Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית בקרת מנוע 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

החיישן מודיע למחשב המנוע כאשר הלחץ במערכת ההיגוי עולה לצורך שמירת סיבובי סרק תקינים.

אורן

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אתמול בנסיעה מתל אביב לקריות נדלקה אצלי ב-307, שנתון 2002 נורת ה-Anti Pollution

זאת הפעם השניה שהנורה נדלקת, בפעם הקודמת הנורה נדלקה גם לאחר נסיעה ארוכה ולא כבתה עד שהעברתי את האוטו טיפול והמוסכניק החליף מצתים, הטיפול היה בינואר האחרון, ז"א כמעט 4 חודשים שהנורה לא דלקה.

בטיפול המוסכניק הסביר שיכול מאוד להיות שזה הממיר הקטליטי אבל אמר שאולי עכשיו השריפה תהיה טובה יותר עם המצתים החדשים...והוא צדק לתקופה הקצרה הזאת.

השאלה שלי היא כזאת: אם אשים את התוסף לדלק, האם הנורה תכבה? אני חייב להעביר את האוטו טסט השבוע.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אם תשים את התוסף יש סיכוי שתצליח לעבור את בדיקת הגזים אבל זה לא יתקן את הבעיה שיש לך...

• ספונסר פורום
פורסם

ישנן המון סיבות להופעת תקלת זיהום האוויר ולא מחייב שהתקלה היא בממיר הקטליטי,אין מנוס מחיבור למחשב אבחון כדי להבין מה התקלה.

אורן

פורסם
ישנן המון סיבות להופעת תקלת זיהום האוויר ולא מחייב שהתקלה היא בממיר הקטליטי,אין מנוס מחיבור למחשב אבחון כדי להבין מה התקלה.

אורן

אורן שלום,

בטיפול המוסכניק חיבר מחשב, להשערותו כנראה הממיר הקטליטי או החיישן עצמו. לאחר איפוס החיישן והחלפת המצתים הנורה לא נדלקה יותר עד שבוע שעבר.

אני לא יודע אם לגשת לטסט במצב הזה או להוסיף תוסף.

ה-DEAD LINE עד ה-13 לחודש

פורסם

אורן שלום, הנה הנושא שלי שבו עזרת לי, ואשמח אם תעבור על ההודעה האחרונה שלי בנושא משום שלא ענית לי שם.

הנושא: carsforum. co .il/ vb /showthread . php?t=417919

אני אמור לגשת לטסט בעוד כשלושה שבועות.

אני נוסע מאז המקרה שלי(קרא את הנושא) ובלי עין הרע 5 5 5 ללא תקלות מאז שהוסיפו לי את הטוטב.

אני גם לא מריח או מזהה משהו מוזר מהאגזוז, ממליץ לי לגשת לטסט כרגיל? או שמא האוטו יכול להיות מזהם אוויר ואני לא בהכרח אמור להריח/להרגיש זאת?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שלא תצליח לעבור את בדיקת זיהום האוויר במכון הרישוי,יש צורך בהחלפת ממיר.

אורן

פורסם
כנראה שלא תצליח לעבור את בדיקת זיהום האוויר במכון הרישוי,יש צורך בהחלפת ממיר.

אורן

אורן שלום,

היום נגשתי לטסט עם חששות ולבסוף עברתי (החלפתי שתי נורות חניה)

האם אתה חושב שהרגישות של המחשב באוטו קיצונית יותר מאשר הרגישות של מכון הרישוי או שבעצם זה לא הממיר אלא החיישן?

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שרשמתי בתחילה,ישנן הרבה סיבות להתראת זיהום אוויר,יתכן שהמוסך טעה באבחון או בפירוש התקלות ומדובר בתקלה שונה.

ברכב הזה סף ההתרעה על ביצועי ממיר די נמוך,כך שלרוב כאשר המחשב מצביע על ממיר שסיים את חייו הרכב יכשל בבדיקת זיהום האוויר בטסט.

אך תמיד יש יוצאי מן הכלל ויתכן שניקוי פיח אגרסיבי ישפר את המצב .

אורן

• תוכן חדש...