Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגף התנועה: מותר לדבר בסלולרי בזמן עמידה ברמזור אדום, או בצד הכביש.

Spidiman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שסוף סוף מכניסים קצת שיקול לדעת לתוך החוק היבש. מזל טוב.

אבל בכל מקרה, אני גם בעצירה ברמזור לא מדבר בלי דיבורית, המקסימום זה אסאמאס.

2017 Citroen C3 Shine

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית, השיחה בטלפון אסורה כל זמן שהרכב מונע, אבל מעבר לעניין החוקי: גם כשעוצרים ברמזור אדום כדאי לשמור על ה'זנב' (שלא ידרכו עליו...) ולכן גם אז לא תמיד כדאי להתעסק בדברים אחרים אלא להישאר מרוכזים במראות, לפחות עד שכמה רכבים עוצרים מאחורינו. לעצור בצד אפשר בעיר (בתנאי שיש מקום פנוי) ולא בכביש בינעירוני, שם העצירה בשוליים אסורה וכן מסוכנת מאוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז עד היום, אם הרכב שלי היה עם מנוע דולק, ואני נמצא בחניה של הבית ומדבר בפלאפון - זה קנס של 1000 ש"ח? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על חניה שהיא מתחת לבניין, כשאני אפילו לא חגור ובקושי התנעתי את הרכב ולא מתכוון לנסוע לשום מקום עדיין. הזוי :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד...אבל...הבעיה שבן אדם בדרך כלל לא יתחיל ויסיים שיחה בזמן שהוא עומד ברמזור אלא ימשיך אותה גם אחרי שיתחיל לנסוע וזה כבר מסוכן, בעיניי דיבור בטלפון בזמן נהיגה מוריד את רמת הריכוז שלך פי כמה, מה שמעלה את רמת הסיכון לך ולסובבים אותך בהתאם. אני בטוח שחלק לא קטן מהתאונות קורות בגלל הטלפונים אבל בארץ הכי קל להאשים את המהירות...

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שומכר, אף אחד לא קיבל דו"ח על פלאפון כשהרכב עומד בחניה חוקית.

המצב שכן היה ניתן לקבל בו דו"ח עד היום הוא רכב שהיה בעצירה רגעית ברמזור אדום/פקק למשל.

אבל רוב השוטרים גם עד היום היו מחכים שהרכב יזוז קצת ורק אז נותנים את הדו"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WIL, אני יודע שלא קרה מצב כזה, אבל זה נשמע מצחיק שיכלו להביא לי דו"ח על זה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד...אבל...הבעיה שבן אדם בדרך כלל לא יתחיל ויסיים שיחה בזמן שהוא עומד ברמזור אלא ימשיך אותה גם אחרי שיתחיל לנסוע

אותה מחשבה שחלפה בראשי.

כך שלדעתי כמות הדוחות על דיבור בסלולרי רק תעלה, מכיוון שנהגים ימשיכו את השיחה גם אחרי שהרמזור התחלף לירוק,

כמעט אף אחדלאינתק יחה בפניו של אדם אחר אלא ימשיך בנהיגה,

וזה בדיוק הזמן שתעבור ניידת ותראה אותו משתמש בנייד "רק לשנייה".

אני חושבת שבאים לקראת הנהגים, אבל לדעתי נפתחה כאן פרצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי מצחיק שלפני כמה ימים רצו להוציא הנחיה שאסור בכלל לדבר בפלאפון - גם לא בדיבורית.

(קישור: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4161562,00.html)

אז עכשיו לא רק שמותר, גם מותר לעשות זאת בעמידה באור אדום.

בכל מקרה, לדעתי באור אדום להתעסק בדברים כאלה זה לא הכי טוב, אבל כן לאפשר להשתמש בסלולרי בצד הדרך, לא צריך להגזים.

מישהו עוצר בצד, לא מפריע לתנועה, למה לשלול ממנו את היכולת לעשות שיחה בנייד? למי זה מפריע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם, אני קורא את ההודעות האלו ומגחך... דיבורית של ספיריט, עלתה לי 250 ש"ח (משומשת) + התקנה 100 ש"ח ועכשיו, אני יכול לדבר כמה שאני רוצה. עד איזה גבול, צריך להתקמצן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק הדקה שהרמזור אדום ובאותה דקה אפשר להתקשר/לסמס למי שרוצים, ובמידה וזו שיחה את שאר השיחה אפשר לעשות על רמקול כשהמכשיר בין הגוף לחגורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...