Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אשכול בכי על דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/357198

"

מחיר הבנזין בישראל עומד לטפס לשיא חדש - כתוצאה מהעלייה במחירי הנפט בעולם. בסוף השבוע קפצו החוזים על נפט מסוגים "טקסס מתוק" ו"ברנט" - שעל בסיסם נקבעים מחירי הבנזין בישראל - ונסחרו בשיא של 119.67 דולרים לחבית.

כעת צפוי מחיר הבנזין לעלות 20-15-ב אגורות נוספות לליטר, עד לרמה של 7.6 שקלים בשירות עצמי ויותר 7.8-מ שקלים בשירות מלא. זאת, לאחר שמחירו של ליטר בנזין כבר הספיק לעלות 35-ב אגורות במצטבר בחודשיים האחרונים.

"

רוצים להריץ הימורים על מתי ה8 יגיע :) - אני לוקח את זה בצחוק, קחו את זה גם אתם, הרי ידוע לכל שמתישהו נשלם גם 10 שקלים כאשר 7 מתוכם יהיו מס.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביזז

אתה צודק המחירים קשים מנשוא ,אבל אנחנו ממשיכים לחיות והרכב דרוש לנו ,ישנם מאות אלפים שנעים באוטובוסים ומוניות ,ההפרש כבר לא גדול ,מלבד התחזוקה השוטפת שעולה לנו ,אבל כנגדה עומדת הנוחות ,למרות שגם היא הנוחות הולכת ויורדת והופכת אפילו למטרד בעקבות הצפיפות בכבישים .

אני התרגלתי לרכב שנושא אותי כ50 קמ ביום בממוצע ,הנסיעות איתו לא היו מתאפשרות לי בציבורית ,וגם לא המטען .

אז מה אתה מציע לי לעשות ? אין לי פתרון אז אני משלם מה שנקבע ,יש לך רעיון מה ניתן לעשות ?

אגב בשנות ה70 חוינו משבר דלק גדול בעקבות מלחמת יום הכיפורים ,גם את זה צלחנו והנה אנו ניצבים כאן .

איך יוצאים מזה איני יודע ,אולי לכם יש פתרון יצירתי ,כי מבכי וטענות לא ייצא דבר .

פורסם

זה פחות בכי שלי, וואלה הסיאט איביזה שלי אני מת שייגמר המיכל הוא פשוט לא עובר לי תחצי כבר איזה שבועיים ואני בנסיעות מטורפות.

אני פחות יש לי מה לבכות על הדלק כי אני עובד בשתי עבודות שמפרנסות אותי יפה תודה לאל, רציתי לידע את חברי הפורום, ברור שנמשיך להשתמש באוטו כי למרות הרבה הצעות, חרם זה פשוט לא משהו שיקרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

היה אפשר לחשוב,שבעקבות כל המצלמות החדשות, יוכלו להוריד את המס מהדלק כדי שיותר ייסעו וייתפסו.

אבל לא. צריך גם וגם:

גם לחלוב את הפרה, גם להכין ממנה סטייקים, גם להכין ממנה מעילים, גם להכין ממנה ג'לטין מהעצמות וגם לאנוס אותה.

הסדר לא ממש חשוב. ייתכן שהסדר שציינתי מדוייק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד אשכול-ובצדק.

מחאת הקורקינטים יוצאת לדרך-והפעם בתוכנית לפקוק את איילון בשיירת קורקינטים ענקית במחאה על מחירי הדלק.

מי איתי?

פורסם

תלוי.

הקורקינטים- ממונעים?... כי הדלק יקר, לא על משהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

:lol:

לפחות בתחום הפגנות של הדלק לא ניראה משהו רציני,כול פעם יש פה אשכול על זה ולא עושים שום דבר.

אולי כי להרבה אנשים זה לא ניראה רציני,אהה נו עוד 10 אגורות,הבעיה בסיכום כללי זה עולה בהרבה,לדעתי אם הדלק היה עולה 7.26 כמו שעלה לא מזמן ופתאום היה קופץ לאוזר ה 7.90 אולי זה היה משנה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשנת 2008 שחבית עלתה 150 דולר, ליטר עלה 4.80.

אי אפשר להמשיך לעצום עיניים, צריך לעשות משהו.

אנחנו נותנים לממשלה לשדוד אותנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לצערי הרב עם שר התחבורה ושר האוצר היקר שלנו, אני נפגע כל חודש מחדש, אני עצמאי בעל קו, ומחירי הסולר ללא פיקוח מזנקים לשמיים, מכיוון שיש לי גם פרטנר ולא איזה אמריקאית צמאה, לא מגיע לי מס בלו. וכשלפני כמה חודשים מחיר הדלק ירדו, אז פתאום מחירי הסולר עלו, החודש תדלקתי ב 7.22 לליטר, פתאום ב15 לחודש המחיר עלה ל 7.24 לא שזה משמעותי אבל כשאתה צורך המון, אתה מרגיש את ההבדל.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

איך מעיפים אותו מהכיסא שלו? (דרך בחירות? לא הכי בקיא בעניין, לא ממש מעניין אותי בחירות, אבל כשמגיעים לנושא הכואב שלנו, אני מתחיל להתעניין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עוד אשכול-ובצדק.

מחאת הקורקינטים יוצאת לדרך-והפעם בתוכנית לפקוק את איילון בשיירת קורקינטים ענקית במחאה על מחירי הדלק.

מי איתי?

זה חוקי לרדת עם קורקינט לשם ? סתם לשם הסקרנות

• תוכן חדש...