Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.topspeed.com/cars/hyundai/2013-hyundai-veloster-turbo-ar107795.html

תראו את הנתונים של הוולוסטר מול מתחרות...ובמיוחד מול גולף gti, לוולוסטר יש אותו כ"ס אבל עם יחס כוח/משקל יותר טוב. נראה כאילו האוטו הזה הולך להיות מבטיח. רק שיתומחר זול בסגנון האחות האטמוספרית ויש לנו רכב שובר שוק :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שירוקו אלגנטית. ולוסטר זועקת תסתכלו עלי!!!11&* כמו איזה ערס בסוויק מתפרקת עם מערכת ב-20 אלף, לדים וניקלים בכל חלק אפשרי ומגנזיום תוצרת צ'אנג צ'ונג.

הקנאה אוכלת. לא נורא, ההיפך, אנשים כמוך שלא מסוגלים לקבל רכב אחר שיותר יפה משלהם גורמים לי לצחוק :lol: . תחיה עם זה 8).

אגב, norco - אין סיכוי ולו הכי קטן שיש שהוא יעלה כמו האטמוספרית, אפילו לא 153K ש"ח. לך בכיוון של 180K ש"ח וצפונה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
וזה כי?

.

כי המושבים עם סמל הטורבו נראים כאילו הם של פיג'ו 405 שמיוצרת באירן ולוח השעונים נראה כאילו הוא יצא מ i10

במחירים שמוכרים את הולוסטר אין לו מתחרים אבל שמגיעים למחירים של מתחרים יש בעיה.

ג'נסיס קופה 2 שווה כול מחיר שיבקשו אליה.

2013-hyundai-genesis-coupe_100370271_m.jpg

2013-hyundai-genesis-coupe_100370260_m.jpg

אייל

פורסם
כי המושבים עם סמל הטורבו נראים כאילו הם של פיג'ו 405 שמיוצרת באירן ולוח השעונים נראה כאילו הוא יצא מ i10

במחירים שמוכרים את הולוסטר אין לו מתחרים אבל שמגיעים למחירים של מתחרים יש בעיה.

אני מניח שראית את הכיסאות והעיצוב הפנימי של המתחרות, וגם פה (הכל עניין של טעם כמובן) לדעתי היונדאי לוקחת מבחינת עיצוב. הכיתוב טורבו כנראה זה רק לרכב הדגמה, וגם אם לא, זה לא מה ש"הורס" את כל תא הנוסעים. אין לאף אחד מה להגיד על תא הנוסעים הנפלא של הולוסטר, אז נטפלים לדברים כמו כיתוב על כסאות. נו באמת, תעשו טובה :roll:

ולאדון שמחזיק קליאו ספורט - עוד לא עשו נסיעת מבחן אחת על הטורבו וכבר אתה רושם שהיא עושה בחילה? וואו, אתה חייב להיות עורך של מגזין רכב, דחוף. כן ירבו תגובות כלכך מדויקות כמו שלך, במיוחד אחרי שנהגת על אחת (אני מניח שאפילו לא נהגת על הבסיסית) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר,

לא התכוונתי שהמחיר יהיה באזור הוולוסטר הרגילה. אלא תמחור נמוך ביחס לקלאס של הרכב. וולוסטר תומחרה 110 אלף כאשר מכוניות מקבילות 120 ומעלה.

בכל מקרה אני חושב שאין צורך להתווכח על הרכב, אחד אוהב והשני לא. אז מה? מי שאוהב שיקנה מי שלא אוהב שלא יקנה.על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. הכי חשוב שתהיה תחרות בשוק ושאנחנו הצרכנים נרוויח :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

ולאדון שמחזיק קליאו ספורט - עוד לא עשו נסיעת מבחן אחת על הטורבו וכבר אתה רושם שהיא עושה בחילה? וואו, אתה חייב להיות עורך של מגזין רכב, דחוף. כן ירבו תגובות כלכך מדויקות כמו שלך, במיוחד אחרי שנהגת על אחת (אני מניח שאפילו לא נהגת על הבסיסית) :lol:

צריך להיות ישראלי אמתי בשביל לחשוב שההשוואה היא מול הדגם של הטורבו ולא מול הדגם הרגיל.

ובשביל לחסוך ספקות מיותרים -

נסעתי על הרגילה, ואיכס, לא חזקה, הסידור של הדלתות לא נוח, מצועצעת מבפנים, החומרים בפנים מרגישים לא איכותיים.

מעבר לזה, כל רכב ספורטיבי שיכנס לארץ אני יראה בו ברכה, מקווה שיפתיע, וכמו הקליאו שיפצה בדרכים אחרות.

הדגם הרגיל עדיין יהיה אצלי כ - בעעעעע.

פורסם

ניר, איך אתה משווה בכלל את הדגם הרגיל ל... רכב שלך נניח? היא אמורה להיות יפה וקצת אופה, אחת שמעלה לך חיוך על הפנים בנהיגה טכנית (מי כמוך אמור להכיר את זה עם קליאו) ולא ב-0-100 נניח, כי זה לא היעוד שלו בכלל. אגב, מצחיק לקרוא שמישהו שנוהג על קליאו ספורט טוען שהחומרים לא איכותיים בולוסטר וסידור הדלתות לא נוח - זה רכב קופה עם עוד דלת! :-) מצועצעת מילא.

לא חזקה זה תלוי מי הנהג. בעבר רשמתי בפורום שיש אנשים שרגילים לנהוג עם איוו ומכוניות חזקות ממנה, ואמרו שכוח לא כלכך חסר לרכב - כי הגיר יודע לנצל אותו הן בידנית הן באוטומט.

בכל אופן, נחכה למבחנים לטורבו (הרי לא הוסיפו שם רק טורבו, מסכים איתי? :-D ).

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה שהופך את הוולסטר לאטרקטיבית היא המחיר הנמוך יחסית ביחס לתמורה כרכב לא שגרתי.

ברגע שמחירה יהיה כמו של מתחרותיה היא כבר הופכת לארקטיבית הרבה פחות.

כיום היא עולה כמו מאזדה 3 ונראית כמו וולסטר ולכן ישנם אנשים שבצדק מעדיפים אותה.

ברגע שהיא תעלה כמו GTI למה לא לקחת GTI או ג'ולייטה או אסטרה OPC או מכובדות אחרות.

ישנם אנשים שייבחרו בה משום שהיא עושה להם את זה, אבל התחרות למעלה קשה בהרבה.

אני אישית חושב שעיצובה מוגזם ומצועצע ואני לא מתחבר אבל בהחלט מעריך.

בתמחורה הנוכחי היא בהחלט בחירה מעניינת.

ב180K ישנן כבר אופציות רבות וראויות אחרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ניר, איך אתה משווה בכלל את הדגם הרגיל ל... רכב שלך נניח? היא אמורה להיות יפה וקצת אופה, אחת שמעלה לך חיוך על הפנים בנהיגה טכנית (מי כמוך אמור להכיר את זה עם קליאו) ולא ב-0-100 נניח, כי זה לא היעוד שלו בכלל. אגב, מצחיק לקרוא שמישהו שנוהג על קליאו ספורט טוען שהחומרים לא איכותיים בולוסטר וסידור הדלתות לא נוח - זה רכב קופה עם עוד דלת! :-) מצועצעת מילא.

לא חזקה זה תלוי מי הנהג. בעבר רשמתי בפורום שיש אנשים שרגילים לנהוג עם איוו ומכוניות חזקות ממנה, ואמרו שכוח לא כלכך חסר לרכב - כי הגיר יודע לנצל אותו הן בידנית הן באוטומט.

בכל אופן, נחכה למבחנים לטורבו (הרי לא הוסיפו שם רק טורבו, מסכים איתי? :-D ).

מסכים איתך לגמרי.

חוץ מ- מה גורם לך לחשוב שאני משווה רק לקליאו? כי יש לי בסמלון אחת? אולי בכלל אין לי קליאו?

לא מבין את הסקת המסקנות שלך.

אם אני ימשיך בדרך שלך, אז אני ישווה את הולסטר לשירוקו, ואז בכלל אין לה סיכוי.

פורסם

אני לא רואה כל פסול בכיתוב על המושבים, אני אוהב שיש לי על המושבים את הסמל של הרכב, זה נחמד, מוסיף קצת יחודייות לתא הנוסעים.

בכל מקרה זה וויכוח סרק, צריך לחכות שהרכב יגיע לסוכנות לנסיעת מבחן, אני ממש סקרן לגביו אבל אחרי השקת הג'נסיס קופה החדשה עם תוספת ההספק המבורכת (וכתבתי בעבר שליונדאי יש בארסנל מנוע 2 ליטר טורבו עם +270 כ"ס אך הגנסיס הגדולה לא חזקה מספיק ולכן הם חייבים להציג שיפור במנוע הגדול לפני שהם מחליפים את הקטן) וזה הגיע.

הוולוסטר לעומת הג'נסיס פונה לקהל יעד שונה לגמרי, היא לא מנסה להיות מכונית ספורטיבית, היא מנסה להיות קומפקטית עם טוויסט,

ליונדאי יש מנועים חזקים בשימוש, הבחירה במנוע 1.6 מוגדש היא טובה מאוד ועוזרת ליצור בידול מהג'נסיס קופה, להזכריכם תא המנוע של האלנטרה מכיל בקלות מנוע 2 ליטרים ואם היצרן היה רוצה להוציא פוקט רוקט אמיתי אז ה2.0T היה נכנס לוולוסטר ללא בעיות.

יש המון שיקולים בהשקת רכב, ובעיקר ייעוד מסויים, הוולוסטר היא מכונית קומפקטית, שאמורה לתת בונוס בדמות עיצוב שונה והנאה מנהיגה, במבחנים מדברים על הרכב לחיוב אך מתלוננים על העדר כוח, פה הטורבו תעשה שינוי קטן.

לגביי מחיר בשוק הישראלי, אני מאמין שזה הדבר האחרון שמדאיג את היצרן, יבואן חכם יביא גרסא ערומה של הטורבו במחיר של גרסא מצויידת של האטמוספרית, שזה שווה ערך לתמחור בשוק האמריקאי.

haters will hate

פורסם

מאיפה כל המסקנות שאם היא תתומחר במחיר של GTI או גולייטה לא יהיה לה סיכוי או היא לא תהיה אטרקטיבית?

ZOOM-ZOOM

פורסם
שהג'נסיס קופה תגיע לישראל כבר, יהיה רכב שיסתום פיות לכל המעופפים שחיים בסרט.

ולחשוב שהGTI עולה יותר מג'נסיס קופה.... אני מבין למה אנשים חיים בסרט, כי היצרן של הרכב שלהם חי בסרט, ברצינות, נכנסתי לעמוד היצרן, רציתי לקרוא עוד קצת על הGTI וראיתי את ההשוואה שהם עושים אל מול המתחרות.... פשוט בדיחה.

http://web.vw.com/vwcompare/detail/gti/#31939|32471|31061|31544

לצערי זה לא יקרה כי לג'נסיס (סדאן, קופה) אין תקינה ארופאית מלאה.

אבל אחת בטוח תגיע :wink:

• תוכן חדש...