Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206, אוטומט, נפח 1400, 101 אלף ק"מ. מחירון 24.500. סיכמתי איתו מחיר סופי 18 אלף שקל, לאחר שהתגלה קצה שילדה במהלך הבדיקה.

כמה מורידים בכלל על קצה שלדה?

באוטו יש צמיגים חדשים, מצבר חדש, ועבר טיפול טיימינג ממש לפני חודש.

הנה תוצאות הבדיקה:

http://up353.siz.co.il/up1/tgnj4jkbndnl.jpg

פורסם
פיג'ו 206, אוטומט, נפח 1400, 101 אלף ק"מ. מחירון 24.500. סיכמתי איתו מחיר סופי 18 אלף שקל, לאחר שהתגלה קצה שילדה במהלך הבדיקה.

כמה מורידים בכלל על קצה שלדה?

באוטו יש צמיגים חדשים, מצבר חדש, ועבר טיפול טיימינג ממש לפני חודש.

הנה תוצאות הבדיקה:

http://up353.siz.co.il/up1/tgnj4jkbndnl.jpg

לפי נתוני השוק בין 15-20% למרות שאולי היתי מחפש רכב אחר כי הושק של ה-206 גם ככה לא להיט לכיון המחירון ולא חסרים שמורות יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני חושב שקצה שילדה זה יחסית מינורי ביחס לשאר הדברים (בריחת לחץ מהצלינדרים ובלאי גבוה של הגיר).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בריחת לחץ צילינדרים.. מה זה אומר בכלל? במה זה משפיע? האם ניתן לתקן? עם הקצה שלדה אני יסתדר איתה. אבל אני רואה שם עוד בעיות עד כמה זה בעייתי ומשמעותיים? יש עוד בעיות רציניות?

כי תכלס המחיר מאוד מפתה..

פורסם

המחיר מפתה כי יש מה לתקן ברכב והמוכר לא סתם מוריד. אם בא לך להשקיע בתיקונים אז למה לא מראש להשקיע ברכב טוב יותר? יש מאות 206 למכירה

DOMO2

פורסם
בריחת לחץ צילינדרים.. מה זה אומר בכלל? במה זה משפיע? האם ניתן לתקן? עם הקצה שלדה אני יסתדר איתה. אבל אני רואה שם עוד בעיות עד כמה זה בעייתי ומשמעותיים? יש עוד בעיות רציניות?

כי תכלס המחיר מאוד מפתה..

זה אומר שהלחץ שנוצר בעת שריפת הדלק (מה שנותן למנוע את כוחו) בורח החוצה. זה יכול להיות בשל מספר דברים שונים, אף אחד מהם לא זול לתיקון הרוב יקר מאוד.

זה יכול להיות אטם ראש, ריינגים, שסתום תקוע \ עקום, סדק בבלוק, ועוד כמה דברים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

דעתי קצת שונה...

כל עוד נפילת הלחץ זהות או כמעט זהות בכל הצילינדרים זה לא כל כך נורא. כמו גם הפגיעות במרכב.

כמעט לכל רכב בגיל הזה יש בלאי משמעותי, וכמעט בכל רכב שילקח לבדיקה ימצא בלאי משמעותי בגיר ובמנוע.

נשאלת השאלה האם הרכב שווה את המחיר הנדרש?

אמנם הורדו כ-25% אך (לדעתי) אבסולוטית 6000 ש"ח הם לא סכום כ"כ גדול ששווה להסתכן בשבילו בקניית רכב שלא ברור אם יהיה אפשר בכלל להפטר ממנו בבוא.

לסכום: אפשר לקנות אם רוצים להחזיק הרבה שנים, אם כי לדעתי אפשר למצוא במחיר הזה ובשנתון הזה מכוניות שמורות יותר, הבעיה שלמצוא אותן יעלה עוד זמן וכסף שלא בטוח שיהיו שווים את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי קיבלת פה תשובות מפורטות והמלצות. אם אתה מחפש לשכנע את עצמך לקנות אז נגיד לך סבבה 17 זה מחיר טוב...

ידידי, אתה עלול היום לשלם 17 אלף כי "המחיר טוב" ואחר כך לשלם עוד כמה אלפים בתיקונים שכבר הצביעו לך עליהם.

תעשה את השיקול בעצמך.

DOMO2

פורסם

לא מדובר ברכב נדיר בשום אמת מידה. חפש דוגמא אחרת. עצם זה שהוא הוריד יותר מ-30% מהמחירון כבר צריך להדליק לך נורה אדומה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...