Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי המשפט השני שלך, יהיו גם אנשים נשואים עם ילדים קטנים (עד 2 ילדים כמובן) שיעדיפו אותה על פני הגולף לדוגמא, כי יש כאלו שמעדיפים גם מראה יפה על מראה סולידי, ולאו דווקא רק "רווקים".

כל מי שאין לו ילדים הוא "רווק". מי שיש לו ילדים, ואפילו ילד אחד, יכול להעיד שהרכב לא נוח למטרה הובלתם, בוודאי לא כרכב העיקרי. מה אם חנית כך שהדלת השלישית היא לכיוון המדרכה? תיקח סיכון שהילד יירד לכביש?!

מה שכן, אתה תמיד הולך לכיוון הגולף, משום מה (שמת לב שהצבעתי בסקר הקטנות לסיטרואן בכלל?), ואילו אני תמיד מציע רכבים אחרים כאלטרנטיבה, למשל הג'ולייטה, שהיא גם יפה וגם אופה, אך באמת לא משדרת את הבלינג והכוחניות (כרגע המתחזה בלבד) של הוולוסטר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
over design.

מוגזמת ועמוסה מדי.

+1

כל מי שאין לו ילדים הוא "רווק". מי שיש לו ילדים, ואפילו ילד אחד, יכול להעיד שהרכב לא נוח למטרה הובלתם, בוודאי לא כרכב העיקרי.

כמה אני מסכים איתך בנושא.

ממש יהיה קשה להתנייד עם ילד אחד ברכב כזה, אם שני ילדים- על גבול הבלתי אפשרי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קשה להתנייד איתה עם שני ילדים בפנים? לא יודע מאיפה לקחתם את זה אבל מי שישב בפנים מאחור ראה שיש מרווח מספיק לשני ילדים, בכיף. על תינוק אולי יהיה ויכוח בגלל הסל קל. ישר לקטול אותה כי יש לה "רק" דלת אחת. נכון, צודקים. כנראה קשה לראות רכב יחודי ושונה מהעדר שלא מגיע מכיוון של אלפא-וואג. אגב, bar72 (אייל נכון?), גם אני הצבעתי לסיטרואן. נו ו? מה זה אומר בכלל?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, אם הרכב חונה כאשר הדלת השלישית אינה לכיוון המדרכה, אתה בבעיה. ברכב שתי דלתות - אתה יכול להכתיב לילד מאיזו דלת לצאת ו/או להוציא אותו, כמו גם ברכב 4/5 דלתות. ברכב 3 דלתות זה קצת יותר טריקי. מעבר לזה, אתה רואה שאני לא לבד בדעתי שילדים קשה לנייד שם. גם אם יש מקום תיאורטי מאחורה, הרי שנפחם של כסאות הבטיחות רק עולה עם השנים, והם תופסים הרבה מקום. גם במגאן RS יש מקום תיאורטי, אבל להושיב שם ילד זה לגרום לו לקלסטרופוביה (וחירשות חלקית :-) )מגיל צעיר.

לגבי הסיטרואן - זה רק כדי להראות לך שאני לא אוטומטית בעד VAG. נכון שלמעט סובארו אני לא חובב גדול של רכבים אסיאתיים, אבל אני גם לא לא-רואה את החסרונות ברכב שלי, כפי שתעיד הביקורת שכתבתי בזמנו.

פורסם
קשה להתנייד איתה עם שני ילדים בפנים? לא יודע מאיפה לקחתם את זה אבל מי שישב בפנים מאחור ראה שיש מרווח מספיק לשני ילדים, בכיף. על תינוק אולי יהיה ויכוח בגלל הסל קל. ישר לקטול אותה כי יש לה "רק" דלת אחת. נכון, צודקים. כנראה קשה לראות רכב יחודי ושונה מהעדר שלא מגיע מכיוון של אלפא-וואג. אגב, bar72 (אייל נכון?), גם אני הצבעתי לסיטרואן. נו ו? מה זה אומר בכלל?

יש לך ילדים?

כי לי יש אחת ועוד אחד בדרך ואין מצב שאני יכול להסתדר עם וולוסטר.

מסכים איתך שהרכב ייחודי אבל לטעמי הוא OVER מעוצב ועמוס מדי.

לא הבנתי מה הקשר VAG-אלפא לנושא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שומאכר, אם הרכב חונה כאשר הדלת השלישית אינה לכיוון המדרכה, אתה בבעיה. ברכב שתי דלתות - אתה יכול להכתיב לילד מאיזו דלת לצאת ו/או להוציא אותו, כמו גם ברכב 4/5 דלתות. ברכב 3 דלתות זה קצת יותר טריקי.

אתה פשוט מסלף את הדברים שבעצמך רשמת. אם ברכב שתי דלתות אתה יכול להכתיב לילד מאיזו דלת לצאת או להוציא אותו, למה כאן לא? כי יש עוד דלת? :shock: תגובה הזויה הייתי אומר.

כנראה שלא ישבתם מאחור בולוסטר או שכן אבל ממש לשבריר שניה, כי יש שם שפע של מקום במיוחד לילדים (שוב אדגיש, לא תינוקות וסל קל אלא ילדים). וניסיתי לכוון את מושב הנהג + הנוסע לכיוונים של תנוחת נהיגה וישיבה טובה, והיה המון מקום מאחור.

בכל מקרה, כל אחד והעדפותיו שלו. ועידן, עדיין אין לי ילדים, אני עוד לא בגיל הזה :-) (למרות שיש הורים "ממהרים" עם 2-3 ילדים בגילי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה פשוט מסלף את הדברים שבעצמך רשמת. אם ברכב שתי דלתות אתה יכול להכתיב לילד מאיזו דלת לצאת או להוציא אותו, למה כאן לא? כי יש עוד דלת? :shock: תגובה הזויה הייתי אומר.

כנראה שלא ישבתם מאחור בולוסטר או שכן אבל ממש לשבריר שניה, כי יש שם שפע של מקום במיוחד לילדים (שוב אדגיש, לא תינוקות וסל קל אלא ילדים). וניסיתי לכוון את מושב הנהג + הנוסע לכיוונים של תנוחת נהיגה וישיבה טובה, והיה המון מקום מאחור.

בכל מקרה, כל אחד והעדפותיו שלו. ועידן, עדיין אין לי ילדים, אני עוד לא בגיל הזה :-) (למרות שיש הורים "ממהרים" עם 2-3 ילדים בגילי).

הוא לא פחות נוח ממכונית עם שתי דלתות, הוא פחות נוח ממכונית עם ארבע או חמש. והאמת היא שאף אחד לא באמת מקפיד להוציא את ילדו לצד המדרכה, אלא לצד אליו קרוב יותר הכיסא של הזאטוט, כביש או לא כביש. ולא שנסיתי אבל האוטו הזה פשוט נראה כמי שלא נועד לילדים קטנים עם עזרי ישיבה, יותר מין שירוקו להמונים עם עוד דלת.

פורסם

שאני ניסיתי לשבת מאחור, מרווח רגליים לא היה, ויותר גרוע, לא יכולתי ליישר את הראש מבלי שהגג יפריע לי. הדרך היחידה לשבת זקוף היא להשעין את הראש אחורה לעבר החלון, שגם קצת מפריע.

אולי הרכב לא תוכנן לאכלס אנשים בגובה מטר שמונים מאחור.

לילד אני מניח שלא תהיה בעיה לשבת שם.

!AWDSOME

פורסם

אתם שוכחים שילד לא נולד בן 9, אלא יושב קודם על כסא, שזה וואחד קונסטלציה, בוודאי אם הוא מחובר ל- ISOFIX, ואחר כך עובר לבוסטר, שמגביה אותו בכ- 20 ס"מ, כך שהחגורה תשב עליו "כמו" על מבוגר.

אני בכלל לא מבין את ההתעקשות על זה שהרכב מתאים להסעת ילדים. אתם באמת חושבים שזו מטרתו? שזה קהל היעד שחשבו עליו מהנדסי יונדאי? הרכב (במהדורת הטורבו) כנראה יהיה טוב למטרתו - רכב עם BLING שגם נוסע זריז, בעוד שבגרסתו הרגילה הוא גם מיועד לקהל מסוים, דומה, שמחפש רק BLING. תחליפו את המילה BLING ב"ניראות", "רכב יפה" או כל מילה אחרת, אבל זו מטרתו ואליה הוא קולע. למה לכפות עליו משהו שהוא לא? זה כמו להגיד שפיקאסו הוא אחלה רכב ספורט...

פורסם

מטרת הרכב היא להיות מכונית פרקטית, מאובזרת, מיוחדת, ספורטיבית/מתנהגת ומהנה לנהיגה בגרסת הבסיס וגם מהירה בגרסת הטורבו. ואכן, את זה המכונית עושה בצורה מעולה.

ההשוואה לפיאקסו ממש לא רלוונטית וסתם פרובוקציה. ההשוואה ל- Polo GTI, A1, מיטו, DS3 וכו' לדוגמא - כן. אנשים משום מה מתעלמים מכך שמדובר במכונית מהנה לנהיגה עם התנהגות ספורטיבית וכיול בהתאם. זה שיש לה סמל של יונדאי מקדימה והיא מתומחרת בצורה הגיונית הן לא נקודות לרעתה.

פורסם

אייל, אולי מספיק עם הקטע של הבלינג? הוציאו רכב יפה ומיוחד, וישר זה הופך אותו לבלינג?!

זה בלינג - http://www.google.com/imgres?q=bling+car&um=1&hl=en&biw=1280&bih=897&tbm=isch&tbnid=t0wVjUQzkMR3NM:&imgrefurl=http://www.fastcoolcars.com/pimped-cars-001.htm&docid=GXVehWCnmaO_9M&imgurl=http://www.fastcoolcars.com/images/pimpedcars1/40inch-chrome-rims.jpg&w=550&h=400&ei=04ENT_OdMM2r8APM4_3LBQ&zoom=1&iact=rc&dur=214&sig=103300478609260109517&page=1&tbnh=164&tbnw=262&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=133&ty=72

אבל אתה צודק כמובן, כי נהגת על הרכב וישר הגעת למסקנה שגם בגרסתו הבסיסית הוא רכב בלינג ותו לא, ובגרסת הטורבו (שכמובן לא שינו כלום רק הוסיפו טורבו :roll: ) יסע יותר מהר וזהו. תפסיק להגיב על הרכב כאילו הוא רכב פוזה בלבד, כי הוא ממש לא. תעשה קצת שיעורי בית, תקרא מבחני רכב בחו"ל ואפילו חלק בארץ, תראה מה כותבים עליו. אפילו תנהג עליו (ולא לרבע שעה), ואח"כ תחזור עם רשמים. עד אז דיבורים כמו "רכב בלינג בלבד" וכו', הם דיבורי סרק.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי זה נראה אפשרי רק אם יביאו אותה ברמת גימור הנמוכה של הדגם הרגיל, מה שלא בטוח שיהיה קיים בכלל בדגם החזק.

• תוכן חדש...