Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I40 הגיעה לארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר הכי מבאס זה שלארץ הקודש מגיעה ה-i40 של אירופה ולא הסונטה של ארה"ב. הדבר מתבטא כמובן באבזור חסר וסדרת מנועים חלשה יותר מהמקבילה האמריקאית.

בארה"ב הסונטה החדשה כוללת גרסה גודשת המכילה: מנוע יונדאי 2.0 ליטר עם מכלול טורבו מבית מיצובישי המגיע להספק נאה של 274 כ"ס ו-37.190 קג"מ מה שמאפשר למרכב לעשות מ-0 למאה רק ב-6.4 שניות.

פורסם

הסונטה ידועה בתור זוללת דלק רצינית, האם זה השתפר?

ד"א איך זה שאף אחד לא קורא לה "הדוסמוביל החדשה"? (הכל בהומור אין פה גזענות).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

IDANM, השוק האמריקאי הוא שוק בפני עצמו. אני לא מאמין שה-I40 לא תהיה מאובזרת, ההיפך הוא הנכון (שים לב לדגמי יונדאי שיש עכשיו, אבזור הוא הצד החזק שלהם). אצלנו היא תגיע עם מנוע 2 ליטר עם 177 כ"ס. לא חורכת אספלט, אבל הספק די מכובד. בכל אופן, בחו"ל היא כבר משווקת, והיא מדהימה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתמונות סרח העודף האחורי נראה גדול מדי ודווקא בתצלומים לא אהבתי אותה.

אבל ראיתי אותה לפני כחודש בערך על גרר מבריקה ונוצצת והיא נראית מעולה, נמוכה רחבה ושרירית.

פורסם
ח.ח לידידנו י.ל1 שתמיד מפתיע ראשון עם תמונה של דגם חדש מהבונדד, מוסך היבואן או חניון סגור ומסוגר.

:mm_yeah:

בקרוב צפויה להגיע לארץ טויוטה GT86 לתערוכת אוטומוטור. לטיפולך :wink:.

בכייף כל הזדמנות שיוצאת לי, מזמינים אותי חברים קרובים בעולם הרכב "בוא תראה רכב חדש" כזה או אחר תמיד ילווה בתמונה :lol:

נ.ב בקרוב אמור להגיע לארץ רכב מיוחד, שאני כבר מחכה לראות אותו :twisted:

הרכב הספציפי שבתמונה הגיע לארץ כבר בדצמבר שנה שעברה לצורך תקינה. כבר מזמן לא במוסך סגור או כל דבר אחר, מסתובב בגבעתיים ביחד עם מיצובישי ASX מזה כמה שבועות.

בכל מקרה, ההשקה צפויה בקרוב. לדעתי גם בגרסת סדאן שכבר עלתה על פס הייצור.

אתה יודע לפרגן לא עולה כסף... גם אם הרכב כבר הגיע ליתר דיוק בנובמבר, וראית אותו אבל תמונה לא הבאת אז מה זה שווה.

אכן כן, שיחק אותה פעם נוספת:), תודה.

עכשיו רוצים לראות את ה-I40 COUPE בארץ ! (אולי דברים יישתנו?:roll: )

אני לא חובב סטיישן, בלשון המעטה, אבל זאת נראת לא רע בכלל :).

כל הזדמנות שיוצאת לי לצלם רכב חדש אני עושה את זה בשמחה :wink: .

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני לא מאמין שה-I40 לא תהיה מאובזרת

היא תהיה מאובזרת מאוד ביחס למתחרות האחרות בארץ אך כמו שאני מכיר את יונדאי ממש לא מאובזרת כמו אחותה האמריקאית. משום מה, מסוף שנות ה-90 הדרום קוריאנים מכוונים מאוד גבוה בשוק האמריקאי וזה מתבטא במנועים חזקים יותר ובאבזור רב יותר.

גרסאות טורבו יהיו בהיצע?

כרגע, השוק האירופי כולל ישראל אינו נכלל במנועים הגודשים -בנזין- מבית יונדאי.

הסונטה ידועה בתור זוללת דלק רצינית, האם זה השתפר?

לפי המבחנים שביצעו בחו"ל יוצא שהסונטה החדשה כרגע היא החזקה בקטגוריה וגם הכי חסכונית בדלק כך שהסטיגמות של זלילת דלק כבר לא נכללות בדור הזה של יונדאי.

פורסם

נ.ב בקרוב אמור להגיע לארץ רכב מיוחד, שאני כבר מחכה לראות אותו :twisted:

תן לנו רמז!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישבתי בI40 סדאן וסתיישן לפני שבועיים בנמל באילת. מרשימות מאוד רק חבל שאין מסך מולטימידיה, איכות חומרים טובה מאוד, יש שתי רמות גימור אחת בלי ריפודי עור ואחת עם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

סליחה שאני לא מתרשם מעיצוב בקוריאה. לא הרכב הזה ולא הקאיות החדשות עושות לי משהו. בעצם, למעט היונדאי קופה בתחילת דרכה, ולמעט הוולוסטר בצבעי ממתק, העיצובים שלהם לא קולעים לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...