Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבעי FIAT 500

tector
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ס.

בעקבות כל ההמלצות פה בפורום - הלכתי הבוקר לסוכנות ליסינג, ושילמתי מקדמה על פיאט 500.

הציעו לי:

פיאט 500 ידני, מנוע 1.2 שנת 2010 עם 30,000 קילומטר, (עלתה לכביש ביוני או יולי), מליסינג של נהג יחיד (לטענתם)

+ חיישני רוורס וקודנית בונוס

ב64,000 ש"ח.. זה אחלה סכום בשבילי, פחות או יותר בדיוק מה שתכננתי להשקיע.. אז אני מבסוט :)

ה"בעייה" היחידה - יש רק צבע שחור או כסף.. כסף אני שונא :)

נורא רציתי לבן, אבל אין.. אז בחרתי בשחור..

השאלה היחידה היא - מישהו יודע מהם הצבעים הפנימיים של פיאט 500 שחורה?..

הרי הדשבורד המדהים הזה שיש בצבע לבן הוא הדבר הכי יפה שראיתי.. אם הוא יהיה שחור זה ממש יהרוס לי (אני יודע שזה קטנוני, אבל אם כבר מוציאים כל כך הרבה כסף שיהיה מושלם לא?)

הריפוד אדום או כחול פחות איכפת לי.. מישהו יודע איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

עם מחיר מצויין כזה, קח גם אם הצבע בפנים הוא ורוד :-)

בכל אופן לפני הקניה הם חייבים להראות לך את הרכב, אל תחתום על כלום מבלי לראות. ותבדוק את הרכב במכון בדיקה מטעמך. לא לסמוך על הבדיקה שנותנים לך..

פורסם

יש כמה אופציות בד"כ לכל צבע חיצוני , לשחור אני מכיר (שחור/אדום, שחור/ אפור, אפור/ לבן, אדום/לבן).

בכל מקרה בקש לראות ולבדוק את הרכב לפני שממשיך ברכישה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

בדגם ה 1.2 POP הדשבורד מבפנים גם כן שחור בד"כ שהרכב שחור.

והאמת? נראה לא רע גם ככה. ההגה עדיין לבן קרם, וגם הידיות ושאר הפיצ'יפקעסים.

פורסם

הדשבורד או יותר נכון הפס דמוי מתכת מול הנהג, תמיד יהיה זהה לצבע חיצוני של הרכב. במקרה הזה שחור.

ההגה/ משענות ראש- יהיה בשחור או לבן.

וצבעי הריפוד- שילובים כמו שרשמתי.

ידיות- תמיד כסופות.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה רבה על התגובות..

כשראיתי והתאהבתי ברכב, זה היה בעיקר בגלל הדשבורד הלבן.. כנראה שלא תהיה ברירה אלא להחליף לצבע אפור מטאלי..

מה שמוביל אותי לשאלה הבאה - אפור מטאלי זה במילים יפות - כסף? או שיש לזה קצת יותר קטע?...

תודה רבה רבה לכולם אגב, אתם באמת מאד מועילים.. אם מישהו צריך עזרה במחשבים או עם בחורות שידבר איתי, מבטיח לעזור בחזרה :)

פורסם
תודה רבה על התגובות..

כשראיתי והתאהבתי ברכב, זה היה בעיקר בגלל הדשבורד הלבן.. כנראה שלא תהיה ברירה אלא להחליף לצבע אפור מטאלי..

מה שמוביל אותי לשאלה הבאה - אפור מטאלי זה במילים יפות - כסף? או שיש לזה קצת יותר קטע?...

תודה רבה רבה לכולם אגב, אתם באמת מאד מועילים.. אם מישהו צריך עזרה במחשבים או עם בחורות שידבר איתי, מבטיח לעזור בחזרה :)

דווקא לא, אם זה האפור מטאלי שאני מכיר של ה 500 אז זה אפור יחסית כהה והוא מאוד יפה לדעתי, לא דומה לאפור "ליסינג". תבדוק את זה לעומק.

פורסם

האמת שאני לא מבין את פשר השאלות.

תתקשר אליהם ותישאל מה צבע הדש של הרכב שאתה קונה.

יותר טוב מזה, קפוץ ותראה את הרכב בעיניים.

רק לי זה נראה תנאי בסיסי לביצוע העיסקה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...