Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר בביקורת אוהדת לGT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

25 אלף פאונד בשקלים הם נכון להיום - 147,482₪

נוריד את המחיר ל-19 אלף פאונד כמחיר בסיס שבו יפנאוטו קונה את הרכב וזה יוצא - 112,086₪

נוסיף הוצאות תקינה ושיווק - בערך 10,000 שקלים ליח'.

מס גזל, מס גניבה, ומס בחירות לביבי יביאו את המחיר הרשמי לצרכן ל-246,000₪

חזירות ספורטיבית של היבואן (ע"ע STI) כבר תראה את המספר - 279,000₪ לדגם הבסיסי.

הערכה שלי -

600000000000.jpg

הבוז לך.

פורסם

^גדול,"המכירה אסורה לבנצי".

אני מאוד מקווה שהתמחור יהיה שפוי, זה יתן בוסט לפלח השוק הזה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
25 אלף פאונד בשקלים הם נכון להיום - 147,482₪

נוריד את המחיר ל-19 אלף פאונד כמחיר בסיס שבו יפנאוטו קונה את הרכב וזה יוצא - 112,086₪

נוסיף הוצאות תקינה ושיווק - בערך 10,000 שקלים ליח'.

מס גזל, מס גניבה, ומס בחירות לביבי יביאו את המחיר הרשמי לצרכן ל-246,000₪

חזירות ספורטיבית של היבואן (ע"ע STI) כבר תראה את המספר - 279,000₪ לדגם הבסיסי.

הערכה שלי -

ענק...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני אתעלם לרגע מהמחיר בחו"ל ואנסה לראות מה מחיר מתאים למכונית כזו בארץ.

מצד אחד, מיאטה חדשה עלתה בערך 190. מצד שני, הוט האצ'ים כמו גולף, מגאן, ג'ולייטה, לאון וכו' עולות בין 200 ל-250 בממוצע.

המכונית הזו היא מין שילוב - הנעה אחורית כמו הראשונה, ביצועים בערך כמו האחרונות. אבל בניגוד אליהן, היא לא מבוססת על האצ'בק רגילה כך שעלויות הפיתוח גבוהות. מצד שני, גם מיאטה לא - ועדיין היא עולה סכום הגיוני יחסית.

אני לא מצפה שהיא תעלה כמו מיאטה, אבל לטעמי אין סיבה אמיתית שהיא תעלה הרבה יותר. 220-230 אלף יאפשר לה להתחרות כראוי בהוט האצ'ים ולתת לחובבי רכב בארץ משהו אמיתי להתלהב ממנו, מעבר לסתם גרסאות חזקות של מכוניות הנעה קדמית סטנדרטיות (ואני יודע שיש כאן אנשים שיזדעקו למקרא הדברים האלה - שינהגו קודם בטויובארו ואז ידברו).

באשר אלי - אני מאוד אתלבט אם להשקיע ולקנות אותה במחיר כזה. אם הוא יהיה גבוה יותר - אין כמעט סיכוי. אבל השיקולים שלי קצת שונים - אני עכשיו נוהג במכונית עם מאפיינים מאוד דומים ששווה כרגע פחות מחצי. לא יודע אם ה-BRZ/GT86 תתן לי ערך מוסף משמעותי מעבר לשנתון החדש יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתה BRZ אחתלפני כמה ימים במוסך מרכזי בהרצליה פיתוח, הביאו דגם עם הגה בצד ימין ולפי מה שהבנתי יש תקלה בייצור והרכב הוחזר ליפן. בסוכנות הסבירו לעובדים שזהו "רכב דריפטים" :???:

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
^^^^^^

הרכב היה פה לצורך תקינה?

או בגלל סיבה אחרת?

ולמה אף אחד לא צילם אותה?

אסור היה לצלם אותה. לפי מה שאני הבנתי מחבר שעובד במוסך הרכב היה פה בשביל להסביר לעובדים על הרכב, יכול להיות גם לצורך תקינה אני ישאל אותו. בנוסף העובדים קיבלו ספר רכב, מחר אני יראה אם יש שם משהו מעניין ויעדכן.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

אני אתעלם לרגע מהמחיר בחו"ל ואנסה לראות מה מחיר מתאים למכונית כזו בארץ.

מצד אחד, מיאטה חדשה עלתה בערך 190. מצד שני, הוט האצ'ים כמו גולף, מגאן, ג'ולייטה, לאון וכו' עולות בין 200 ל-250 בממוצע.

המכונית הזו היא מין שילוב - הנעה אחורית כמו הראשונה, ביצועים בערך כמו האחרונות. אבל בניגוד אליהן, היא לא מבוססת על האצ'בק רגילה כך שעלויות הפיתוח גבוהות. מצד שני, גם מיאטה לא - ועדיין היא עולה סכום הגיוני יחסית.

אני לא מצפה שהיא תעלה כמו מיאטה, אבל לטעמי אין סיבה אמיתית שהיא תעלה הרבה יותר. 220-230 אלף יאפשר לה להתחרות כראוי בהוט האצ'ים ולתת לחובבי רכב בארץ משהו אמיתי להתלהב ממנו, מעבר לסתם גרסאות חזקות של מכוניות הנעה קדמית סטנדרטיות (ואני יודע שיש כאן אנשים שיזדעקו למקרא הדברים האלה - שינהגו קודם בטויובארו ואז ידברו).

באשר אלי - אני מאוד אתלבט אם להשקיע ולקנות אותה במחיר כזה. אם הוא יהיה גבוה יותר - אין כמעט סיכוי. אבל השיקולים שלי קצת שונים - אני עכשיו נוהג במכונית עם מאפיינים מאוד דומים ששווה כרגע פחות מחצי. לא יודע אם ה-BRZ/GT86 תתן לי ערך מוסף משמעותי מעבר לשנתון החדש יותר.

רוני

רוני, אני לגמרי מסכים איתך, הרי כבר יש לך רכב עם חלוקת משקל אופטימלית, הנעה אחורית, כייפי מאוד ולפי דעתי גם נראה מצויין פלוס היכולת להפשיל את הגג והוצאות יחית שפויות לאחזקה

הדבר היחיד הוא אולי האקסטרא כוח אבל אני לא חושב שזה מצדיק להוסיף 100 אלף (אחרי הנחת סלב) ואם זה היה כזה משמעותי היית בטח קונה s2000 לא?

פורסם
הייתה BRZ אחתלפני כמה ימים במוסך מרכזי בהרצליה פיתוח, הביאו דגם עם הגה בצד ימין ולפי מה שהבנתי יש תקלה בייצור והרכב הוחזר ליפן. בסוכנות הסבירו לעובדים שזהו "רכב דריפטים" :???:

LOL!

עוד תווים למערכת.

פורסם

רוני, אני לגמרי מסכים איתך, הרי כבר יש לך רכב עם חלוקת משקל אופטימלית, הנעה אחורית, כייפי מאוד ולפי דעתי גם נראה מצויין פלוס היכולת להפשיל את הגג והוצאות יחית שפויות לאחזקה

הדבר היחיד הוא אולי האקסטרא כוח אבל אני לא חושב שזה מצדיק להוסיף 100 אלף (אחרי הנחת סלב) ואם זה היה כזה משמעותי היית בטח קונה s2000 לא?

חלוקת המשקל לא באמת אופטימלית, אבל טובה מאוד.

האקסטרה כוח - עם קצת שיפורים אפשר להגיע עם המנוע של המיאטה לקרוב ל-200 כ"ס (ואפילו לעבור). ביחד עם זה שהיא קלה יותר מהטויובארו, מקבלים יחס הספק משקל דומה.

S2000 יקרה משמעותית כחדשה (שכבר אין, כמובן) וכמשומשת (יש מעט...) ובשבילי היא פחות מתאימה מהמיאטה (יותר מושכת אש, יותר יקרה לקנייה ולאחזקה, פחות טובה לדריפטים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
^גדול,"המכירה אסורה לבנצי".

אני מאוד מקווה שהתמחור יהיה שפוי, זה יתן בוסט לפלח השוק הזה.

ואם אני ממש ממש רוצה?

:)

haters will hate

פורסם

אני מאמין - ומקווה - שנראה גרסה בסיסית של BRZ בפחות מ-200K. כמה פחות? לא הרבה, אבל פחות.

לגבי GT86, הציפיות שלי אינן גבוהות. אני עוד זוכר את הפספוסים של יוניון מוטורס עם הסליקה וה-MR2, למרות שיאריס T ספורט תומחרה סביר והצליחה בהתאם.

האם דווקא טויוטה תפתיע? ימים יגידו.

לבי, בכל מקרה, עם ה-BRZ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...