Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי לפני חצי שנה תיבת הילוכים ל 929 שלי, משומשת, לא עשו לי בעיות מיוחדות... אישורים כרגיל וזהו.:roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ללא חבר מוסכניק שיסכים לאשר לך את החלק, אל תטרח להזמין.

מניסיון - אחרי שאתה עובר את כל המוסכים בדרום ת"א ומתחנן שיאשרו לך את החלק ואתה תשלם להם על העבודה, ומקבל שלילי בזנטי לפנים, אתה עוד תאלץ לשלם את הדמי משלוח חזרה ואת הדמי אחסנה במכס.

לא נעים בכלל.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

חוץ מהנושא הזה של אישורים וכו' שבו אני פחות מבין, צריך לבחון את התיבה מכל הכיוונים כדי לוודא שהיא תקינה וזה קשה לעשות בעזרת תמונות. מספיק שחיקה קטנה לא במקום והתיבה כבר במצב רע.

רק מהסיבה הזו היתי חושב פעמיים לפני.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תראה: זו כבר בעיה של החבר. אני רק עוזר לו בהזמנה מאחר ואין ברשותו כרטיס אשראי בינלאומי +חשבון בפייפל.

נ.ב. תיה"ל של אופנוע זה לא בדיוק תיה"ל של מכונית. אפשר לראות בבירור את כל החלקים ומצבם.

פורסם

:-D אחרי שנתיים לימודי מכונאות אופנועים אני יודע איך זה נראה (הייתי ממשיך לשלישית אם היה אפשר).

צריך לראות מקרוב כל גגש וכל מזלג או לקבל תמונה באיכות גבוהה כדי להיות בטוחים ועדיין יכולים להיות דברים אחרים שמשפיעים על תפקוד התיבה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
תראה: זו כבר בעיה של החבר. אני רק עוזר לו בהזמנה מאחר ואין ברשותו כרטיס אשראי בינלאומי +חשבון בפייפל.

קח בחשבון שמי שיאלץ לרוץ/להתמודד/לבזבז זמן וכו' וכו' - הוא בעל הכרטיס המשלם. בדרך כלל החבר'ה בחו"ל מוכנים לשלוח לכתובת של בעל הכרטיס בלבד. כלומר הם לא אוהבים משלוח לכתובת שאינה השם של בעל הכרטיס המשלם.

• תוכן חדש...