Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתפרסם כרגע האוטו ב150,000

עדיין לא יצא לי ללכת לסוכנות ולהתרשם

אני רק יכול לנחש שמדובר ברמת גימור הנמוכה

איזה מנוע מדובר בדגם הזה שהם מציעים ?

האם האוטו מומלץ ?

פורסם
מתפרסם כרגע האוטו ב150,000

עדיין לא יצא לי ללכת לסוכנות ולהתרשם

אני רק יכול לנחש שמדובר ברמת גימור הנמוכה

איזה מנוע מדובר בדגם הזה שהם מציעים ?

האם האוטו מומלץ ?

המבצע של ה150K הוא לדגם הידני הבסיסי.

הדגמים האוטומטים מתחילים ב172K בגימור הבסיסי או קפיצה של 10K בערך לרמת גימור גבוהה יותר.

ברמת גימור הבסיסית אין הרבה מה להגיד, המזגן מכני, בלי מיני עיטורים ובלי תוספות שהיית מצפה לראות ב172K.

מומלץ? תלוי מה אתה מחפש :)

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

ב-149,900 ש"ח אתה מקבל את הגרסא הבסיסית והידנית עם המנוע החלש יותר (1.4 טורבו עם 120 כ"ס).

על אוטומט כבר תשלם יותר ואם אני לא טועה גם המנוע הוא חזק יותר (170 כ"ס), ובגלל זה גם הפער הגדול במחיר.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
ב-149,900 ש"ח אתה מקבל את הגרסא הבסיסית והידנית עם המנוע החלש יותר (1.4 טורבו עם 120 כ"ס).

על אוטומט כבר תשלם יותר ואם אני לא טועה גם המנוע הוא חזק יותר (170 כ"ס), ובגלל זה גם הפער הגדול במחיר.

יש להם כרגע מבצע שהם מפרסמים על המחיר הזה לאוטומט

חוץ מזה לא כותבים עוד פרטים , אני רוצה להגיע לסוכנות מתישהו השבוע להתעניין

פורסם

בדוק שזה לא לאוטומאט, התקשרתי לסוכן וביררתי את זה.

גם אני התלבטתי לגבי הרכב הזה אבל אני יורד ממנו כי המחיר גבוה מדי.

סיאט ליאון 1.8 TSI אומנם נראה פחות מרשים אבל הוא 40K+ פחות במחיר אז אין שאלה בכלל.

פורסם

אלפא לקראת שנת מחירות מאוד מאתגרת. כבר אין להם בהיצע את ה-159 המהממת, הבררה והספידר כבר לא כאן (במחיר שהן תומכרו הן גם לא ממש היו כאן אף פעם).

אני חושב שלאור האלטרנטיבות שיש היום בשוק לגו'לייטה, היא תתומכר במחיר שונה בהמשך השנה, לפחות לדעתי האישית ולפי התנהלות שאר היבואנים. הלוואי

פורסם

מציע לך לקחת ניסעת מבחן על שתי המכוניות ליבדוק כמה אפשר להוריד במחיר של הגולייטה ואז להחליט לדעתי אחרי מיקוח תוכל להוריד את הגולייטה האוטומטית לאיזור ה 150K +

אני אישית מבין שתי המכוניות הייתי לוקח את האלפא בלי לחשוב פעמיים גם אם הייתי צריך לשלם עליה קצת יותר

פורסם

150 לאוט' בחיים לא תקבל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

היום ביטלתי נסיעת מבחן - הגעתי למסקנה שחייבת להיות גם לוגיקה ברכישה ולא רק אמוציונליות. בטח לא כזאת שתצדיק תמחור שערורייתי שכזה.

אין כל הגיון ב-150 אלף למכונית עם 120 כ"ס מהקבוצה של הג'יולייטה, אין כל הגיון ב-170 שאף לדגם האוטומטי.

כיום יש המון אלטרנטיבות טובות בפער מחירים של 25%-40% מהמחירים הללו.

אם כל הכבוד לאלפא הגימור עדיין רחוק מלהצדיק את הפער במחיר !!!

גיוליטה 120 במחיר שפוי של 130 אלף אולי 135 זה הגיוני (עדיין גבוה ביחס למתחרות אבל פער שאולי מצדיק את הדימוי).

גם האוטומטית במחיר של 145 עד 150 זה הגיוני.

מעבר לכך פשוט מקומם !!!

פורסם

הייתי הרגע בסוכנות

בשורה התחתונה התאכזבתי מהאיבזור שמגיע עם האוטו

מערכת שמע שנראה מאוד מיושנת ולא כוללת למעשה לא מסך גדול לא ג'ינג'ר ולא מקום לכרטיס זיכרון

האוטו מאוד מאוד יקר יחסית לאיבזור שלו

אשמח לקבל המלצות על כיוון אחר..

• תוכן חדש...