Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהולך להיות מצחיק,

אבל אני מקווה שאני יצא גם עם תשובה אמיתית, מדובר ברב שהוא חבר של המשפחה והוא שבר את אפו , ואני כבר מהבוקר שובר את הראש מה אפשר לקנות לו מתנה לרגל שבירת האף...

בבקשה בבקשה הימנעו מלנצל את השרשור שלי בשביל לפרוק עצבים על החרדים בכלל והרבנים בפרט ..

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

לפי מה שידוע לי,

רוב הרבנים לא אוהבים מתנות (שונא מתנות יחיה).

אם אתה יודע בוודאות שאין לו בעיה לקבל מתנות מאנשים,קנה לו משהו לנוי לבית,עדיף עם זיקה ליהדות.

פורסם

בבקשה בבקשה הימנעו מלנצל את השרשור שלי בשביל לפרוק עצבים על החרדים בכלל והרבנים בפרט ..

לפי הכותרת מישהו כבר פרק עליו את העצבים.

לגבי המתנה, חפש משהו כמו מגבונים לחים לאף (מניסיון הוא נוטה לטפטף אחרי שהוא נשבר וכואב רצח לקנח אותו), משקפי שמש לשטפי הדם מתחת לעיניים ועוד דבר שאני לא יודע אם קיים זה משהו שיחזיק משקפיים שלא ישענו על האף השבור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...