Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיתחדש!!שאלה קטנה אני חייב...איך ניפטרתה מאותם פרצופים מלאי תמיהה של השכנים העשירים שלך..כאשר עברו לידך(אני משער)וראו אותך מפרק ומתקין לבד??

לא ניפטרתי, הם עברו תוך כדי שזורקים מבטים חטופים ואני המשכתי בשלי...בטח חשבו שאני מתקין עבור בעל הרכב או משהו כזה, לא ממש מעניין.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא פיצוץ. לטעמי, החדשים by far יותר יפים. יצא סוף הדרך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא ניפטרתי, הם עברו תוך כדי שזורקים מבטים חטופים ואני המשכתי בשלי...בטח חשבו שאני מתקין עבור בעל הרכב או משהו כזה, לא ממש מעניין.

:wink:

גאה בך!!

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על הביצוע העצמאי.

לעניין הפנסים - אני אישית אהבתי יותר את הקודמים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
גאה בך!!

בקטנה, אני לא טיפוס שנוטה לחשבן לסביבה, בטח לא מחשש שיסתכלו עלי כעל איזה ״נחות״.

אם זה עושה לי טוב על הנשמה- זה מה שחשוב.

פורסם

כל הכבוד, אני אהבתי מאוד (עשיתי פרויקט דומה בקליאו שלי לשעבר רק שבמקרה שלי הזמנתי את הפנס בהזמנה אישית מחו"ל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

התעלקות:

אני רוצה להחליף את הנורות בפנסים האחוריים ופנסי איתות (ואולי גם את התאורה הפנימית) בנורות LED.

מאיפה אני משיג (בתנאי שאני לא מחליף את הבקליות עצמן), ומה מומלץ?

הרכב הוא מיצובישי לנסר קלאסיק 2007.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התעלקות:

אני רוצה להחליף את הנורות בפנסים האחוריים ופנסי איתות (ואולי גם את התאורה הפנימית) בנורות LED.

מאיפה אני משיג (בתנאי שאני לא מחליף את הבקליות עצמן), ומה מומלץ?

הרכב הוא מיצובישי לנסר קלאסיק 2007.

להחליף נורות איתות זה לא בעיה, לגבי הפנסים האחוריים לא יהיה לך מנוס מלהחליף את כל הפנס קומפלט, הפנסי לד בנויים אחרת מפנסי נורה רגילים.

פורסם
בקטנה, אני לא טיפוס שנוטה לחשבן לסביבה, בטח לא מחשש שיסתכלו עלי כעל איזה ״נחות״.

אם זה עושה לי טוב על הנשמה- זה מה שחשוב.

אם היה לי שקל על כל פעם ששטפתי את הרכב מחוץ לעסק המשפחתי ושאלו אם אני מספק שירותי שטיפת רכבים....:roll:

לא צריך לחשבן לאף אחד, אותי זה דווקא משעשע ולפעמים אפילו מהווה תפיחה על השכם, אם הם לא היו "תופסים" מאנשים שמחזיקים רכבים כאלה הם גם לא היו חושבים שהם ישכרו אנשים במיוחד לעשות דברים כאלה. אבל כמו שאמרנו, שיחשבו מה שהם רוצים...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לי דווקא היה בעבר מקרה שונה, כשהיתה בבעלותי 106XSI בכל יום שישי התקיים טקס נקיון הרכב, זה כלל שטיפה חיצונית+פנימית, שואב אבק, חומרים מיוחדים לג'אנטים\צמיגים\פסי מגן לא צבועים והיה לוקח כשעתיים עד 3 שעות בכל שישי.

באחת השטיפות ניגש אלי אדם מבוגר שכנראה גר בסביבה ופשוט בא ולחץ לי את היד וסיפר לי שבכל שבוע הוא עובר פה ורואה אותי שוטף את הרכב ופשוט נהנה לראות מישהו שאוהב ומשקיע כל כך ברכב שלו.

• תוכן חדש...