Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר אנשים כאלה שנחמדים מתי שבא להם ומתנהגים כמו חארות כשלא. כאלה שגורמים לך להרגיש כאילו אתה לא בסדר שאתה פונה אליהם עם צורך או בקשה. כשהאנשים האלה הם בוסים, המצב הרבה יותר קשה. צריך ללמוד להמנע מהם, כי הם עושים את זה לגמרי בכוונה. הם יודעים בדיוק איך לסובב אותך סביב האצבע הקטנה ולעשות בך כרצונם. אתה צריך לשמוח שאתה מפסיק לעבוד שם.

בכל מקרה, במיוחד אחרי המכתב הזה, אל תרגיש לא נעים יותר מהבנאדם. אתה צריך להגן על עצמך ולוודא שאתה מקבל את הכל - פיצויים, דמי הבראה, ימי חופשה - הדברים האלה שווים אלפי שקלים.

בנוגע להמשך הדרך - אתה ממש לא חייב להתחייב לאוניברסיטה או מכללה אם אתה לא מרגיש שזה מתאים לך. שב בבית ותסרוק את האינטרנט. חפש רעיונות לעבודות שיתאימו לך. חפש תחומי עניין שהיית רוצה ללמוד ולהתמקצע בהם. ואל תשכח ליהנות מהתקופה הזאת. בתור אחד שעד ממש לאחרונה עבד 11-12 שעות ביום, אני למשל די שמח לקצת חופש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהוא שלח את המכתב. הוא כתב ל X היקר.

ושאני יכול לבוא מתי שאני רוצה לקחת את המכתב מודפס.

ושלגבי הפיצויים שאני אקבל כל מה שמגיע לי אחרי התקופה של ההודעה המוקדמת.

ושאני תמיד יכול לתת את הטלפון שלהם להמלצות. הייתי מבקש ממנו מודפס מכתב אבל אני לא רוצה ממנו טובות.

יש שם את המנהלת שלי שתמליץ עלי.

והאמת כן..עכשו הבעיה זה מה לעשות הלאה. אם אני אמצא משהו שנראה לי נחמד אני אנסה.

אם לא אני חושב ללכת לאיזה חודש חודשיים לתאילנד משהו בסגנון להרגע קצת ואז לחזור לראות מה עושים.:oops::-)

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...