Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אשכול בכי על דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאולי זה לא באמת מפריע לכיס כמו שזה מפריע פסיכולוגית העליות הללו,הרי מתי פעם האחרונה הייתה הפגנה רצינית? לכן אולי זה לא כזה מפריע למי שנוסע מאט בשנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד שלא נתעורר מהתרדמת הזאת , ובמקום לבוא למפגשים בימי שישי נלך לחסום כבישים .. אז אולי יקרה משהו .

אתה צודק רק ככה יקרה משהו,

לא בהכרח המשהו שרצית להשיג.

חוץ ממעצרים על התפרעות והפרעה לסדר, לא יקרה שום דבר.

פורסם
אתה צודק רק ככה יקרה משהו,

לא בהכרח המשהו שרצית להשיג.

חוץ ממעצרים על התפרעות והפרעה לסדר, לא יקרה שום דבר.

ראינו מה עשו האופנוענים .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם
+1, אולי גם מחיר הדיור יתחיל לרדת.

ועל זה אני אומר שמחירי הדירות לא יורדים כי כולם נשארים בארץ. אם אלפים היו עוזבים, הביקוש היה ירד והמחירים היו צונחים.

אנשים רק "מאיימים" בפורום שיעזבו את הארץ, מתבכיינים לכלכליסט כמה רע פה ושמחר הם על המטוס, אבל בתכלס הם נשארים כאן כמו גדולים :lol:

פורסם
ועל זה אני אומר שמחירי הדירות לא יורדים כי כולם נשארים בארץ. אם אלפים היו עוזבים, הביקוש היה ירד והמחירים היו צונחים.

אנשים רק "מאיימים" בפורום שיעזבו את הארץ, מתבכיינים לכלכליסט כמה רע פה ושמחר הם על המטוס, אבל בתכלס הם נשארים כאן כמו גדולים :lol:

אתה מתאר את זה כאילו שזה משהו פשוט לעשות.

ללעזוב את הארץ יש המון השלכות. לחבר'ה צעירים רווקים בני 20 זה אולי יהיה באמת קל יותר, ואגב, לרוב, זה מה שהם באמת עושים בגיל הזה.

פורסם
אני משלם רק מזומן בתחנות ,לא ידעתי שכך הוא ההסדר .

תואיל בטובך לפרוש לפניי את מיקומי התחנות בגוש דן ?

במה מסתכמת ההנחה ?

אני מכיר תחנת סד"ש ליד קריית עקרון, צמוד לבית חלומותי- גם שם מחיר למזומן ומחיר לאשראי...

פורסם

אני הפסקתי לבכות והתחלתי לעשות נוסע באוטובוסים ומוניות שרות אני חוסך 1400 ש"ח של דלק וחניונים כל חודש

אם עוד אנשים יעשו כמוני הם ירוויחו פחות ואז המחיר ירד כל עוד הביקוש לא יורד המחיר עולה כלכלה פשוטה.

תמשיכו לשלם ולבכות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אני מכיר תחנת סד"ש ליד קריית עקרון, צמוד לבית חלומותי- גם שם מחיר למזומן ומחיר לאשראי...

הגיוני, על כל עיסקה באשראי בעל העסק משלם עמלה לחברת האשראי.

אני הפסקתי לבכות והתחלתי לעשות נוסע באוטובוסים ומוניות שרות אני חוסך 1400 ש"ח של דלק וחניונים כל חודש

אם עוד אנשים יעשו כמוני הם ירוויחו פחות ואז המחיר ירד כל עוד הביקוש לא יורד המחיר עולה כלכלה פשוטה.

תמשיכו לשלם ולבכות.

לא פשוט לעשות, יש אנשים שצריכים גם לקחת בדרך את הילד לגן, לעצור בדואר ואחרי העבודה גם לסוע לקניות, על נוחות משלמים ובוכים אבל לא קל לוותר.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
הגיוני, על כל עיסקה באשראי בעל העסק משלם עמלה לחברת האשראי.

לא פשוט לעשות, יש אנשים שצריכים גם לקחת בדרך את הילד לגן, לעצור בדואר ואחרי העבודה גם לסוע לקניות, על נוחות משלמים ובוכים אבל לא קל לוותר.

ברשותכם יש לי שאלה שתגוון את השרשור .

כיצד הסתדרנו טרם מהפכת הרכב ? שהרי אם הילד הולך לבד לבית ספר או עם האם ברגל זה יעיל ומהיר יותר ,,לא ?

זכור לי שהלכנו ברגל לגן לבית הספר לדואר למכולת ואף למגרש הכדורגל .

פורסם

505 - כל אורחות החיים השתנו. למשל - מבחר מוצרי המזון היה הרבה יותר מצומצם, והיית קונה במכולת השכונתית לפחות 3-4 פעמים בשבוע. אני עוד זוכר אנשים שקנו חצי לחם ואת הצ'יקלטס ביחידות בודדות. היום אתה עושה קניה שבועית גדולה בהיפר המוזל ששאינו נגיש ללא רכב. וכל שאר הסידורים והקניות השתנו בסגנון דומה.

בעצם - בעניין זה העתקנו את תרבות הפרברים האמריקאית. באירופה שיטת של מרכזי הקניות שכונתיים עדיין קיימת, במידה רבה.

ומאידך - בתחבורה הציבורית לא חל שום שיפור. אנחנו חיים במקום שבו העולם המערבי עמד לפני 50-60 שנה ויותר (בעצם, בערים הגדולות היו רכבות קלות ותחתיות כבר לפני 100 שנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בערך עוד תוספת של כ10 ש"ח לתדלוק מיכל מלא.

אך מעייפים את הממשלה? בגלל פסק דין תקדימי בעניין חוק טל, והמסקנות על התנהגות החרידים, כנראה שעכשיו החרידים בכל זאת יבצעו את החובות המינימליות שלהם, ולכן מפלגות החרידים יפרשו מהקואליציה.

במצב כזה אם משהו מהקואליציה מביעה אי אימון הממשלה נופלת, אני אומר שעד סוף השנה הממשלה תפול, לא אוהבים את שטייניץ, את ישראל כץ, זה הזמן להשפיעה ולהחזיר לכם, גם על מחירי הדלק, כי אני מאמין שעד סוף השנה יש בחירות לממשלה והכנסת.

• תוכן חדש...