המכוניות. בסוויפט 2007 (או שאולי 8?) 1.5 אוטומט ובאיביזה 1.6 ידנית - מהדור הקודם ולא מהדנדשות.

הסוויפט מרווחת מאוד כלפי מעלה, אפילו גבוהה מידי למידות שלה, אבל עם מעט מקום מאחורה, תא מטען קטן.

היא נחמדה מאוד מבפנים ומפנקת (לפחות בהשוואה לרכבים שאני רגיל אליהם מתחילת שנות ה2000) אבל לא סופר נוחה, והיא הפתיעה אותי בהאצה שלה וביציבות בכבישים מהירים. מצד שני זה עדיין אוטומט, הפרופורציות שלה (או שאולי סיבה אחרת) מובילות לממש יותר מידי נטיה בפניות ובאופן כללי זה לא רכב למי שאוהב לנהוג ככה: :twisted: .. אולי למי שאוהב לנהוג ככה: 8)

האיביזה יותר מרווחת (למרות שמאחורה גם אין קסמים...) ועם תא מטען גדול יותר, אני מאוד אוהב את התיבות הידניות של VAG (גולף, בורה, איביזה... בכולן ידית קצרה וכיפית) ובאופן כללי יותר כיף היה לנהוג בה. מצד שני ואת זה אני פחות מכיר - עלות התחזוקה של רכבי VAG אמורה להיות גבוהה יותר, לפחות ממה שעולה ממש כאן בפורום.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
שלום,

אני מעוניין לקנות רכב והתלבטתי בין הסיאט איביזה החדשה שבמבצע (ידני מנוע 1400) או רכב יד שניה דוגמת סוזוקי סוויפט ששמעתי ביקורות טובות עליה.הסכום של שניהם כ 70 אלף. מה דעתכם ?

אם אני מפספס רכבים שלדעתכם עדיפים על שניהם אשמח לשמוע.

תודה !:?

איביזה חדשה או סוויפט משומשת?! איפה כאן השאלה?! (ברור שאיביזה, אם לא הבנת את סימני הקריאה והשאלה)

פורסם

תודה על העזרה קודם כל..

חוץ משני הרכבים האלה יש לכם הצעות לרכבים אחרים בטווח מחירים הזה ששווה לבדוק ?

פורסם

תודה על העזרה קודם כל..

חוץ משני הרכבים האלה יש לכם הצעות לרכבים אחרים בטווח מחירים הזה ששווה לבדוק ?

אתה צריך לתת יותר פרטים,אתה מחפש רכב חדש? אתה מעדיף אוטומט?ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה היום תחת הקונצרן עם הגיר והכל פשוט נהדרת,

רכב חדש , ללא דאגות, והטיפול זול יחסית ל-VAGיות האחרות.

פורסם

הפאביה משמעותית איכותית יותר ומרווחת יותר.(יש לציין שלא נהגתי באף אחת מהן, אבל ישבתי ובחנתי לעומק)

ובשילוב עם צבע מתאים נראית מצויין.

פורסם

מבחינתי גם ידני וגם אוטומאט תופס. אני בודק על רכבים חדשים רק בגלל המבצעים שיש עכשיו. לפני כן התקציב שחשבתי לשים לאוטו היה נמוך יותר.

מה שאני לא יודע זה אם הרכבים האלה (סיאט/סקודה/רנו) עדיפים מבחינת סחירות עלויות וכו' על רכבים כמו סוויפט.

השימוש שלי הוא בעיקר נסיעות קצרות ד"א.

• תוכן חדש...