Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובד בחברה פרטית ששוכרת עבורי רכב דרך שלמה סיקסט - אני מניח שבתנאים רגילים.

לצערי אתמול הרכב נגנב - אבל חצי שעה לאחר מכן אותר באיזו סמטה כשהחלון שבור ושברו גם את מנגנון נעילת ההגה ( לא הצליחו להניע אותו אז פשוט דחפו אותו בירידה בניוטרל כמה רחובות)

בתחילה שלמה סיקסט ביקשו לגרור את הרכב אבל מכיוון שלא היה צוות של זיהוי פלילי המשטרה גררה אותו , שם מתכוונים לערוך בדיקות טביעות אצבע וכו' ואז להעביר אותו למגרש רכבים גנובים של המשטרה בפ"ת.

אגב,מדובר באופל אסטרה יחסית חדשה

שאלתי היא - האם במקרה כזה שלמה סיקסט ידרשו השתתפות עצמית?

ושאלה נוספת - האם הביטוח מכסה תכולה שהייתה ברכב ( משקפי שמש, ג'י פי אס וכו')

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

במקרה של גניבה שהרכב לא נמצא אין השתתפות עצמית אבל כאן הרכב נמצא אז תהיה השתתפות עצמית אני מניח.

ביטוח חפצים שמנית לא מכוסים בביטוח רגיל אלא אם הם בוטחו בנוסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - שים לב שלא מדובר בכלל בשאלה של ביטוח כי זה רכב השכרה - הם לא מבטחים.

ילד רחוב - החברה בה אתה עובד אולי תחויב ע"י חברת ההשכרה ואולי לא. תלוי בחוזה ביניהם.

אתה אולי תחויב ע"י החברה בה אתה עובד ואולי לא. תלוי בחוזה ביניכם. כדאי שתקרא אותו שוב כדי להיות מוכן.

לדעתי האישית במקרה כזה זה יהיה מאוד לא הגון מצד המעסיק לחייב את העובד כי מדובר באירוע שלא בשליטתו ולא באשמתו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...