Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורק hksלvolvo s80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , הרכב המדובר הינו volvos80 t-6נפח 2800 שנת 1999 שני מגדשי טורבו

רציתי לדעת אילו שיפורים אני יכול לעשות לרכב שלי, חשבתי על פילטר פתוח , להעלות מעט את הגדישה- ולחבר פורק חיצוני .רציתי לדעת עם למישהו ישנו הידע לאיזה צינור מבין כל צינורות הטורבו שמפוזרים אצלי ברכב אמור להתחבר הפורק, ואם זה אפשרי בכלל , מעבר לזה חשבי להוריד את הממיר אצלי ברכב- כי הרכב כבר ישן ואני מאמין שהוא כבר סתום. מעבר לזה שאני בטוח שפירוק הממיר וארבעת החיישני למבדה שמחוברים אליו יכולים לעשות רק טוב לרכב שלי. מישהו יודע מה הסיכונים בכלל התהליכים שהעלתי או לחלופין מה הדרך להוציא לאור הרכבת הפורק ? תודה מראש ...

פורסם

לפני שאתה רץ לשפר את האוטו שלך אל תשכח שהיום הוא כבר 13 שנה על הכביש! אתה יכול למצוא את עצמך בהוצאות ממש גדולות על תיקונים אחרי כל שיפור שתעשה,במיוחד בוולבו. ומנסיון אין יותר מבאס מזה...לפי דעתי עדכון תוכנה ייתן לך בדיוק את הפוש שאתה מחפש השאלה איך הגיר של הוולבוו יתמודד אם התוספת כוח, לפי מה שזכור לי הגירים בוולבוו ממש רגישים בעניין הזה. גם פילטר ופורק ברוב הסיכויים יקפיצו לך תקלות,חבל, עדיף שתשאיר אותה סטנדרטית גם ככה כוח לא חסר באוטו הזה.

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

לא כדאי להוריד את הממיר, יעשו לך בעיות בטסט רק תנקה אותו יש חומרים מיוחדים. ומה אתה צריך פורק לחץ רק נותן רעש ובקשר לפילטר אויר על תתקמצן תקנה חברה טובה. אגזוז פתוח יעלה לך גם עוד קצת כוח סוס.

פורסם

תודה על העזרה , מחשש לבלאי אני לא דואג אני חושב שבשנה האחרונה החלפתי ותיקנתי כל דבר אשר יכול לההירס עקב זה .

הרכב עבר 150 אלף קילמוטרים לפני 20 עבר ראש מנוע רדיאטור בית מצערת טיפול ענק וחיישני טורבו למינהם אז כך שלא ניראה לי שמשהו יהרס , הייתי מאוד רוצה להרכיב את הפורק רק שאני לא יודע לאיזה צינור בידיוק כמו כן הייתי גם רוצה להיפתר מהממיר כי הוא כבר סתום ומדליק נורות תקלה וגורם לצריכה גבוהה של דלק הרכב בעל טסט לשנה שלמה ואני בטוח שעד שנה הבאה הממיר שלי במילא לא יעבור את הטסט כך ש... אולי עדיף לי להינות מהרכב קצת יותר , מה אתם אומרים ?

פורסם

וולוו משופר נוסע גהנום, אולי עדיף להחליף גיר ואז להתפרעה. אני נזכר בt5 עם בוסט 1.4 בסטוק הילוך 4 בגיר ללא מצב ספורט נכנס ב165 או 170 ק"ש אבל הוא הריע לשם יותר מדי מהר כל פעם.

על תשכח שחברת נובל אוהבת את המנועים האלה, ומצד שני ברגע שיהיו בעיות אתה תמכור את הרכב.

פורסם
שלום לכולם , הרכב המדובר הינו volvos80 t-6נפח 2800 שנת 1999 שני מגדשי טורבו

רציתי לדעת אילו שיפורים אני יכול לעשות לרכב שלי, חשבתי על פילטר פתוח , להעלות מעט את הגדישה- ולחבר פורק חיצוני .רציתי לדעת עם למישהו ישנו הידע לאיזה צינור מבין כל צינורות הטורבו שמפוזרים אצלי ברכב אמור להתחבר הפורק, ואם זה אפשרי בכלל , מעבר לזה חשבי להוריד את הממיר אצלי ברכב- כי הרכב כבר ישן ואני מאמין שהוא כבר סתום. מעבר לזה שאני בטוח שפירוק הממיר וארבעת החיישני למבדה שמחוברים אליו יכולים לעשות רק טוב לרכב שלי. מישהו יודע מה הסיכונים בכלל התהליכים שהעלתי או לחלופין מה הדרך להוציא לאור הרכבת הפורק ? תודה מראש ...

לא חבל? יש לך קרוב ל270 כוח בהנעה קדמית,גם ככה האוטו לא פונה. תעשה אישור קו,סים צמיגים טובים ו בולמים חדשים ואז תתחיל לשפר

volvo 745 b204ft 2.0 16v turbo manual 0.9bar

פורסם

ואולי הוא מחפש קו ישר נטו?

לא כול אחד מעניין אותו פניות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הבעייה שאוטו הזה אפילו בנסיע בקו ישר נוסע ב3d.ואני לא מעמין שברכב שנת 99 הבולמים ובושינגים במצב טוב. יש לחבר שלי וולוו s80 t6 2001 ואני מפחד לנסוע ליידו קשהוא נותן גז.הוא נמשך ימינה,שמולה,למלה ולמתה:twisted:

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני מבת ים , הרכב אומנם חזק נכון אך איבד הרבה מעוצמתו , אל תשכחו שהוא שנת 99 אז הוא היה עם 272 כח היום הוא הרבה יותר חלש מזה .

דווקא הרכב שלי לא בורח ימינה שמאלה למעלה למטה הוא מאיץ מעמידה יפה מאוד תודות למערכת למניעת סחרור גלגלים אני לא מחפש את האוטו שלי לקו ישר העיניין הוא שהוא מאוד מטופל ויש בו ציפ בולמים ציריות זרועות משלושלים הכל חדש ... רציתי משהו שיפיק מהרכב קצת יותר כי הממיר סתום ולא מן הנמנע שהוא אחראי לריסון הרכב כרגע מעבר לזה שיש לי את הפורק פה בבית וחשבתי שזה לא כזה עיניין לחבר אותו אני רק לא יודע לאיזה צינור הוא מתחבר ברכב, זה יהיה נחמד לשמוע אותה פורקת . יש על הרכב גאנט 17 וצמיגי טו יו באיכות גבוה חתך נמוך ופרופיל ספוטיבי .

פורסם
אני מבת ים , הרכב אומנם חזק נכון אך איבד הרבה מעוצמתו , אל תשכחו שהוא שנת 99 אז הוא היה עם 272 כח היום הוא הרבה יותר חלש מזה .

דווקא הרכב שלי לא בורח ימינה שמאלה למעלה למטה הוא מאיץ מעמידה יפה מאוד תודות למערכת למניעת סחרור גלגלים אני לא מחפש את האוטו שלי לקו ישר העיניין הוא שהוא מאוד מטופל ויש בו ציפ בולמים ציריות זרועות משלושלים הכל חדש ... רציתי משהו שיפיק מהרכב קצת יותר כי הממיר סתום ולא מן הנמנע שהוא אחראי לריסון הרכב כרגע מעבר לזה שיש לי את הפורק פה בבית וחשבתי שזה לא כזה עיניין לחבר אותו אני רק לא יודע לאיזה צינור הוא מתחבר ברכב, זה יהיה נחמד לשמוע אותה פורקת . יש על הרכב גאנט 17 וצמיגי טו יו באיכות גבוה חתך נמוך ופרופיל ספוטיבי .

יהייה בעיתי לשמוע אותה פורקת זה הרי אוטומט, הפרוקה לא אזאת כמו בידני כי אין כזאת ירידת לחץ בהורדת ההילוכים או בלעתם.

פורסם
שהיא תיהיה על טיפטרוניק היא תפרוק, אייך בכלל מרכיבים את זה ? מישהו יודע אייך זה עובד ברכבשלח ?

המנוע עובד עם map או maf ?

פורסם

הוולוו הזו פורקת יפה מאוד...לי יש צליל מתוק. חבל אני מחיפה עם הייתה קרוב הייתי עוזר לך בכול הבעיות שלך.אני מכיר את האוטו הזה מעולה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לאן חיברת את הפורק יש שם מלא צינורות לטורבו כי יש שם שניים קטנים אני צריך לדעת איזה ניור לחליף ולהלביש תפורק .... יש לך תמונה אייך זה מותקן ברכב שלך ?

• תוכן חדש...