Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השאלות: את המחירים ניתן לראות באתר הבא http://caraudioshop.ro/

זה האתר של החנות שקניתי ממנה ברומניה ויש עוד הנחה על המוצרים כשמגיעים אליו. הוא ממוקם בפרבר של בוקרשט ותאמינו לי שווה לנסוע אליו המחירים ברצפה כמובן שיש את הסיכון שיתפסו אתכם במכס אבל זה כבר כל אחד עושה את החשבון שלו. יש גם החזר על המס בשדה תעופה אז בכלל זה שווה.

הפלסטיקה נקנתה דרך האינטרנט מ alibaba.com

לגבי חוות דעת על הפרוססור עדיין אין לי דעה כי עדיין לא התעסקתי איתו מספיק אבל אין ספק שהוא מוסיף.

פורסם

תתחדש רכיבים מצוינים גם אני חושב שהפרוססור הזה קצת מיותר אצלך אבל הוא כבר שם אז תנצל אותו כמו שצריך :)

לגבי ההתקנה אין ספק שבחרת באדם סופר מקצועי לביצוע ההתקנה וכמו בכל התקנה רואים את היצירתיות של יוסי, יפה מאוד!

שיהיה לך בהצלחה ותתחדש.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תתחדש, בחרת רכיבים מצויינים, והתקנה נקייה ומסודרת.

אהבתי מאוד את הטבעות של הטוויטרים מפרספקס, נראה מעולה.

אני בטוח שבעתיד תמצא עוד שימושים לפרוססור.

בנייה לוופרים 6.5 בדלת, ויש לך מערכת 3 חלקים עם מיד בדש, בשילוב עם הגברה אקטיבית עם הפרוססור שבבעלותך, ויש לך פוטנציאל עצום!.

בהצלחה, ותתחדש כמובן.

under construction..

• תוכן חדש...