Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ? אני, אשתי ושני ילדינו (בן שנתיים ובן ארבע), ההורים שלי, אחי וזוגתו (בני קרוב לשלושים) - סה"כ 8 נפשות יחד.

מתי ? איזור חג שבועות שנה זו, דהיינו סוף מאי 2012 למשך כשבוע.

איפה ? מתלבטים בין איזור טוסקנה לאיזור אמלפי, בעיקר כי חוששים שבטוסקנה יהיה קר יחסית ולא נוכל להסתלבט בבריכה, אנחנו מתכננים על וילה שתשכר לכולנו עם 3-4 חדרי שינה נפרדים.

כמובן שאותי ספציפית מעניינת מוטוריקה (ואוכל...) ולכן אני שואף טוסקנה, אשתי - שופינג, נופים, רגיעה ואתרים היסטוריים. הילדים - הכל כיף להם : טבע, אגמים, מערות, ים, וגלידה - פחות אתרים הסטוריים ומוזיאונים כמובן. ההורים שלי, אחי וזוגתו בעיקר רוצים נופים, אוכל, תרבות ואמנות.

רצוי מקום שההגעה אליו קלה יחסית ולא דורשת נהיגה ארוכה מאד (מאות קילומטרים משדה התעופה). אנחנו מתכננים לשכור 2 מכוניות כדי שלא תמיד נצטרך לנסוע כולם יחד לכל מקום. אם יש משהו מעניין במיוחד לילדים אז זה בונוס.

אשמח לשמוע המלצות למקומות ספציפיים, דעות, חוויות והפניות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אוכלוסיה מגוונת...

לפני מספר שנים ביליתי עם אשתי והילדים (היו אז גילאי 14,12,8 בערך) שבוע בוורונה. התגוררנו במלון מחוץ לעיר (סמוך למחלף שבין האוטוסטרדות 4 ו-22). מבחינת הילדים היו שם מספר גני שעשועים (גארדה-לנד, פארק מים ופארק הקולנוע, כולם סמוכים לאגם גארדה), מבחינת נופים ואתרים כל איזור אגם גארדה נפלא, נהיגה של קצת יותר משעה תביא לונציה, וגם הדולומיטים בטווח נסיעה, אם כי בלו"ז שלי לא הגעתי לאיזור זה.

מבחינת מזג אויר - אני הייתי ממש בקיץ, אבל זכיתי ללא מעט גשם, ואני מתץכוון לגשם שבו הליכה מקופת אתר למגרש החניה שוות ערךלטבילה בבריכה קרה. קור לא צריך להטריד אותך, פשוט מתלבשים קצת יותר חם, אבל גשם יכול להציק מאוד והוא יכול להגיע בכמויות גדולות בכל עונה, זה הימור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מישהו עם טיפים/מידע לגבי איזור אמלפי וסורנטו? יש משהו מעניין מוטורית באיזור שם או בנפולי?

אולי פירוקיות עם סודים :-)

פורסם

בדיוק ראיתי לפני כמה ימים שידור חוזר של "מסע עולמי" באזור אמלפי-סלרנו-סורנטו.

הם התמקדו שם בעיקר במטעי הלימונים ותעשיית הלימונצ'לו שאופיינית לחבל.

בנוסף דובר על ביקור בקאפרי והדרכים להגיע לשם.

לצערי טרם ביקרתי בחלק זה של איטליה, לכן אין לי משהו מועיל לומר לך. :|

עדיין, אין לי ספק שזה הולך להיות טיול מדהים, הנופים שם עוצרי נשימה.

פורסם

תודה דריש, ומה לגבי צפונה יותר - איזור קאנטי ופירנצה ?

כבר יתרון שזה קרוב באופן סביר למודנה...

עד כמה קשה/יקר לחנות בעיירות האיטלקיות ?

פורסם

באפריל האחרון הייתי 3 ימים בסורנטו וגם ביקרתי באמלפי.

סורנטו מאוד יפה, חנויות נחמדות, הרבה מקומות לטייל באזור, יקרה יחסית כיאה לאזור תיירות.

אמלפי זה בעצם כפר איטלקי על צלע הר, זה אומר סימטאות צרות, בתים קטנים וישנים וחנויות עם מזכרות וכל מיני שטויות.

הכבישים בין סורנטו דרומה לכיוון אמלפי יפים מאוד (על צלע צוק) אבל לנהוג מהר ממש לא מומלץ שם בגלל הרבה פניות עיוורות.

אזור ממש נחמד ומתאים לחופשת סתלבט יחד עם קצת מסעדות טובות (לא זולות) ובילויים אורבניים יותר (שופינג וכו').

יש באזור את נאפולי שהיא כמו עזה אבל ליד יש הר געש פעיל גבוה מאוד שניתן להגיע לפסקה שלו (מרתק!)

באמלפי יש גם חוף ים עם חול ובחודש מאי נראה לי שזה יהיה נעים גם. קחו שם שייט בסירת תיירים, נדוש מאוד אבל לראות את כל רכס ההרים עליו בנויות הערים האלו מהים זה מעניין מאוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש משהו מעניין מוטורית באיזור שם או בנפולי?

אולי פירוקיות עם סודים :-)

אלי,

למרות שזה לא ממש האיזור בו תשהה, תיעזר בלינק שצירפתי פה.

בדיוק ראיתי לפני כמה ימים שידור חוזר של "מסע עולמי" באזור אמלפי-סלרנו-סורנטו.

עדיין, אין לי ספק שזה הולך להיות טיול מדהים, הנופים שם עוצרי נשימה.

באסה, אני תמיד נופל על שידור חוזר של שידור חוזר של משהו שכבר ראיתי (צריך לשים על הקלטה ביס-מקס, לסנן במהלך הסופ"ש וזהו).

בהצלחה בהמשך התכנון,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הוחלט על המקום.

וילה פיאנה במונטיצ'יאלו, עיירונת באיזור פיאנצה בואל ד'אורצ'יה.

אגב בחיפושי נתקלתי במקרה מעצבן שבו אתרי תיווך למיניהם מציעים את המקום בפער מחירים של 150% ויותר, ומסתירים את שם המקום האמיתי כדי שלא תוכל ליצור איתו קשר ישירות. חיפוש התמונות של גוגל עוזר מאד בנטרול המתווכים הללו :)

אשמח לקרוא המלצות (בעיקר מוטוריות) ברדיוס 100 ק"מ, ואם למישהו יש סים פריפייד איטלקי תקף - אני קונה!

פורסם

הייתי באותו איזור לפני 5 שנים בערך.

ממליץ להקדיש יום לפירנצה (אתם בטח נוחתים שם).

סאן ג'ימיניאנו אמנם רחוקה משם קצת (יותר קרובה לפירנצה) אבל מומלצת מאוד לחצי יום.

סיינה יותר קרובה לאותו כיוון ובקלות אפשר להקדיש לה איזה חצי יום או יותר. אפשר לשלב את שתיהן ביום אחד.

הייתי גם בפיאנצה העיר והיא מאוד נחמדה, אבל פחות מעניינת משתי האחרות שציינתי.

אם יש לכם הסבלנות, שווה להשקיע את הנסיעה עד ללוקה ופיזה (איזה 200 ק"מ, רובן על האוטוסטרדה).

שים לב שאם אתם יורדים מהאוטוסטרדה אז כל הערכת המרחק שלכם משתבשת. הכבישים הצדדיים איטיים משמעותית והנסיעה תתארך מאוד. זה מתחיל כיפי כי הכבישים נהדרים לנהיגה ספורטיבית, אבל מעייף מאוד אחרי כמה זמן.

בנוגע למוטוריקה - לצערי אני לא מכיר דברים בסביבה. בשביל לראות דברים מעניינים תצטרך ככל הנראה להגיע לעמק הסופרקארז בסביבת מודנה - עוד 100 ק"מ צפונה מפירנצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה! למרבה הפתיעה יותר כדאי לנהוג מרומא (כשעתיים וחצי), כי הרוב זה אוטוסטרדת a1, מפירנצה הנהיגה כשעה וזה כבר לא שווה עם כל הווג'ע ראס של הקונקשן.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נופים, ענתיקות ודלתא 1.6 mjet דיזל שישה הילוכים שלא יודע מה נפלו עליה, היא ממש על הכיפק והמגבלות שלה הרבה יותר. רחוקותממה שאני מעז (ואני מעז די הרבה. באיטליה...

uploadfromtaptalk1338144964946.jpg

uploadfromtaptalk1338144982566.jpg

uploadfromtaptalk1338145002461.jpg

uploadfromtaptalk1338145043469.jpg

uploadfromtaptalk1338145085935.jpg

פורסם

בהמשך עוד תמונות ורשמים, הענתיקות זה ממוסך בקינצ׳יאנו טרמה, לא יכולתי שלא לעצור.uploadfromtaptalk1338145366941.jpg

• תוכן חדש...