Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס עוד שבועיים-שלושה לחו"ל.

לוקח איתי את המחשב הנייד וגם את המחשב הנייח.

איך אפשר לקחת את הדיסקים הקשיחים ואיך אני יכול להכין את המחשב כדי לוודא שכמה שפחות יידפק?

עדיף להשאיר את המחשב ורק לקחת את הדיסקים או לקחת את כל המארז?

ואם אני לוקח רק את הדיסקים, איך בדיוק לארוז אותם כדי להגן עליהם?

פורסם

קנה שקית אלקטרוסטאטית לכל דיסק קשיח (או בקש מהחנות מחשבים הקרובה אל ביתך - יש כאלו לרוב זרוקות כמו זבל בכל מקום שמרכיב מחשבים), שים את הדיסק בתוכה. מעל שכבת פצפצים ואת כל זה בקרטון קטן ככה שלא יזוז.

מכיוון שאני משאר שזה נייח פשוט יחסית - לא הייתי לוקח את כולו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שתי שאלות:

1. האם הנייח או החומר שעליו חיוניים לך?

2. אם התשובה לשאלה הקודמת חיונית - מה נפח החומר החיוני?

להטיס מחשב נייח שלם יחסל לך את כל הקצאת המשקל (אלא אם אתה טס במחלקה ראשונה), כך שההטסה שלו תהיה עניין די יקר. כמוכן לא הייתי שולח חומר חיוני בדיסק במזוודה בבטן המטוס בגלל סכנה של אבדן החומר או קלקול הדיסק בטיסה.

לדעתי נסה להתקין את התוכנות על המחשב הנייד ואת החומר הכה חיוני להעתיק לדיסק חיצוני נייד שיהיה אתך בתיק היד של המחשב הנייד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ממש אכפת לי מהתוכנות. אני יכול להתקין הכל מחדש כשאגיע לחו"ל.

זה בכל מקרה מה שאני אעשה אם אני קונה מחשב חדש.

הנפח הכולל הוא של 3TB בערך.

אם אני מחסל כמה סדרות ודברים שבפירוש אני לא אראה בעתיד, אפשר להוריד את זה לחצי מזה.

אני יכול להכניס את זה בכונן חיצוני של TB1 ועוד אחד פנימי של 2TB.

מערכת ההפעלה נמצאת על עוד כונן של 500GB.

מה שאני שואל זה בעצם לגבי שמירה על הדיסקים עצמם.

כבר הבנתי שלטוס עם כל המחשב זה דבילי, אז אני אקח רק את הכוננים.

פורסם

סרטים ושאר הורדות שאפשר להוריד מחדש לא הייתי טורח לקחת אתי לחו"ל אלא אם זה לאיזה מקום שכוח אל שבו לא תהיה אפשרות להוריד מחדש. לדעתי העתק רק חומר אישי, וזה יצטמצם לכמה מאות מ"ב שיתאימו לדיסק חיצוני לא יקר.

וכמובן - השאר למשפחה את המקור כך שבמקרה הצורך יוכלו לשלוח לך עוד העתקים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה מארז פשוט ולא כולל כרטיס מסך כבד, פשוט גש לחנות מחשבים, בקש קרטון ריק של מארז חדש יחד עם הקלקרים שלו, ארוז את המחשב שלך וסע לשלום.

היתי בודק אולי רק שכל הברגים של כל הכוננים במקום וזהו.

זו דעתי.

בעצם אני רואה שאתה צריך רק את החומר, ולא את המחשב, אם אתה מפרק את הדיסקים שים אותם בתוך שקית אנטיסטטית כסופה כמו שהציעו ואז בפצפצים (כן זה הסדר הנכון אלה אם הפצפצים הם מהסוג הורוד ואז אפשר קודם פצפצים)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא להסתבך ולא לקחת מחשב שלם,

לרכוש כונן חיצוני של 2TB, להעמיס הכל עליו.

במידה ויש חומר "סודי" שצריך לקחת, להתקין TRUE CRYPT לפני הטיסה.

----

פורסם

ולהביא בחשבון שאם את עובר דרך ארה"ב מישהו עלול להחרים לך את החומר - הרי אתה מה-middle east וחשוד, ועוד עם קבצים מוצפנים:roll:

פורסם

אכן אם ממריאים מארה"ב בשלב כלשהו הייתי ממליץ להעביר את החומר בדרך אחרת (FEDEX? DROPBOX?)

אבל אם אין בתוכנית המראה בארה"ב אז זה ממש לא בעיה, קח את הדיסקים הקשיחים בשקיות אלקטרוסטטיות כפי שהסבירו לך פה וקח אותם איתך במטען היד, ושלום על ישראל.

אם יש לך חומר אישי קריטי אז עדיף לצרוב אותו על DVD-ים ולהשאיר אותם כאן למקרה שיקרה משהו לדיסק הקשיח.

אם זה יקרה אז שישכפלו אותם בארץ וישלחו לך עותק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צ'ילה דרך אירופה או דרך ארה"ב?

תביא בחשבון שכל חברות התעופה הטילו מגבלות חדשות על משקל בטיסות טראנסאטלנטיות, היום המגבלה היא כמו לאירופה (23 ק"ג), הימים הטובים של שתי מזוודות נגמרו. עדיף לקנות כונן חיצוני של 1-2TB, הוא ישאר ברשותך גם אחרי הנסיעה, לעומת עלות שילוח עוד 15 ק"ג במטוס שתעלה לך עשרות ומאות דולארים. הרי לא תוותר על בגדיך.

• תוכן חדש...