Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש קיבלתי את הסיאט איביזה 1.4 ידני מהחברה כיום היא עם 1600 ק"מ.

יום לאחר מכן החלפתי לגלגלי מגנזיום .

הבעייה כיום היא כאשר אני נוסע יש נטייה של כמה מעלות בהגה שמאלה ,הההגה לא ישר ב100% .

חשוב לציין שאין לי רעידות וההגה לא מושך.

הלכתי לפנצ'רייה שהחליפו לי את המגנזיום והם טענו שאין קשר בין החלפת המגנזיום לזה שההגה נוטה בכמה מעלות ויש צורך לבצע כיוון פרונט.

האם יכול להיות שהרכב הגיע מהמפעל כך? החלפתי את הגלגלים יום לאחר שקיבלתי את הרכב ולכן איני יכול לומר האם המצב היה כך גם לפני ההחלפה.

התקשרתי למוסך מורשה אור-חי ותיארתי ליועץ השירות את המקרה.

הוא טוען שהוא צריך לבדוק האם זה באחריות ושיחזור אליי.

מה דעתכם על העניין הזה?כיצד להתנהל מעכשיו?

תודה מראש

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב לא הגיע ככה מהסוכנות וגם אם כן הגיע כך, זה לא מצב תקין. יש לבצע כיוון פרונט לרכב כדי לתקן את הסטייה. הבעיה היא שלא בטוח שזה באחריות כי כיוון פרונט יכול ללכת גם שעה אחרי שקיבלת את הרכב אם נכנסת לבור בכביש או ירדת מדרכה בצורה לא זהירה.

פורסם

אין צורך לבצע שום כיוון פרונט.

גש למוסך הייבואן ובעזרת מחשב איבחון ניתן למרכז את ההגה במידה והסטייה לא נובעת מבעייה במערכת ההיגוי.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם לכל מוסכי היבואן יש מחשב כזה?

היועץ שרות שדיברתי איתו במוסך מורשה אור-חי לא הציע לבדוק בצורה הזאת, האם יכול להיות שאין לו מחשב כזה?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...