Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון הפיאט שלי עושה לי בעיות עם ההתנעות בבוקר. אפילו כשאני לוחץ על דוושת הגז באופן רציף תוך כדיי ההתנעה היא לא מצליחה להתניע על הפעם הראשונה, אלא רק אם אני מכבה את הסוויץ' ושוב מנסה עם גז לחוץ, רק אז, בפעם השנייה הוא מתניע לי, וגם זה בקושי. לפני יומיים היא גם זייפה קצת בכמה דקות הראשונות של הנסיעה (כאילו מקרטע-מתקשה לנסוע), ואחרי כמה דקות זה חלף. התייעצתי עם חשמלאי והוא טוען שיכול להיות שזה המציירת סתומה ושכנראה היא לא מעבירה דלק כמו שצריך ולכן יש לנקותה (200 ש"ח). התייעצתי עם אבא שלי והוא טען שיכול להיות שזה הפלאגים, שאותם יש להחליף. ברצוני לציין כי האוטו בבעלותי שנתיים ולא החלפתי לו פלאגים מעולם. כמו כן יש להדגיש כי הבעיה היא רק אם האוטו עמד הרבה זמן (כל הלילה) ללא תנועה. אודה לכם אם תייעצו לי מה לדעתכם יש לעשות. בבקשה רק מי שמבין.

רב תודות לעוזרים!

פורסם

יש לבצע טיפולים בזמן. זה יכול להיות פלאגים ויכולים להיות דברים נוספים. כדאי להתחיל בבדיקת הפלאגים (מצתים) ולהמשיך הלאה ככל שצריך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...