Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי מתנדב? יוני! :)

יהיה מעניין לראות מפגש עם יוני בלי מערכת, הוא בטח יחפש את עצמו שם :)

רציתי להגיד לכם בפורום הזה... אני שונא אותכם! אבל ממש!

הייתי במקום שהייתי מרוצה מהמערכת ועכשיו ישיבה קטנה אצל ארזה בסוזוקי ואני כבר בטלפונים של הצעות מחיר ומחשבות לשינוי!

אני מאחל לכולכם מוות באיסורים ושבוע טוב :)

פורסם

אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, אז גם אני אגיע, מביא שתייה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אחלה!

היום אני אסיים עם התיבה בע"ה ואז אעשה בניה קטנה על הרצפה וזהוא! אני מפסיק ;)

חייב להשיג קבל!

פורסם

הייתי במקום שהייתי מרוצה מהמערכת ועכשיו ישיבה קטנה אצל ארזה בסוזוקי ואני כבר בטלפונים של הצעות מחיר ומחשבות לשינוי!

במקום להכיר ולהוקיר ליוני תודה על הרמה הגבוהה שהוא מנסה להנחיל לנו תושבי הצפון הנבערים והפרימיטיביים ואחרי שישבת שנים במערה והיית בטוח שהמערכת שלך הכי טובה,קצת מעליבים "איחוליך וברכותיך".

ביציאתך מחושך לאור עליך דווקא לראות את הצד החיובי שבדבר...:wink::-D:lol::-P:twisted:

ליאור

פורסם

תכין 50 ש"ח ובוא איתי לשוק נרכיב לך מערכת הייאנד.:-P

נמצא לך שם איזה זוג מונטרבו.

פורסם
במקום להכיר ולהוקיר ליוני תודה על הרמה הגבוהה שהוא מנסה להנחיל לנו תושבי הצפון הנבערים והפרימיטיביים ואחרי שישבת שנים במערה והיית בטוח שהמערכת שלך הכי טובה,קצת מעליבים "איחוליך וברכותיך".

ביציאתך מחושך לאור עליך דווקא לראות את הצד החיובי שבדבר...:wink::-D:lol::-P:twisted:

ליאור

לא ישבתי בשום מערה הייתי פשוט מרוצה.

אני לא יודע עד כמה רמקול של דיבורית זה רמה (וזה בלשון המעטה :).

ויש גם עניין של עדיפות, שקניתי את הג'יפ שמתי את הסטריאו בצד לטובת האהבה היותר גדולה ואמיתית בחיים שלי וזה טיולי שטח ולכן "ישבתי במערה".

אם תשאל אותי היום אם היה לי עשיריה בצד למותרות שיכלה לקנות סט 3way מפוצץ או קיט הגבהה 3', התשובה ברורה :)

ולגבי "איחוליי וברכותיי" אם למישהו לא היה ברור אז צחקתי ואני מצטער אם מישהו נפגע.

מחכה בקוצר רוח להפגש ביום שישי.

תום

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

מפגש צפון ביום שישי במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

במידה ומזג האויר לא יאפשר מפגש במקום הרגיל נודיע על כך בשירשור הזה.

הגעה למפגש בשעה 13:00

אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש

בבקשה אשרו הגעה שנוכל להעריך את מימדי האסון , כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

מפגשצפון[1][1].jpg

פורסם

העניינים מתחילים להתחמם! מריץ הכל לקראת המפגש הקרוב!

394118_3153703848031_1428219301_33272103_1867434267_n.jpg

397177_3153717448371_1428219301_33272105_859545455_n.jpg

כרגע הכל מחובר במצב של לבדוק שהכל תקין וזה הפוך וכו'

מחר אדביק על התיבה לבד שחור, ואסדר את כל החיווט כמו שצריך ובצורה יפה.

רציתי בניה, אין מקום בגלל התיבה המגודלת הזאת!

http://www.youtube.com/watch?v=p7_JeVCvjls&feature=youtu.be

30% ווליום בערך לא מכוון כמובן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...