Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס או פיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי היא שנת 2006 מליסינג בבעלות הקודמת שלה, כרגע היא בבעלות פרטית. מנוע 1400, 68 אלף קמ. אוטומט.

לעומת פיגו שנת 2003/4 90 אלף קמ. מנוע 1400 , אוטומט.

אני צריך את האוטו בשביל נסיעות קצרות. משהו כמו 30 קמ ביום.

שתהיה אמינה, שאני אוכל למכור בעתיד. וסעיף צריכת דלק נמוכה

פורסם

הייתי הולך על היונדאי גם חשדה יותר גם 30K ק"מ פחות,ולפי המנוע אני מבין שהיא אחר מתיחת פנים,אבל כיוון שהייתה ליסינג רוב הסיכויים שהיא מדגם GLF עם כרוית אוויר אחת וללא ABS אם זה באמת ככה הייתי מוותר.

הפיגו לא רעה,נוחה מעוצבת אך הגיר האוטומט שלה לא בין המוצלחים,תריץ AL4 ותבין. אם נפלת על אזמפלר באמת שמור לא הייתי פוסל.

אם תיתן תקציב ניתן אולי יהיה להוסיף עוד רכבים לרשימה שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה משהו אחר,אישית הייתי הולך על היונדאי יש לה מנוע חזק יותר,התחזוקה שלה נחשבת לזולה והיא גם די אמינה.

יש לך את הפונטו ספייס עדיף למצוא את ELX הוא חזק יותר מגרסאות ה S וSX ויש לו גיר עדיף,היא גם תהיה הכי חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היונדאי דגםGli.. שניהם בסביבות המחיר של 30 אלף שקל

GLI בליסינג?!

זו תופעה שהייתה נפוצה מ2008 ומעלה,

תבדוק שזה באמת GLI... הרבה ביד 2 טועים בטעות (או בכוונה?)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי דודי,

אם זו הייתה פיג'ו ידנית מילא..:roll:

מה התקציב שלך?

לדעתי, כדאי לך לבדוק אופציות נוספות (בין היתר פונטו, או סיריון).

ענת

אוויס

היונדאי היא שנת 2006 מליסינג בבעלות הקודמת שלה, כרגע היא בבעלות פרטית. מנוע 1400, 68 אלף קמ. אוטומט.

לעומת פיגו שנת 2003/4 90 אלף קמ. מנוע 1400 , אוטומט.

אני צריך את האוטו בשביל נסיעות קצרות. משהו כמו 30 קמ ביום.

שתהיה אמינה, שאני אוכל למכור בעתיד. וסעיף צריכת דלק נמוכה

• תוכן חדש...