Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים עם אחד שיודע - הולוסטר טורבו (אלא אם כן הוא התכוון לבסיסית) אמור להוות תחרות לגולף GTI, לאון FR, אסטרה GTC וכו'. לכן לדעתי מחיר של 180-190K ש"ח יהיה סביר, ואם היא אכן תגיע לארץ (בספק), כנראה זה יהיה התמחור שלה לדעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא דיברתי על הולוסטר טורבו ספציפית. הולוסטר 1.6, עבורי, החליפה "סופר מיני ספורטיבית" - ובכך היתה יותר שימושית, מאובזרת ומהנה לנהיגה. לכן ההשוואה מול הקטגוריה ההיא.

פורסם

תודה על הקישור, בהחלט תמונות מעניינות. מעניין איך היא תראה במציאות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני לא מסכים עם אחד שיודע - הולוסטר טורבו (אלא אם כן הוא התכוון לבסיסית) אמור להוות תחרות לגולף GTI, לאון FR, אסטרה GTC וכו'. לכן לדעתי מחיר של 180-190K ש"ח יהיה סביר, ואם היא אכן תגיע לארץ (בספק), כנראה זה יהיה התמחור שלה לדעתי.

חצי שנה והיא פה. לגבי המחיר- טרם.

פורסם

לא תאמינו שאני אומר את זה אבל אני חושב שולוסטר זה רכב ממש יפה.

אבל למכור את זה במחיר של פיג'ו rcz ושירוקו זה קצת מוגזם.

מה קורה עם הג'נסיס קופה 2?

הרכב הזה יביא הרבה כבוד לחברה

אייל

פורסם

אבל למכור את זה במחיר של פיג'ו rcz ושירוקו זה קצת מוגזם.

וזה כי?

החתימה שלי מספרת הכל.

בעע.

ואת זה אומר בעלים של קליאו :lol:

+1

רכב פוזה.

צודק, השירוקו שלך לא רכב פוזה. קנית אותה למטרות ספורטיביות בלבד.

בנצי, זה בסדר, כולם כאן סבורים שקוראנים לא יודעים לעשות כלום, רק הגרמניות. השירוקו רכב ספורטיבי, ה-GTI מלכת העולם, והולוסטר החדשה (על אף הביקורות הטובות בחו"ל, אני כבר לא מתייחס לרוב המגזינים בארץ למרות שגם פה חלק אהבו אותה) רכב פוזה נ-ט-ו, כי כולם נהגו כאן על גרסאת הטורבו, ונוהגים ביום יום על ולוסטר רגילה בתור רכב חברה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנצי, זה בסדר, כולם כאן סבורים שקוראנים לא יודעים לעשות כלום, רק הגרמניות. השירוקו רכב ספורטיבי, ה-GTI מלכת העולם, והולוסטר החדשה (על אף הביקורות הטובות בחו"ל, אני כבר לא מתייחס לרוב המגזינים בארץ למרות שגם פה חלק אהבו אותה) רכב פוזה נ-ט-ו, כי כולם נהגו כאן על גרסאת הטורבו, ונוהגים ביום יום על ולוסטר רגילה בתור רכב חברה.

טוב, זה נכון. :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה ידוע שכל אדם קנאי לרכוש שלו, אבל אנשים נוטים לפעמים להגזים (ואני לא מתכוון אליך עכשיו, אייל נכון? :-) ). זה כמו שאני אעשה יחצנות למאזדה 2 שלי ואגיד שהיא הסופר מיני הכי טובה, כשאדגיש את הדבר שהיא טובה בו שוב ושוב עד שייצא לכולם המיץ - שהיא הכי מהנה לנהיגה. זו לא צורה.

בכל מקרה, לדעתי הערות כמו "רכב פוזה נטו" וכו', ממש לא במקום. קודם שיבחנו אותה, קודם תנהגו עליה (למי שיוכל בעתיד), אח"כ תבואו עם מסקנות נחרצות שכאלה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שהג'נסיס קופה תגיע לישראל כבר, יהיה רכב שיסתום פיות לכל המעופפים שחיים בסרט.

ולחשוב שהGTI עולה יותר מג'נסיס קופה.... אני מבין למה אנשים חיים בסרט, כי היצרן של הרכב שלהם חי בסרט, ברצינות, נכנסתי לעמוד היצרן, רציתי לקרוא עוד קצת על הGTI וראיתי את ההשוואה שהם עושים אל מול המתחרות.... פשוט בדיחה.

http://web.vw.com/vwcompare/detail/gti/#31939|32471|31061|31544

haters will hate

פורסם
והשירוקו? רכב ספורט?

שירוקו אלגנטית. ולוסטר זועקת תסתכלו עלי!!!11&* כמו איזה ערס בסוויק מתפרקת עם מערכת ב-20 אלף, לדים וניקלים בכל חלק אפשרי ומגנזיום תוצרת צ'אנג צ'ונג.

• תוכן חדש...