Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אשכול בכי על דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מודע למחירים בחנויות שיש בתחנות הדלק? למשל שישית מים מינרליים "כולה" ב 20 ש"ח.

אני לא מוצא שום דבר ברשת, אבל בזמנו כדאי שיאשרו לתחנות דלק להקים חנויות בשטח התחנה אחד הטעיונים היה שהדבר יוריד את מחיר הדלק בגלל רווחים גדולים יותר לתחנה, וכתוצאה מכך תתאפשר הורדת הרווח על הדלק.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וכמובן שכחתם חברים יקרים את תופעת המזומן, שבזמן האחרון אני שם לב שיותר ויותר תחנות נותנות מחיר א' למזומן ומחיר ב' לאשראי. כיאלו שהם ממש אבל ממש נפגעים מאחוזי העמלה של סליקת כרטיסי האשראי. ולא יכולים לעמוד בנטל.

אני משלם רק מזומן בתחנות ,לא ידעתי שכך הוא ההסדר .

תואיל בטובך לפרוש לפניי את מיקומי התחנות בגוש דן ?

במה מסתכמת ההנחה ?

פורסם
עוד חודשיים אני עובר לשלם 0.25 אגורות לליטר. תודה לאל...

המחירים בעולם המערבי פשוט אונס.

ספר לכולנו הוד מעלתך איפה אתה גר בבקשה? מקום בו החיים טובים לעשירים אבל חרא לעניים. מקום שחס וחלילה היית מעיז לקבל טיפול רפואי לו היית מקומי אומלל בלי גרוש על התחת. אם אדם מישראל רוצה לבוא ולבקר במדינה שאתה נמצא בה הוא צריך לקבל חיסונים ואתה מתלהב לגור שם? אם לא הייתי יודע שאתה זרוק באיזה מדינה רחוק רחוק, הייתי חושב שאתה גר ברצועת עזה שהיא קרובה קרובה.

שוב פעם, פעם אחרי פעם אחרי פעם. הישראלים מודדים את רמת החיים ואיכות החיים שלהם לפי מחיר הדלק. עם שמתבכיין עוד משבקושי יצא ממצריים. חברים, כל עוד ישראל לא כמו קנדה שמפיקה נפט בעצמה לא תהיה אפשרות גם להאכיל את כל אוכלי החינם והפרזיטים למינהם, לא תהיה אפשרות לשלם 30 מילארד בתור קיצבאות ביטוח לאומי (חצי מתקציב הביטחון) וגם לקבל מחיר דלק שפוי. עוד לא הבנתם זאת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני משלם רק מזומן בתחנות ,לא ידעתי שכך הוא ההסדר .

תואיל בטובך לפרוש לפניי את מיקומי התחנות בגוש דן ?

במה מסתכמת ההנחה ?

אני לא יודע על תחנות כאלה בגוש דן, אבל לרוב תחנות שיש בהם הרבה מכוניות לימוד, ומוניות ניתן להגיע להסדר מזומן, גם תלוי בכמות התדלוקים החודשית שלך. יש לי הסדר כזה עם תחנת דלק פז, ברח' הרצל בת"א.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

שוב פעם, פעם אחרי פעם אחרי פעם. הישראלים מודדים את רמת החיים ואיכות החיים שלהם לפי מחיר הדלק. עם שמתבכיין עוד משבקושי יצא ממצריים. חברים, כל עוד ישראל לא כמו קנדה שמפיקה נפט בעצמה לא תהיה אפשרות גם להאכיל את כל אוכלי החינם והפרזיטים למינהם, לא תהיה אפשרות לשלם 30 מילארד בתור קיצבאות ביטוח לאומי (חצי מתקציב הביטחון) וגם לקבל מחיר דלק שפוי. עוד לא הבנתם זאת?

רק איש אחד אשם בכל הסיפור הזה!

הרצל! למה לא אוגנדה?!?

פורסם

אני לא יודע על איזה הנחה אתה מדבר בדיוק, קח דוגמא מאשדוד, תחנת דלק סד"ש (אני מדבר על סולר): אשראי 7.34, מזומן 7.24 . תחנת דלק פז אשראי /מזומן 7.22 ש"ח. וחוץ מזה בתור בעל עסק אני מודע טוב מאוד על אחוז הסליקה שהתחנות משלמות, ותאמין לי שזה הרבה פחות מהבדל של 10אג' ממה שהם נותנים כשכל תדלוק ממוצע נע בין 200 ש"ח

10 אגורות מתוך 7.34 זה 1.36%.

אתה טוען שתחנות דלק משלמות "הרבה פחות"?

כמה פחות? חצי אחוז?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ספר לכולנו הוד מעלתך איפה אתה גר בבקשה? מקום בו החיים טובים לעשירים אבל חרא לעניים. מקום שחס וחלילה היית מעיז לקבל טיפול רפואי לו היית מקומי אומלל בלי גרוש על התחת. אם אדם מישראל רוצה לבוא ולבקר במדינה שאתה נמצא בה הוא צריך לקבל חיסונים ואתה מתלהב לגור שם? אם לא הייתי יודע שאתה זרוק באיזה מדינה רחוק רחוק, הייתי חושב שאתה גר ברצועת עזה שהיא קרובה קרובה.

אולי תפסיק לזיין את השכל עם רמת החיים פה בארץ?

כל שרשור אתה משווה ארצות לישראל, כשאי אפשר לעשות את זה ולא ראוי לעשות את זה.

אני נוסע לשם כי ישלמו לי מספיק כסף בשביל לחיות כמו בן אדם (שם אני אחיה בתנאים טיפה פחות טובים מאשר פה אבל אחר כך יהיה לי מספיק בשביל לחיות איפה שבא לי).

יש לי עבודה שתעזור למדינה ההיא לצאת מהמצב שבו היא נמצאת ואני הולך לעזור להעלות את רמת ההשכלה של העם.

מתי אתה עשית משהו בשביל מישהו ומתי יצא לך להקריב הכל בשביל אידאל (אל תדבר איתי על צבא כי זה בולשיט, כולם עושים אותו).

לידיעתך, אני עובר למדינה שבה הממשלה רוצה לעזור לעם והיא מוציאה מיליארדי דולרים בשיקום נזקים, נתינת בתים כמו שצריך לנזקקים וחיסול המון בעיות שיש שם.

פה הממשלה פשוט שמה עוד מיסים וכל פעם נותנת פחות.

לא מעניינת אותי רמת החיים הכללית שם כי אני לא אזרח שם.

אני בן אדם שעובד ומקריב הכל בשביל אידיאלים שלי ובשביל לעשות את העולם לקצת יותר טוב.

מהארץ התייאשתי כי זה בלתי אפשרי. הכל מתחיל ללכת לקיבינימאט.

נ.ב. זה קצת דרומה וקצת מערבה מאוגנדה...

פורסם
וכמובן שכחתם חברים יקרים את תופעת המזומן, שבזמן האחרון אני שם לב שיותר ויותר תחנות נותנות מחיר א' למזומן ומחיר ב' לאשראי. כיאלו שהם ממש אבל ממש נפגעים מאחוזי העמלה של סליקת כרטיסי האשראי. ולא יכולים לעמוד בנטל.

בבירור לא נתקלת בכל התחנות המוזילות את הדלק במחיר משמעותי. תחנת דלק טן בראשון לציון תיתן לך ליטר דלק ב25-30 אגורות ךחות לליטר, התשלום באשראי - בלבד. ההורים שלי למשל מכיוון שהם לא מחזיקים כרטיס אשראי, נאלצים לשלם יותר, למה? גם אני לא מבין

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לדעתי יש מארה נוספת במיכלול שהזכרת ,נוסף לביטוח הלאומי והוא הפנסיות האדירות .

פורסם

גועל נפש...100 שקל לא מספיק לי להלוך חזור תל אביב היום,המצב שלנו קשה ...

רק חבל באמת שחבל שאנחנו מדינה מפורקת מכל בחינה ולא משנה מה , בחיים לא יקומו חבורה של אנשים ויעשו נגד זה משהו

אנחנו ישנים בעמידה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אולי תפסיק לזיין את השכל עם רמת החיים פה בארץ?

כל שרשור אתה משווה ארצות לישראל, כשאי אפשר לעשות את זה ולא ראוי לעשות את זה.

אני נוסע לשם כי ישלמו לי מספיק כסף בשביל לחיות כמו בן אדם (שם אני אחיה בתנאים טיפה פחות טובים מאשר פה אבל אחר כך יהיה לי מספיק בשביל לחיות איפה שבא לי).

יש לי עבודה שתעזור למדינה ההיא לצאת מהמצב שבו היא נמצאת ואני הולך לעזור להעלות את רמת ההשכלה של העם.

מתי אתה עשית משהו בשביל מישהו ומתי יצא לך להקריב הכל בשביל אידאל (אל תדבר איתי על צבא כי זה בולשיט, כולם עושים אותו).

לידיעתך, אני עובר למדינה שבה הממשלה רוצה לעזור לעם והיא מוציאה מיליארדי דולרים בשיקום נזקים, נתינת בתים כמו שצריך לנזקקים וחיסול המון בעיות שיש שם.

פה הממשלה פשוט שמה עוד מיסים וכל פעם נותנת פחות.

לא מעניינת אותי רמת החיים הכללית שם כי אני לא אזרח שם.

אני בן אדם שעובד ומקריב הכל בשביל אידיאלים שלי ובשביל לעשות את העולם לקצת יותר טוב.

מהארץ התייאשתי כי זה בלתי אפשרי. הכל מתחיל ללכת לקיבינימאט.

נ.ב. זה קצת דרומה וקצת מערבה מאוגנדה...

שלום יוסי

שלח לנו תמונות עם מכוניות ענתיקות מדרום אמריקה ,נזכור אותך לטובה ומאוד תחסר לנו . בהצלחה גבר .

פורסם

אני שונא את התשובות המפגרות האלו שכאילו שכל מי שרואה הזדמנות בחו"ל הוא בוגד, או התשובות האלו של "עוף מפה, לא תחסר לנו".

אנחנו במאה ה21 במדינה שהמערכת הפוליטית לא מאפשרת צמיחה כלכלית של הפרט.

מי שמגן על המדינה בלי לעצור שניה לראות את המציאות בשטח, לא באמת יכול לתת דעה אובייקטיבית.

המציאות היא שמי שההורים שלו הצליחו לקבל משכנתא בתקופה שלפני ביבי, יש לו דירה והרבה פעמים יכול לקבל עזרה מההורים או ממקורות אחרים.

אבל מי שאין לו הורים שהצליחו לרכוש דירה או שתיים במהלך השנים והם לא נמצאים באיזושהי עבודה מעולה, לא יכול אפילו לסיים את הלימודים.

מישהו מאלו שמגינים על המדינה עם כל הכוח ניסה ללכת לחברת כוח אדם בזמן האחרון?

כל מה שיש להם להציע(ובאמת אני מתכוון לכל מה שיש להם) אלו עבודות עלובות של שכר מינימום בשירות לקוחות, מול אוכלוסיית הלקוחות הכי עויינת בעולם (כי הלקוח הישראלי לא מדבר, הוא צועק).

אני לא מדבר אפילו על אנשים בלי תואר או בלי ניסיון אלא אנשים עם תואר אקדמי ואתיקת עבודה מעולה.

צעירים פשוט לא יכולים לקבל עבודות טובות כי חיסלו אותן.

אז לקבל את ההערות האלו של "אז עוף מפה" או "שלח תמונות", כאילו שאני איזה חתיכת חרא שלא מתחשב באף אחד ורק מקטר (ואני לא כזה), זה פשוט מפגר, מעליב ואידיוטי לחלוטין כי זה מעיד על חוסר יכולת חשיבה אנליטית ועל מרמור שלכם כלפי כל מי שרוצה להצליח ולא מסתפק בכלכלה פוסט-ביבי, שבה הפרט הוא זבל שלא שווה כלום והחברות הגדולות הן מה שמזיז הכל.

אני מבין את זה שמישהו בן 62 לא יוכל להבין את זה כי אתה לא נמצא בשוק העבודה ואתה לא מבין מה שהולך שם. כיום לי ברור שאם אני ממשיך כמו היום, לעולם לא תהיה לי דירה משלי, אני אוציא ב20 שנה הקרובות בממוצע 720000 ש"ח על שכר דירה ולעולם לא תהיה לי דירה משלי אם אני לא מקבל עזרה מההורים.

ואני לא לבד. יש מאות אלפי צעירים בדיוק במצב שלי. לפני כמה ימים יצאנו קבוצה של 19 איש לבית של אחד החבר'ה ובאיזשהו רגע שאלנו מי מהנוכחים כרגע מחזיק בעבודה.

2 הרימו את היד. כל השאר מובטלים ומתוסכלים כי יש רק עבודות של שכר מינימום ועם תנאים מחפירים.

וזו לא קבוצה הומוגנית אלא המון אנשים שאני לא מכיר מכל שכבות האוכלוסיה והמון מקורות אתניים ותרבותיים.

אני די בטוח שאתה איזה משתמש פיקטיבי או כפול של מישהו, שרק מחפש לעשות בעיות ולרדת על אנשים.

אין לך מספיק הודעות בפורום כדי שייתייחסו אליך ברצינות.

זה לא YNET פה, אי אפשר סתם לזרוק דעות של רפש ושנאה בלי אחריות.

אגב, ממתי דרום אמריקה יותר דרומית מאוגנדה?

טעית אפילו ביבשת...

• תוכן חדש...