Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו ניחוח איטלקי ממליץ לך לבדוק את הלנצ'יה דלתא. אוטומטית אמיתית, מפוארת גם בגרסה הבסיסית, מאוד מרווחת. הרבה יותר חזקה מהג'ולייטה.

אבא שלי שוקל ברצינות בימים אלה רכישה שלה כך שיצא לי לנהוג עליה ומאוד התרשמתי.

פורסם

תסלחו לי אבל אני לא מבין מה אתם רוצים.

לדרוש אלפא ג'ולייטה חדשה ב-130K זה לעג לרש. עוד מעט תדרשו שאודי ינסו להתחרות במחיר עם סקודה סופרב וסיטרואן C5.

אין מה לעשות, לקנות אלפא זה תענוג יקר, כך זה היה שנים וכך זה ישאר. מדובר במותג יוקרה ולא בעוד רכב להמונים, ואתם יודעים מה? לא הייתי רוצה שזה יהיה כזה.

אין לי אלפא, אבל יום אחד תהיה לי, והייתי רוצה להיות מבין מתי המעט האלה שיצא להם להחזיק את החתיכה היפהפיה הזו.

172K לאלפא ג'ולייטה אוטומטית עם 170 כ"ס זה מחיר הגיוני לחלוטין למותג הזה.

בנוגע לאבזור?

מה לעשות, גם ה-S60 בדגם T4 לא מגיעה עם אבזור מי יודע מה אבל עדיין מתומחרת ב-220K.

אף אחד לא מצפה שהם יתחרו במחיר עם סקודה סופרב (שמאובזרת יותר ממנה).

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

לפי דעתי עכשיו שווה לחכות. כל רכבי הפרימיום הולכים לעבור טלטלה בעקבות התמחור החדש של ב.מ.וו. לא הייתי קונה רכב פרימיום עד שכל היבואנים יגמרו להתאים מחירים(או במוו).

פורסם
לפי דעתי עכשיו שווה לחכות. כל רכבי הפרימיום הולכים לעבור טלטלה בעקבות התמחור החדש של ב.מ.וו. לא הייתי קונה רכב פרימיום עד שכל היבואנים יגמרו להתאים מחירים(או במוו).

איזה תמחור חדש של BMW?

פורסם

מה הם כבר יכולים לתמכר שיעשה שינוי כלשהו..

פורסם

התמחור של מיני גם שונה וכרגע המחירים מתחילים מ 110K אם הרכב מעניין אותך שווה לך ליבדוק איזה דגם ניכנס לך בתקציב

פורסם
תסלחו לי אבל אני לא מבין מה אתם רוצים.

לדרוש אלפא ג'ולייטה חדשה ב-130K זה לעג לרש. עוד מעט תדרשו שאודי ינסו להתחרות במחיר עם סקודה סופרב וסיטרואן C5.

אין מה לעשות, לקנות אלפא זה תענוג יקר, כך זה היה שנים וכך זה ישאר. מדובר במותג יוקרה ולא בעוד רכב להמונים, ואתם יודעים מה? לא הייתי רוצה שזה יהיה כזה.

אין לי אלפא, אבל יום אחד תהיה לי, והייתי רוצה להיות מבין מתי המעט האלה שיצא להם להחזיק את החתיכה היפהפיה הזו.

172K לאלפא ג'ולייטה אוטומטית עם 170 כ"ס זה מחיר הגיוני לחלוטין למותג הזה.

בנוגע לאבזור?

מה לעשות, גם ה-S60 בדגם T4 לא מגיעה עם אבזור מי יודע מה אבל עדיין מתומחרת ב-220K.

אף אחד לא מצפה שהם יתחרו במחיר עם סקודה סופרב (שמאובזרת יותר ממנה).

מה מחיר הגיוני? המחירים של אלפא בארץ זה חזירות פרימיום, בדיוק כמו המחירים של vw.

לצורך העניין המחירים של ג׳וליייטה באנגליה נמצאים בדיוק,אבל בדיוק בטווח ה20k פאונד +-. שזה אותה טווח של הדגמים האמצעיים של הגולף,המגאן,והפוקוס. שהן מכוניות עממיות לכל הדעות.

אם שם אלפא מתחרה בסגמנט הזה אין סיבה שפה לא יהיה אותו דבר. וכן, ג׳ולייטה פשוטה ב130k זה לא דרישה הזויה.

V5

פורסם
בעצם מה שאתה אומר זה שהביאו את הדגם הידני הבסיסי גם בגירסה האוטומטית וזה המבצע?

התגובה הכי הזויה פה.

איך דגם ידני יכול להיות גם אוטומט.

אגב ג'ולייטה מתחרה בארץ ב-A3, סדרה 1 ולקסוס CH200 שעולות גם באותו טווח מחיר, כדי להתחרות בגולף ופוקוס יש את הפיאט בראבו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שכתבו פה. באירופה ג'ולייטה 120 כ"ס עולה כמו פוקוס 1.6 אוט'. אם אתה רוצה לשלם ליבואן היום את המחיר המופלג ולגלות מחר הנחה ל-130K ש"ח שתוריד את מחיר המחירון שלך. זבש"ך

• תוכן חדש...