Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר TV לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

זקוק ליעוץ,

אני רוצה להרכיב ממיר TV ברכב.

שמתי לב שיש שניי סוגי אנטנות אחד עם חיבור למקור מתח ושני ללא.

שאלתי היא מה עדיף מבין השתיים?

תודה.

פורסם

כל הטיונרים שנמכרים הם די זבליים

הבעיה היא לא באנטנה לכן אני מניח שהקליטה לא תהיה טובה יותר או פחות בגלל אנטנה

הבעיה היא בפרינט של הטיונרים

אז בגדול זה אתה והמזל שלך כי יש מצב שתרכוש טיונרים ותהיה מאושר ממנו ויש מצב שאחר ירכוש טיונר מאותה סדרת ייצור ויפול לצרת תקלות חוזרות ונשנות

אז מה שחשוב זה לרכוש ממקום אמין שיידע לתת שירות בזמן אמת ובזמן תגובה מהיר

בהצלחה

דרור

פורסם

מניסיון שלי אישית,אצלי ברכב מורכב הדגם עם 2 אנטנות מוגברות(עם מתח) והקליטת שידורים מדהימה.

אני נוסע המון וזה עובד נהדר.התקנתי אישית גם אצל חברים ואין לאף אחד בעיה "בפרינט" אוליי בפרינטר בבית(חסר דיו)

מניסיון שלי הכי מומלץ להתקין את האנטנות בשימשת הרכב הקידמית,לא יפה לעין,אבל יפה לקליטת השידורים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מניסיון שלי אישית,אצלי ברכב מורכב הדגם עם 2 אנטנות מוגברות(עם מתח) והקליטת שידורים מדהימה.

אני נוסע המון וזה עובד נהדר.התקנתי אישית גם אצל חברים ואין לאף אחד בעיה "בפרינט" אוליי בפרינטר בבית(חסר דיו)

מניסיון שלי הכי מומלץ להתקין את האנטנות בשימשת הרכב הקידמית,לא יפה לעין,אבל יפה לקליטת השידורים.

האם יש ה סבר טכני מדוע להתקין את האנטנות בשימשה קדמית ולא אחורית?

• תוכן חדש...