Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק לכתבה:

http://www.motorauthority.com/news/1071450_2013-hyundai-veloster-turbo-preview-2012-detroit-auto-show

לפי דעתי היא נראת הרבה יותר טוב מהבסיסית, פשוט מדהימה. נקווה שיביאו אותה לארץ, ועוד יותר בצבע המדהים הזה :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משיחה עם סוכנת מכירות הבנתי שהם לא מתכננים להביא אותה לארץ לצערי.

כנראה הם התלהבו מהביקוש הרב לדגם הבסיסי, כך שהם מסתפקים בזה, ולא רוצים להכנס ליבוא של רכבים ספורטיביים באמת (מה שכמובן מצריך ידע נוסף במוסכים, עוד חלקי חילוף {חלק מצומצם אבל עדיין} וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הטיעון שהיה נתנה בזמנו היה כזה,

הם חוששים להביא את דגם הטורבו כי הבלאי בדגמי טורבו הוא גדול יותר,

מה שיכול לפגוע באמינות של הגרסאות האטמוספריות אצל כאלה שלא מבינים כל כך את ההפרדה

בין הדגמים וקהלי היעד שלהם.

לא יודע אם אני מסכים עם הטענה הזו אבל זו החשיבה שלהם כרגע.

פורסם

היצרנית שחררה את התמונות.

veloster-turbo-7.JPG

veloster-turbo-1.jpg

ההשקה מתוכננת לתערוכת דטריוט הקרובה.

עד עכשיו הרכב זכה לביקורות חיוביות אך כולם התלוננו על העדר כוח, הרכב ישווק עם תיבה ידנית בעלת 6 מהלכים או כפולת מצמד בעלת 6 מהלכים. תוספת הכוח היא מבורכת, אני מבטיח לעשות נסיעת מבחן כשהיא תגיע לסוכנות הקרובה.

haters will hate

פורסם

איפה כל אלה שהשמיצו את תאי הנוסעים השחורים/אפורים של VAG?

לגופו של עניין - סוף סוף מנוע ראוי (לפי הנתונים הצפויים) לרכב בלינג. אין ספק שהוא אמור להיות אטרקטיבי לשוק ה"רווקים" חובבי המבטים והמנועים הזריזים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחרי כל השינוי שיונדאי עברו הם חייבים להחליף סמל.

כשאני מסתכל על האוטו הזה אני אוהב אותו עד שאני רואה את הסמל וישר קופצת תמונה של יונדאי אקסנט קופה 1994 בוורוד המזוויע שלהם.

שיעשו מה שהיפנים עשו בארה"ב (הונדה-אקורה, ניסן-דטסן).

היונדאי הראשונה שממש אהבתי (ואהבתי בכלל).

פורסם
איפה כל אלה שהשמיצו את תאי הנוסעים השחורים/אפורים של VAG?

לגופו של עניין - סוף סוף מנוע ראוי (לפי הנתונים הצפויים) לרכב בלינג. אין ספק שהוא אמור להיות אטרקטיבי לשוק ה"רווקים" חובבי המבטים והמנועים הזריזים.

תראה את תא הנוסעים של הולוסטר הרגילה.

לגבי המשפט השני שלך, יהיו גם אנשים נשואים עם ילדים קטנים (עד 2 ילדים כמובן) שיעדיפו אותה על פני הגולף לדוגמא, כי יש כאלו שמעדיפים גם מראה יפה על מראה סולידי, ולאו דווקא רק "רווקים". אה, נכון, כמובן, שכחתי, היא תהיה רק לחובבי מבטים ומנועים זריזים, כי בטוח שהיא לא תהיה מהנה לנהיגה. :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

אומנם יהיה מעניין לראות את הביצועים של הרכב במציאות, אבל תחושה שלי שלא יהיה שינוי משמעותי ועדיין האוטו יהיה אכזבה ביחס לרכבי ספורט מתחרים בשוק.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לא לטעות. זה לא רכב ספורט, זה רכב ספורטיבי. הוא לא בנישה של S2000 איוו ודומיו. לך יותר לכיוון שירוקו, לאון FR וכו'.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...